Inapoi

Mulineta Okuma Jaw FD 2000

Producator
SKU
JAW-20

Comenzi telefonice 031 433 44 44

149,00LEI

Stoc Magazin

 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Mulineta Okuma Jaw FD 2000

Okuma Jaw FD este o mulineta dedicata pescuitului la spinning, dotata cu un corp din grafit. Acesta reduce greutatea totala a mulinetei, putand fi manevrata cu usurinta de catre pescarul modern de rapitor. Este dotata cu 4 rulmenti (3BB+1RB) ce ii confera mulinetei un rulaj mult mai fin si fluid. Pinionul din alama este prelucrat mecanic cu ajutorul masinilor de tip CNC, avand o precizie milimetrica.

Rotorul mulinetei este echilibrat, beneficiind de renumita tehnologie RES (Rotor Equalizing System II). Aceasta tehnologie elimina vibratiile mulinetei ca firul sa fie aliniat perfect pe aceasta. Nu lipseste nici sistemul Quick Set Anti Reverse. Aceasta tehnologie permite setarea actiunii mulinetei intr-un singur sens, astfel avand certitudinea unei intepari ferme si sigure. Tehnologia Even Flow Roller System reduce substantial rasucirea firului, facand posibila o desfasurare libera a firului, fara frecari. Tehnologia CFR (Ciclonic Flow Rotor) face posibila circulatia aerului in jurul tamburului, aceasta facand posibila eliminarea apei din tamburul mulinetei.  

Manerul este unul foarte robust, realizat din aluminiu si este prevazut cu knob cauciucat, oferindu-va un confort sporit pe toata durata partidei de pescuit. Mulineta este o alegere potrivita in pescuitul stiucii, salaului sau a avatului, aceasta remarcandu-se prin raportul calitate/pret exceptional.

Tehnologii:
Rotor Equalizing System II - sistemul RES elimina vibratiile mulinetei pentru ca firul sa fie aliniat perfect pe aceasta;
Even Flow Roller System - este o tehnologie ce reduce substantial rasucirea firului, facand posibila o desfasurare libera a firului, fara frecari;
Ciclonic Flow Rotor - pe scurt CFR, aceasta tehnologie face posibila eliminarea cu usurinta a apei de pe tambur. Design-ul aerodinamic face posibila circulatia aerului in jurul tamburului intr-un mod eficient, uscand, astfel, extrem de repede tamburul, minimizand posibilitatile de coroziune ale acestuia;
Quick Set Anti Reverse - sistemul anti-reverse permite setarea actiunii mulinetei intr-un singur sens, astfel avand certitudinea unei intepari ferme si sigure.

Caracteristici:

  • Marime: 2000;
  • Capacitate tambur: 0.15mm/250m, 0.20mm/140m, 0.25mm/90m;
  • Nr.rulmenti: 3BB+1RB;
  • Raport recuperare: 4.8:1;
  • Recuperare fir pe tura de manivela: 61cm;
  • Greutate: 199g.

Descriere de produs dezvoltata de echipa Total Fishing.

Specificatii Mulineta Okuma Jaw FD 2000

Raport de recuperare 4.5-4.9
Cu tambur de rezerva Nu
Tip mulinete Mulinete spinning
Greutate mulinete 150-200 g
Marime 2000
Producator Okuma

Review-uri clienti

Nota: 4.75 (4)

95% of 100
Afiseaza pe pagina
  1. Excelentă

    100%
    Un raport preț calitate excelent.


    Florin ,

    Publicata pe

  2. Superbă

    100%
    Recomand cu drag foarte ușoară foarte ușor de manevrat firul se așează perfect o am de câteva luni și își face treaba perfect

    Iasmin,

    Publicata pe

  3. Serioși!

    100%
    Este ok mulineta!

    Catalin,

    Publicata pe

  4. Foarte faina

    80%
    Mi-am comandat mulineta asta anul trecut din Spania pentru ca la noi nu exista. Pot sa spun ca arata superb, ruleaza foarte bine si are un raport preț - calitate imbatabil.
    Corpul mulinetei este dintr-un material bun si da senzatia de rezistență la fel ca si celelalte mulinete din gama okuma jaw/alaris/altera/chroma/solaris.
    Eu am pus mulineta asta pe un bat okuma alaris de 2-7g, iar mai nou am trecut-o pe un wixom de 0.5-5 grame cu care face o pereche absolut demențiala.
    Ca si minus ar fi un joc foarte mic în rulmenții manivelei dar pe care oricum vreau sa ii inlocuiesc cu ceva mai performant.


    Ionut,

    Publicata pe

Afiseaza pe pagina
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Mulineta Okuma Jaw FD 2000
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie