Inapoi

Mulinete spinning, casting

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1422

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1422

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Urmareste filmul"Pescuit la spinning cu Alexandru Barbu"!

In acest episod , Alexandru Barbu, membru al lotului Rapture Romania, ne propune o incursiune in lumea pescuitului la spinning.

Ne-a pregatit 3 lansete de spinning pe care le pescuieste in mod constant. Pana aici, nimic anormal. Interesant devine insa cand Alex puncteaza faptul ca fiecare lanseta este dedicata unei anumite clase de naluci. Incet si sigur, defineste in zona de light si ultralight tipul lansetei pe care este bine sa o utilizam in functie de nalucile pentru care optam.

Abordam un subiect interesant care incearca sa faca o punte de legatura corecta intre anotimpul in care pescuim si nalucile pe care este indicat sa le avem in truse. Atat culori cat si forme sunt expuse in discutie pentru a transmite cat mai clar acest mesaj. In paralel, comparam nalucile soft cu cele hard.

In ambele situatii, culorile joaca un rol important. Mai mult, tipul vibratiei este un factor decisiv. In starnsa legatura cu nalucile si lansetele vom descoperi firele. Alex pescuieste atat fire textile cat si fire monofilament. Sunt diferente majore intre cele doua.

O observatie interesanta este ca in cazul voblerelor cu barbeta, adancimile la care naluca ajunge sunt mai mari cand folosim ca linie principala un fir monofilament. Tot la acest capitol, Alex ne invata cum sa pescuim la salau cu gume avand ca linie principala monofilamentul. Pescarul va fi mai atent pe semnalul din fir decat pe cel din mana. Prezentarile nalucilor difera foarte mult.

In acele momente cand pestii sunt mofturosi, un monofilament este mai indicat. Daca vreti sa incercati o partida cu rattlin-uri, urmariti acest film in care Alex ne indica perioadele cele mai bune pentru aceasta clasa de naluci.

In oricare din situatii, nalucile din trusa lui Alex nu sunt de mari dimensiuni. Este un pescar de competitie, prezent in campionat. Nu este primul invitat care ne prezinta naluci de dimensiuni medii. Formele si culorile insa, sunt diferite fata de cele cu care sunt obisnuiti pescarii in mod general!

Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase !

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

 

Ce tipuri de mulinete spinning alegem ?

Pentru pasionatii pescuitului la spinning utilizarea mulinetei potrivite permite realizarea lansarilor repetate si recuperarii cu succes a exemplarelor prinse fara a sesiza oboseala acumulata pe parcursul intregii zilei de pescuit.

Puteti alege o mulineta de spinning realizata cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii performante care au aplicatii in industria producerii echipamentului pentru pescuitul la rapitori.

Sistemul frontal de franare, numarul de rulmenti, materialul din care este realizat corpul si tamburul mulinetei, componentele si tehnologiile incluse, alaturi de capacitatea tamburului si puterea de recuperare sunt doar cateva din specificatiile care conteaza in decizia de achizitionare a unei mulinete pentru pescuitul la spinning.

De asemenea, pentru cei care prefera castingul exista diferite modele de multiplicator dedicat acestui tip de pescuit.

Fiecare pescar poate alege modelul potrivit ( existand modele diferite pentru mana dreapta sau stanga), pe care il poate utiliza atat pentru pescuitul de apa dulce cat si pentru cel marin datorita constructiei rezistente la coroziune. Cele mai noi tehnologii si materiale sunt utilizate pentru realizarea multiplicatoarelor si pentru a asigura reusita capturilor impresionate in timpul partidelor de pescuit.

Indiferent de tipul de mulineta pe care o alegeti, de spinning sau de casting, numeroase modele sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic iar specificatiile prezente pentru fiecare produs alaturi de sfaturile competente ale consultantilor ofera ocazia alegerii produsului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar de rapitor.

 

De ce sa alegi mulinete spinning, casting de la TotalFishing ?

Gama variata de produse, multe purtand semnatura unor branduri renumite pentru performantele produselor lor in cadrul competitiilor internationale, se remarca prin calitate si preturi excelente iar ofertele ce insotesc cele mai multe produse sunt de nerefuzat.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur