Inapoi

Corturi pescuit

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 323

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 323

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Alte branduri de Corturi pescuit:

Corturi Coleman | Corturi Fox | Corturi JRC | Corturi Nash | Corturi Delphin | Corturi Avid Carp

Cele mai vandute Corturi pescuit:

Cort Fox EOS 2-Man Bivvy | Cort Delphin Cubicon AirSPACE C2G | Cort JRC Extreme TX2 BasecampCort Nash Bank Life Gazebo XL | Cort Avid Carp Ascent Bivvy Two Man | Cort Avid Carp Screen House 3D | Cort JRC Defender 2 Man | Cort Fox EOS 1-Man Bivvy

De pe vremea lui homo sapiens un acoperis deasupra capului e de preferat, in locul cerului instelat. E drept, pestera a suferit niste modificari, dar ideea e aceeasi: e mai confortabil asa, si pentru crapisti se cheama cort pescuit crap. Aceasta nevoie se extinde, luand nastere termeni precum, 2 persoane, corturi profesionale, umbrela tip cort, adapost crap, si tot asa. Astfel, daca te rupi de ritmul cotidian si iesi sa fraternizezi cu natura vreo cateva zile, nu o sa dormi sub cerul liber, mai ales ca solutii berechet. Ca, de, te ploua, te bate vantul sau te pricopseste natura cu vreo droaie de furnici sau mai stiu eu ce. Asadar, sa scapi de stres, cauti oferte de corturi pescuit crap, corturi profesionale, sau pur si simplu - cort. Asta daca nu cumva iti trec prin minte idei de solidaritate, si ajungi la cort de 2 persoane, sa nu contemplezi singur. Daca din fire nu esti vreun aventurier si expeditiile in sanul naturii intr-un an nu depasesc marja de eroare, evident cauti un cort ieftin. Oferte bune, preturi mici, fara pretentii, pentru o iesire pe an, e vis, mai presus, realizabil cat ai zice "peste".

Se schimba situatia insa daca expeditiile sunt un hobby. Esti pescar, partidele de pescuit se intind pe mai multe zile, clar cauti cu dedicatie: cort pescuit, sau mai degraba, cort pescuit ieftin. Poti sa te indrepti si spre corturi camping, nu-i bai, dar corturile de pescuit sunt alta poveste: alta compartimentare, alt material, alta mancare de peste. Daca crezi ca te podideste soarele si nu te ai prea bine cu nivelul ridicat de UV, poate te gandesti si la un pavilion camping. Totul pentru confort. Doar nu poti bea o bere rece linistit cand te bate soarele in cap.

Ca sa scapi cu drumuri putine cauti oferte de corturi pe magazin online. Astfel ti-ai asigurat linistea urmatoarelor iesiri.


Cum alegi un cort de pescuit bun?

Cortul se alege in functie de durata de utilizare, sau mai bine spus, durata partidei de pescuit. Exista doua tipuri principale de adapost ( termen corect de exprimare ). Umbrar sau intemperii. Un alt criteriu  este numarul de persoane pe care le va adaposti. Nu in ultimul rand, trebuie gandita si zona de depozitare de care pescarul are nevoie in interior ( genti, auxiliare, lada frigorifica, pat, masa, haine de schimb, etc ).La fel de importanta este si structura ( scheletul ) pe care este conceput.


La ce caracteristici e necesar sa ne uitam atunci cand cumparam un cort pentru pescuit?

Poate fi un cort rapid ( montaj realizabil in timp redus ), sau poate fi un cort de pescuit cu un nivel tehnic ridicat ( elemente de ranforsare si ancorare conexe scheletului care necesita timp ridicat in montaj). Important de analizat este modul de asamblare si numarul de persoane necesar. Durata montajului, spatiul oferit si elemente secundare de protectie termica sau umiditate ( vezi winterskin ). De asemenea, rezistenta la coloana de apa in caz de furtuna si rezistenta ansamblului montat in caz de rafale de vant.



Care sunt cele mai bune corturi pentru pescuit?

Producatorii de corturi pentru pescuit concep aceste produse pe criterii de durata de utilizare, rezistenta la intemperii, montaj facil, profil ergonomic, sisteme de ventilare, protectie termica ridicata, si utilizare facila ( acces in interior rapid, ferestre cu camp vizual generos ). Dintre cei mai importanti producatori se remarca : Anaconda, Fox, Solar.



Ce inseamna o recomandare cort pescuit ?

O recomandare pentru un cort de pescuit reprezinta identificarea unei solutii optime in ce priveste un adapost de pescuit. Recomandarea vine ca urmare a scenariilor in care se va gasi pescarul. Durata partidei, anotimpul in care pescuieste si nivelul de comfort de care are nevoie pescarul. In functie de aceste date, se poate recomnada un cort de pescuit mai lat, mai inalt, cu ventalitie sau cu strat suplimentar pentru vreme rece ( winterskin ).  De exemplu, cand ne dorim sa raspundem la cele mai comune cerinte ale clientilor nostri, recomandarea unui cort pescuit de calitate se poate exemplifica cu un model precum Cort Fox Frontier XD. Acceseaza acest link pentru a vizualiza portofoliul magazinului TotalFishing in materie de corturi de pescuit.



Cand folosim un cort de pescuit inalt ?

Se poate folosi un cort de pescuit inalt in orice imprejurare. Este un avantaj daca adapostul este inalt pentru modul in care va fi exploatat. Pescarul va avea un acces mai comod in interior si va gestiona mult mai eficient spatiul disponibil din interiorul “capsulei “ unui cort inalt. Este foarte important ca un cort inalt sa fie bine ancorat pentru a nu suferi avarii in conditii de vant puternic sau furtuna.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur