Inapoi

Mulineta Delphin CarbonIX 2T 2000

Producator
SKU
101002861

Comenzi telefonice 031 433 44 44

Regular Price 218,00LEI Pret Special 155,80LEI

Stoc Depozit

Discount
29%
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar
  • Mai ieftin cu 29 %

Detalii Mulineta Delphin CarbonIX 2T 2000

Compact, versatil, si modern. Asa putem descrie noua serie de mulinete Delphin CarbonIX. Marimea corpului, a tamburului, si caracteristicile gamei de mulinete Delphin CarbonIX fac din acestea un echipament ce se va potrivi perfect in pescuitul la spinning, insa cu mare aplicabilitate in pescuitul la feeder sau match.

Cu un design ce imbina culoarea neagra cu insertii de culoare rosie, alaturi de forma aparte a pick-up-ului, Delphin CarbonIX va atrage cu siguranta atentia. Noul model este mai mult decat o mulineta atractiva estetic, avand si o serie de elemnte cheie ce conving ca merita atentia pescarilor.

Corpul usor dar extrem de rezistent, fapt datorat carbonului din care este realizat, asigura o durata de viata indelungata.

Elementul cheie este insa rotorul mulinetelor. Acesta este perfect echilibrat ceea ce se traduce printr-un rulaj fin. Rulajul intregului sistem este optimizat si prin utiliarea unei manivele cu infiletare completa, insurubarea in piulita interioara asigurand o fixare perfecta.

Delphin CarbonIX este o generatie de mulinete accesibile pentru pescarii aflati la inceput de drum, raportul echilibrat si corect dintre calitate si pret fiind cel de-al doilea punct forte al gamei, pe langa caracteristicile prezentate.

Caracteristici:

  • Ideala in pescuitul la spinning, feeder, sau match;
  • Echipata cu sistem Anti-reverse;
  • Ax principal realizat din inox;
  • Rulmenti din inox;
  • Corp realizat din carbon;
  • Frana frontala;
  • Bailarm rezistent;
  • Sarma pick-up din inox;
  • Maner detasabil;
  • Knob cauciucat, ergonomic.

Specificatii:

  • Marime: 2000;
  • Numar rulmenti: 5 + 1;
  • Capacitate tambur:
    • 0.12mm - 227m;
    • 0.14mm - 167m;
    • 0.18mm - 101m.
  • Raport de recuperare: 5.1:1;
  • Greutate: 210g.

Descriere de produs dezvoltata de echipa TotalFishing.

Specificatii Mulineta Delphin CarbonIX 2T 2000

Raport de recuperare 5-5.4
Cu tambur de rezerva Nu
Tip mulinete Mulinete spinning
Greutate mulinete 201-250 g
Marime 2000
Producator Delphin

Review-uri clienti

Nota: 3 (1)

60% of 100
Afiseaza pe pagina
  1. E ok, dar se putea mai bine. Produs defect posibil

    60%
    Merge ok, dar... da, de banii astia cred ca ieseam mai bine cu ceva de la alta firma , poate chiar cu un shimano de buget decat asta.
    Pro: - arata bine (nu are mare importanta)
    - usoara , nici nu o sesizezi tare in mana
    - puternicat cat de cat
    Contra: -* bate ceva in interior la angrenaj/ am prins un produs defect probabil - si aici am sa dezvolt: la fiecare manieva pe care o dau ( de la punctul X si revenind la X) , mulineta avea ceva batai , dar astea apareau doar atunci cand recuperam naluca prin apa, nu si cand recuperam firul in mod normal fara a avea agatat vreo naluca ( de mentionat e ca folosesc Lucky John Haira Tiny de 3.3cm 4g) . Am desfacut-o bucata cu bucata si am gresat-o foarte bine in toate punctele care ar fi prezentat o posibila frecare mecanica. De descoperit sursa inca nu am descperit-o dar am descoperit in timp ce o gresam o bucatica de lemn foarte mica (1-2mm) de culoare rosie care in nici un caz nu putea fi de la mine si de la scobitoarea pe care o foloseam. aceasta s-a aflat pe ax imediat pe rulmentul care avea o carcasa de plastic. Posibil ca acea bucatica sa fi facut tot deranjamentul in mulineta si drept urmare asta sa fi fost cauza care a adus acele batai in mulineta.

    Concluzie: aici e un review foarte subiectiv , cu atat mai mult pt ca e un caz mai rar, dar lasand la o parte asta, mulineta ca si ansamblu si performante e o mulineta usoara, inchegata, zic eu capabila si pe marimea de 2000 sa duca lupte bune si cu avati mai mari ca talie , eu am folosit-o la clean , se comporta foarte bine ca si pick-up si tot, mulinare fina dar na, aici aduc iarasi in vedere problema mea , insa asta cred ca e un caz izolat.
    Am sa trec la Delphin Ixtrek 2T pentru ca ma ajuta prea mult faptul ca are un corp de carbon actuala mulineta si faptul ca prezinta acele 3 batai in interior.

    Sebastian,

    Publicata pe

Afiseaza pe pagina
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Mulineta Delphin CarbonIX 2T 2000
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie