Inapoi

Lanseta Graphiteleader Vigore 20GVIGS-610ML 2.08m/1.7-10.5g

Producator
SKU
G08811

Comenzi telefonice 031 433 44 44

2.730,50LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar
 • Nou

Detalii Lanseta Graphiteleader Vigore 20GVIGS-610ML 2.08m/1.7-10.5g

Graphiteleader Vigore este o lanseta dedicata pescuitului de tip casting, ce vizeaza pestii rapitori de talie medie. Modelul 20GVIGS-610ML se adreseaza pescarilor de spinning, ce doresc performante superioare in partidele de pescuit. Vigore, ca si restul lansetelor Olympic Graphitelader, sunt caracterizate de o constructie minutioasa, folosind cele competitive materiale si tehnologii inovatoare din domeniu. Desi lanseta Graphiteleader Vigore a fost conceputa pentru blackbass, in tara noastra se va preta excelent in pescuitul somnului, datorita actiunii moderate a blank-ului.

Gratie colaborarii echipei Olympic Graphitelader cu pescari profesionisti, dezvoltarea tehnologiilor de realizare a blank-urilor a fost extrem de facila. Una dintre tehnologiile dezvoltate este Quattro Graphite Cloth XX, prin intermediul careia performantele lansetelor depasesc cu mult nivelul disponibil in clasa pe care o reprezinta. De asemenea, noua gama Vigore prezinta din punctul de vedere al tehnologiilor si G-Maps, tehnologie patentata de producatorul japonez Graphiteleader ce presupune folosirea unui numar mare de straturi de carbon cu doua unghiuri diferite de asezare a fibrelor de carbon. Asezarea oblica a fibrelor sporeste rigiditatea lansetelor favorizand revenirea rapida a blank-ului atunci cand este supus la sarcini extreme fara deteriora structura acestuia.

Actiunea si performantele lansetelor se datoreaza in cea mai mare parte tehnologiilor de constructie a blank-urilor. Fibrele Toray T1100G, caracterizate de o elasticitate unica, sunt imbinate perfect cu un material compozit realizat din kevlar si carbon, ulterior stratificate multidirectional pentru a obtine cel mai avansat blank de pe piata. Performantele obtinute se reflecta in fiecare miscare pe care o facem cu lanseta, de la aruncare, la prezentarea momelilor sau la drill-urile solicitante, Vigore e va comporta impecabil in orice situatie.

In constructia blank-ului, a fost utilizata de asemenea si Nanoalloy Technology, o tehnologie patentata Toray, ce are rolul de a imbunatati nivelul de elasticitate al blank-urilor High Modulus, pastrand aceleasi beneficii, din punctul de vedere al performantei. Senzitivitatea obtinuta prin folosirea acestor fibre a condus la un control impresionant, atat a nalucilor, in incercarea a ademenii pestii, cat si in drill-urile dificile atunci cand specimenele ce depasesc clasa recomandata ataca momeala. Vibratiile subtile sunt transmise cu usurinta de-a lungul blank-ului fiind resimtite rapid de palma pescarului prin intermediul mandrinei Fuji VSS. Inelele Titanium Torzite cu care lanseta Graphiteleader Vigore a fost inzestrata, sunt extrem de rezistente si permit o trecere mai lina a firelor prin acestea, minimizand sansele de formare a buclelor in varf.

Manerul finisat cu material EVA premium si pluta, este perfect echilibrat si dispune de o greutate extrem de redusa. Imbinarea perfecta dintre lungimea, rezervele de putere si designul acestuia vor contribui la o manevrabilitate exceptionala in sesiunile lungi de pescuit, eforturile fiind considerabil minimizate.

Culoarea neagra a manerului si a mandrinei debordeaza eleganta, acesta constituind unul dintre motivele ce atrag atentia asupra noului model. Desigur, fisa tehnica a acesteia este principalul aspect care detaseaza lansetele Vigore in clasa pe care o reprezinta, fiind o alegere excelenta pentru cunoscatorii impatimiti.

Tehnologii:

 • Quattro Graphite Cloth XX - tehnologie folosita in realizarea blank-urilor ce presupune asezarea fibrelor de carbon in unghi de 45 de grade. Intreg procesul are ca rezultat o rezistenta impresionanata la torsiune, implicit o dinamica uimitoare a lansetelor. Pe langa greutatea extrem de redusa lansetele dobandesc o actiune de neegalt si o capacitate imbunatatita de a directiona pe distante lungi nalucile;
 • G-Maps (Graphiteleader Multi Angle Ply System) - tehnologie patentata de producatorul japonez Graphiteleader ce presupune folosirea unui numar mare de straturi de carbon cu doua unghiuri diferite de asezare a fibrelor de carbon. Asezarea oblica a fibrelor sporeste rigiditatea lansetelor favorizand revenirea rapida a blank-ului atunci cand este supus la sarcini extreme fara deteriora structura acestuia;
 • Torayca T1100G - fibre de carbon produse de marele concern Toray. Dezvoltate pentru a fi utilizate in industria aerospatiala, aceste fibre ofera lansetelor rezistenta superioara si o dinamica impresionanta;
 • Nanoalloy Technology - tehnologie Toray ce aduce inovatie in dinamica blank-urilor lansetelor folosind fibre cu elasticitatea crescuta in constructia acestora.

Caracteristici:

 • Blank: Carbon Toray;
 • Quattro Graphite Cloth XX;
 • Inele Titanium Torzite;
 • Mandrina VSS;
 • Maner finisat cu EVA si pluta;

Specificatii:

 • Lungime: 2.08m;
 • Lungime la transport: 208cm;
 • Putere de lansare: 1.7-10.5g;
 • Tronsoane: 2;
 • Actiune: Moderate Fast;
 • Greutate: 175g.

Descriere de produs dezvoltata de echipa TotalFishing.

Specificatii Lanseta Graphiteleader Vigore 20GVIGS-610ML 2.08m/1.7-10.5g

Nr. tronsoane 1 tronson
Lungime lansete 2.10 m
Putere maxima lansete 10-19 g
Tip lansete spinning, casting Lansete spinning
Producator Graphiteleader
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Lanseta Graphiteleader Vigore 20GVIGS-610ML 2.08m/1.7-10.5g
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie