Inapoi

Corturi pescuit Trakker

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

9 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

9 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Caracteristici specifice unui cort Trakker

Pescarii care doresc sa ramana pe malul apei la partide de pescuit desfasurate pe perioade de mai multe zile au nevoie de echipament care sa asigure confortul necesar atat in perioada rece cat si in timpul sezonului cald. Acestia pot alege un cort camping sau unul realizat pentru pescuit. Corturile de pescuit sunt concepute tinand cont de cerintele pescarilor; exista varianta de 1 persoana, 2 persoane sau trei ce asigura un spatiu util generos pentru instalarea paturilor de pescuit si a echipamentului.

Corturile Trakker raspund cerintelor pescuitului modern la crap avand standarde de calitate superioara si fiind realizate cu atentie deosebita pentru a asigura performanta si confort mai presus de orice.

Realizate din materiale inovatoare care asigura protectia la ploaie, vant sau caldura, corturile Trakker sunt usor de montat si rezista in fata celor mai dificile conditii aparute la malul apei.

Alaturi de corturi in magazinul de pescuit online si fizic sunt disponibile Winterskin-uri pentru diferite modele. Acestea reprezinta un strat suplimentar ce imbunatateste izolarea termica in perioada rece reducand condensul si mentinand o temperaturaconstanta.

Panourile cu plasa pentru insecte sau panourile pline asigura confortul in orice perioada iar groundsheet-ul rezistent la uzura imbunatateste izolarea cortului.

Tempest Air V2 - 1 persoana este un cort usor ce poate fi montat usor in spatii inguste prevazut cu panoul frontal. Asigura un spatiu generos in interior iar materialul din care este realziat ( Aquatexx Fabric) garanteaza protectia impotriva ploii sau vantului.

Umbrela cort Tempest Brolly are o constructie usoara dar rezistenta si stabila oferind protectie impotriva razelor solare si a vantului sau ploii. De asemenea dispune de un sistem de instalare usoara.

Trakker Armo V4 1 Man reprezinta modelul imbunatatit al cortului Armo Bivvy, echipat cu cele mai noi trasaturi ale corturilor trakker. Este prevazut cu sistemul Adaptive Ventilation care permite aerului sa circule reducand condensul si mentinand interiorul rece in perioada lunilor calde. Realizat din material rezistent la apa Aquatexx, respirabil, acesta este echipat cu un sistem de blocare a cadrului TwistLock care asigura stabilitatea. Este prevazut cu usi cu dubla deschidere, doua benzi pentru fixarea lansetelor si groudsheet rezistent.

Tempest Brolly Advanced este un cort de asemenea usor de instalat ce are un volum interior generos. Este realizat din material Aquatexx cu tehnologie Advanced Ventilation ce permite trecerea aerului mentinand temperatura si cofnortul. Avand dimensiuni compacte, corul este foarte rezistent, stabil si are o greutate redusa.

Astfel cu ajutorul constructiei stabile si rezistente si a utilizarii celor mai performante tehnologii si materiale, corturile Trakker asigura pescarilor confort si protectie impotriva elementelor naturii si spatiu generos de depozitare a echipamentului de pescuit.

Trakker SLX V2 Bivvy 1,2 persoane, Cayman 2 persoane, Armo 2 persoane, Tempest 200 sunt alte cateva modele de corturi Trakker caracterizate si ele prin calitatea constructiei si performanta.

De ce sa alegi un cort de pescuit Trakker de la Total Fishing

In oferta magazinului de pescuit online si fizic se regasesc la preturi mici numeroase modele de corturi Trakker. Calitatea recunoscuta a produselor Trakker si gama variata disponibila permit fiecarui pescar care cauta o umbrela cort pentru pescuit sau un cort pentru pescuit, sa aleaga modelul potrivit. Specificatiile prezente la fiecare produs alaturi de recomandarea unui cort de pescuit din partea consultantilor magazinului faciliteaza gasirea produsului dorit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur
Search engine powered by ElasticSuite