Inapoi

Mulineta Shimano Aero BB C3000

Producator
SKU
AEROBBC3000

Comenzi telefonice 031 433 44 44

Regular Price 390,00LEI Pret Special 268,00LEI

Indisponibil

Discount
31%
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar
  • Mai ieftin cu 31 %

Detalii Mulineta Shimano Aero BB C3000

Considerand faima de care s-a bucurat intreaga gama Aero a producatorului Shimano, acesta vine in fata impatimitilor pescuitului stationar cu Aero BB, o gama de mulinete calitative, menite sa ofere performante superioare in cadrul partidelor de pescuit. Aspectul estetic a fost special conceput de echipa Shimano pentru a se potrivi de minune restului de echipament Aero. Daca va aflati in cautarea unei mulinete calitative cu multiple tehnologii incorporate, care sa dispuna si de un pret avantajos, Shimano Aero BB reprezinta o solutie pertinenta. Gama prevede trei marimi distincte (3000, 4000, 5000) fapt ce permite pescarului sa isi echilibreze lansetele in functie de necesitati. Desi vor putea fi fixate pe o gama larga de lansete, acestea ofera performante net superioare impreuna cu lansetele din gama Aero X. Clips-urile rotunde pentru fir ofera pescarului posibilitatea de a fixa distanta pe care se va efectua lanseul pentru o nadire extrem de precisa.

Shimano Aero BB propune o constructie solida cu corp XT-7 realizat cu ajutorul tehnologiei G Free Body. Acest concept presupune mutarea centrului de gravitate cat mai aproape de blank-ul lansetei minimizandu-se astfel efortul depus pe durata sesiunilor de pescuit. Echilibrul obtinut se resimte si in lansare, distantele atinse fiind cu mult mai lungi si directionate. La interiorul corpului rezistent se afla angrenajele Hagane Gear alaturi de renumitul sistem X-Ship.

Angrenajele Hagane Gear reprezinta rezultatul finit al tehnologiei ce presupune realizarea componentelor prin forjare la rece, fara a mai fi nevoie de o prelucrare suplimentara. Acestea asigura un rulaj fin de durata, o putere exceptionala si o greutate redusa.

Tehnologia X-Ship prevede imbunatarirea designului rotorului in vederea obtinerii unei miscari rotative de exceptie. Profilul rotorului care obisnuia sa fie simetric, acum este asimetric. Mecanismul pick-up-ului de titan care la modelele antecedente era plasat pe aceeasi parte a galetului, a fost mutat acum pe partea opusa. Acest aspect imbunatateste extrem de mult balansul rotorului, iar in combinatie cu un galet usor, o sarma pick-up de titan si grosimea rotorului, se diminueaza aproximativ 14% din miscarea de rotatie in vederea sporirii senzitivitatii.

Acest amalgam de tehnologii nu poate decat sa aibe un rezultat cel putin satisfacator. Odata utilizata, pescarul va intelege ca are in mana o mulineta calitativa, ce va mentine nivelul superior de performanta oferit pe o durata indelungata de timp. Un alt aspect prin care Aero BB se evidentiaza este tamburul ARC Spool realizat cu ajutorul procesului de forjare la rece. Acest design al tamburului cu buza dispunsa unghiular s-a dovedit a fi un adevarat inamic impotriva perucilor aparute in urma utilizarii firelor textile.

Atat precizia, cat si rapiditatea setarii franei, sunt doar primele caracteristici ale franei, ce vor surprinde placut inca de la primul drill. Datorita tuturor caracteristicilor si tehnologiilor utilizate in conceperea sa, Shimano Aero BB va reprezenta solutia optima pentru pescarii de stationar ce doresc o mulineta performanta care sa beneficieze de un bun raport calitate/pret.

Tehnologii:

  • Hagane Gear - tehnologie ce presupune realizarea componentelor prin forjare la rece, fara a mai fi nevoie de o prelucrare suplimentara. Acestea asigura un rulaj fin de durata, o putere exceptionala si o greutate redusa;
  • G Free Body - concept ce presupune mutarea centrului de gravitate cat mai aproape de blank-ul lansetei minimizandu-se astfel efortul depus pe durata sesiunilor de pescuit. Echilibrul obtinut se resimte si in lansare, distantele atinse fiind cu mult mai lungi si directionate;
  • ARC Spool - design al tamburului, cu buza acestuia dispusa unghiular. A fost dovedit ca acest tambur reduce sansele de producere a perucilor, cand folosim fir textil.

Caracteristici:

  • Corp XT-7;
  • Tambur din aluminiu forjat la rece;
  • Angrenaje Hagane Gear;
  • Maner de tip Screw-In;
  • Knob ergonomic;
  • Rezistenta sporita.

Specificatii:

  • Marime: 3000;
  • Nr.rulmenti: 3+1;
  • Raport de recuperare: 5.0:1;
  • Capacitate tambur: 0.25mm/210m, 0.30mm/150m, 0.35mm/100m;
  • Forta de franare: 8.5kg;
  • Greutate: 240g.

Descriere de produs dezvoltata de echipa TotalFishing.

Urmareste filmul "Shimano Aero BB"!

Coarse fishing EXCELLENCE - the AERO XR and BB | Shimano Fishing EU

Specificatii Mulineta Shimano Aero BB C3000

Frana fata/spate Frana fata
Raport de recuperare 5-5.4
Cu tambur de rezerva Nu
Baitrunner Nu
Marime 3000
Greutate mulinete 201-250 g
Producator Shimano
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:1

La spinning se poate folosi? Mulțumesc

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Da, mulineta Shimano Aero BB poate fi utilizata si in cadrul partidelor de pescuit la spinning.

Multumim!

Pune o intrebare despre Mulineta Shimano Aero BB C3000
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie