Inapoi

Mulineta Shimano Ultegra 14000 XSD

Producator
SKU
ULT14000XSD

Comenzi telefonice 031 433 44 44

818,00LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Mulineta Shimano Ultegra 14000 XSD

Noua mulineta Shimano Ultegra 14000 XSD va surprinde placuta chiar de la prima privire, asta datorita in primul rand modificarilor majore survenite la partea estetica. Un element nou pentru acest model este tamburul de rezerva ce include 4 reductii pentru fir (2x10.000 / 2x3.500). Cu ajutorul acestor reductii se va putea regla capacitatea tamburului in functie de diametrul linei utilizate.

Alt element foarte important este sistemul de franare ,,Instant Drag'' ce permite o reglare rapida a franei (de la minim la maxim).
Beneficiinde de cele mai bune tehnologii Shimano (X-Ship, Super Slow Oscillation 50, Aero Wrap II) aceasta mulineta va un real succes, in special pentru situatiile cad pestii tinta sunt cei de talie mare.

Caracteristici :

  • Parallel Body - axul si tamburul mulinetei sunt paralele cu blancul, astfel se va reduce frecarea firului de blanc. Reducand frecarea, se vor obtine distante mari in aruncare.
  • AR-C Spool - un nou design de tambur cu buza in forma de V ce asigura asezarea firului in bucle mai mici pentru o aruncare mai precisa, la distanta mare. Tamburul AR-C va minimiza riscul de recul.
  • Aero Wrap II - este un sistem de înfasurare special, cu doua viteze pentru o asezare in X, faciliteaza lanseuri lungi fara peruci.
  • Dyna Balance - echilibrarea rotorului computerizata, ce va reduce jocul mulinetei si asigura o performanta de exceptie.
  • Floating Shaft II - zona cheie de frictiune la majoritatea mulinetelor cu tambur fix este locul unde axul de transmisie al tamburului intalneste pinionul. Designerii Shimano au trecut peste scest obstacol reducand o mare parte din suprafata de contact si incorporand rulmenti pe fiecare parte a axului. Designul rezultat lasa axul intr-o pozitie de ,,plutire'', imbunatatind considerabil eficienta si longevitatea.
  • Instant Drag - sistemul de frana instant permite reglarea franei de la ,,liber'' la ,,strans'' in doar cateva rotiri.
  • Super Slow Oscillation 50 - la o tura completa a tamburului sus-jos, rotorul aseaza 50 de spire. Acesta asezare a firului combinata, cu alte tehnologii( AR-C Spool, Super Slow Oscilation si Parallel Body) vor imbunatati asezarea firului pe tambur si implicit aruncarile la distante extreme.
  • Super Stopper II - anti-revers evoluat si îmbunatatit. - X-Ship - concept de rulare pe ax cu doi rulmenti pentru finetea in recuperare si putere suplimentara.
  • Easy Maintenance - aceasta dotare permite lubrefierea angrenajului intern al mulinetei, fara a necesita demontarea ei. Un mic orificiu de ungere se gaseste in dotarea tuturor mulinetelor din gamele SR si S, care o data deschis, permite aplicarea lubrefiantului agreat de producator, direct in interiorul mecanismului.
  • Greutate: 645g
  • Rulmenti 1 x S A-RB + 3 Shielded Stainless Stee + Roller Bearing - acesti rumlenti S-ARB sunt tratati anticoroziv, protejati suplimentar prin capsulare pentru a imbunatati protectia impotriva nisipului, sarii sau a prafului.
  • Capacitate fir:0,35-550m / 0,40-400m / 0,45-300m
  • Raport recuperare: 4.3:1.
Urmareste filmul "Shimano Ultegra 14000 XSD"!

Ultegra 14000 XTD with Iain Macmillan

Specificatii Mulineta Shimano Ultegra 14000 XSD

Baitrunner Nu
Frana rapida Da
Raport de recuperare 4-4.4
Marime 14000
Greutate mulinete 601-650 g
Cu tambur de rezerva Da
Producator Shimano
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:2

buna seara,ce diferenta e intre cele doua xsd si xtd??

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

In afara de culoare care diferentiaza cele doua modele, ar fi dedicarea acestor mulinete, XTD-ul fiind o mulineta de crap iar XSD-ul o mulineta de Surf. Specificatiile tehnice sunt identice in cazul ambelor modele.

Va multumim!

Buna,ce diferenta e intre cele trei modele xsd ,xtd,xsc de 14000

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Diferenta este intre cele doua serii modele Shimano Ultegra CI4+ 14000 ( XSC si XTD ) si Ultegra 14000 (XSD/XTD). Ambele detin cate doua modele in parte XSD, XTD respectiv XSC si XTC, intre ele facandu-se diferenta doar prin culoare. Insa de la modelul CI4+ la Ultegra 14000 diferentele sunt majore. CI4+ are 5 rulmenti, frana rapida cu actiune la un sfert de fluture nu la jumatate cum sunt XTD/XSD, corp CI4+. angrenaj Hagane si maner montabil prin infiletare.

Pentru mai multe informatii puteti consulta pagina individuala a fiecarui produs in parte.

Va multumim!

Pune o intrebare despre Mulineta Shimano Ultegra 14000 XSD
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie