Inapoi

Rod pod Dayko Carphunter Black Red, 3/4 posturi

Producator
SKU
CH.04BLKRED

Comenzi telefonice 031 433 44 44

3.299,00LEI

Stoc magazin / depozit

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Rod pod Dayko Carphunter Black Red, 3/4 posturi

Dayko Bitubo Carphunter este un rod pod din clasa compacta cu montaj rapid, gandit pe o platforma realizata integral din metal. Materialele utilizate la conceperea acestuia sunt aluminiul si inoxul.

Proiectul a fost gandit pentru a diminua timpii de montaj, pentru a oferi siguranta in utilizare si longevitate deopotriva. Uzura este un alt factor care a fost redus la minim prin apelarea la sisteme de reglare si fixare dedicate metalelor cu duritate ridicata.

Astfel, la fel ca si modelul anterior Bitubo Compact, si rod pod-ul Dayko Carphunter vine echipat cu elemente de tip menghina in toate punctele de reglaj. Un plus demn de remarcat este prezenta inoxului in aceste zone pe sistemele de actionare de tip menghina: suruburi si carcasele de infiletare.  

Aluminiul este prezent in doua forme: bare cilindrice si blocuri prelucrate CNC. In ambele situatii, duritatea materialului nu este afectata, fiind prelucrat sub frezare de precizie ridicata asistata de computer.

Scheletul este proiectat pe doua bare cilindrice aliniate  si cu aceeasi lungime, fiind pozitionate una sub cealalta. Carphunter dispune de o structura cu 4 punti cu rol de fixare, aliniere si rigidizare a acestora. Prezenta barei inferioare are ca rol principal ranforsarea intregului brat principal pentru a face fata greutatilor ce urmeaza a fi sustinute.

Carphunter functioneaza prin doua punti culisante pe bara inferioara centrala, la care sunt atasate si picioarele rod pod-ului. Fiecare dintre aceste doua punti culiseaza separat, la capete opuse, oferind variate puncte de fixare pe bara centrala, in functie de situatiile intalnite la malul apei. O data cu glisarea blocurilor de aluminiu ce detin picioarele rod pod-ului putem ajusta prin lungimea fiecarui set de picioare inaltimea sistemului. In plus, Carphunter vine insotit de inca doua picioare cu lungimea maxima de 162.5cm, cu ajutorul carora rod pod-ul se transforma intr-un adevarat sistem de tip "sky-pod", ideal in pescuitul plantat.

Cele patru punti sunt realizate din blocuri de aluminiu prelucrate CNC si elimina aparitia torsiunilor cauzate de lipsa unei lansete  cand apare o trasatura sau o revenire la mal. Astfel, oricare din posturi care nu mai sustine un ansamblu lanseta / mulineta nu va afecta centrul de greutate ori stabilitatea intregului sistem. De asemenea se elimina si decalibrarea din ax in astfel de momemente a buzz bar-ilor pe considerente de socuri mecanice.

Piesa de conectare cu buzz bar-ii este realizata de asemenea din bloc de aluminiu in acelasi regim (CNC). Forma este una trapezoidala cu baza mare orientata in sus pentru a se obtine o suprafata mai generoasa si o stabilitate sporita a buzz bar-ilor. Laturile piesei sunt usor arcuite pentru ranforsarea si sustinerea unor greutati mai mari.

Buzz Bar-ii sunt realizati din 3 componente. Piesa centrala este bloc de aluminiu in vreme ce tijele laterale sunt bare de inox. Distantele intre posturi sunt gandite sa asigure si sa acomodeze fara probleme mulinetele mari din clasa Big Pit.

Sistemele de actionare si reglare, mai precis manetele si filetii de ajustare sunt realizate din ABS, material rezistent la temperaturi inalte sau socuri mecanice. Posturile sunt realizate din inox si prevazute cu un sistem de reglaj si fixare ajustabil sub forma de surub actionabil prin imbus ( livrat cu produsul ). In acest mod, orice avertizor sau butt rest, indifferent de lungimea filetului poate fi atasat fara probleme.

Dayko Carphunter este dotat cu sisteme rapide de reglaje si montaj de tip telescopic pentru bratul central si rabatat pentru suportii de buzz bar.  Asigurarea acestora este realizata prin mecanisme de tip menghina.

Cele 4 picioare permit o fixare variata, de la cea centrala, pana la diverse puncte stabilite pe lungimea barei centrale, cu extensie maxima la capetele opuse ale barei centrale. Acest sistem va permite ajustarea amprentei la sol in functie de spatiul de care dispunem pe malul apei.

Buzz bar -ul are o lungime toatala de 68.4 centimetri ( masurati in axul posturilor din extremitati ). Distanta intre posturile din extremitati si urmatoarele este de 22.5 centimetri masurati in ax. Distanta intre posturile centrale este de 24 de centimetri masurati in ax.

Dayko Carphunter este livrat intr-o husa textila, buzz barii venind si ei protejati la interior de o alta husa din acelasi material calitativ. Cu o greutate de aproximativ 8 kg kilograme, rod pod-ul Carphunter  este usor de transportat pe malul apei, facilitate la care se adauga capacitatea de montare intr-un timp record, si un pret bine echilibrat in raport cu materialele si designul oferit.

Caracteristici:

 • Design modern, compact;
 • Bare cilindrice si blocuri prelucrate CNC;
 • Mecanisme de tip menghina;
 • Sistem usor de utilizat si montat;
 • Ideal in conditii de vant puternic;
 • Finisaje de inalta calitate;
 • Material cadru: duraluminiu;
 • Sistem culisant pe bara centrala
 • Stabilitate superioara pe orice tip de teren;
 • Picioare telescopice;
 • Sistem inovator montare buzz bars;
 • Buzz bari cu 5 posturi, ideal pentru 3 sau 4 lansete;
 • Picioarele vin echipate cu sistem de ancorare;
 • Husa pentru buzz bars;
 • Husa pentru transport inclusa;
 • Material husa: 100 % Polyester.

Specificatii:

 • Distanta intre posturi, 3 lansete: 34cm;
 • Distanta intre posturi, 4 lansete: 22.5cm;
 • Lungime bara centrala: 95.5 - 165cm;
 • Inaltime picioare: 47.5- 81cm;
 • Inaltime picioare suplimentare ( fata ): 89 - 162.5cm
 • Lungime buzz bar: 70cm ( 68.4 in ax );
 • Dimensiuni la transport: 105 x 20 x 20cm;
 • Greutate: 8kg;
 • Culoare: Black Red ( negru - rosu ).

Descriere de produs dezvoltata de echipa Total Fishing.

Urmareste filmul " Rod Pod Dayko Carphunter" !

𝐃𝐚𝐲𝐤𝐨 𝐂𝐚𝐫𝐩𝐡𝐮𝐧𝐭𝐞𝐫 𝟑/𝟒 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢

Specificatii Rod pod Dayko Carphunter Black Red, 3/4 posturi

Nr. posturi 4
Producator Dayko
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Rod pod Dayko Carphunter Black Red, 3/4 posturi
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie