Inapoi

Benzar Mix

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 901

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 901

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Produse populare de la Benzar Mix

Nada Benzar Mix 1 Kg | Nada Benzar Mix 3 Kg | Pelete Benzar Mix Sub 6 mm | Fire feeder Benzar Mix 0.16-0.18 mm | Fire feeder Benzar Mix 0.28-0.30 mm | Fire feeder Benzar Mix 300-600 m

 

Benzar Mix este gama produselor realizate pe baza experientei si cunostintelor lui Zsolt Benzar. Avand o experienta de zeci de ani in domeniul pescuitului la feeder si numeroase premii obtinute la concursurile importante din domeniu, acesta a realizat o gama de produse care raspunde cerintelor pescarilor indiferent de tehnica practicata de acestia sau de locul de pescuit ales.

Benzar Mix propune o gama completa de nade si momeli pentru diferite tehnici de pescuit si diferite conditii de pescuit, boilies-uri, momeli de carlig, pop-up-uri, pelete, porumb si seminte, momeli artificiale, dipuri, aditivi pudra sau lichizi etc.

Nadele si momelile Benzar Mix sunt realizate cu ingrediente de cea mai buna calitate si sunt concepute pentru specificul apelor locale avand un efect puternic asupra exemplarelor impresionante.

De asemenea, pentru pescuitul la feeder sunt prezente in oferta Benzar Mix diferite tipuri de lansete de feeder si momitoare realizate pe baza experientei acumulate de-a lungul timpului astfel incat sa fie usor de manevrat si utilizat indiferent de situatie.

Designul modern alaturi de utilizarea componentelor de cea mai buna calitate sunt doar cateva din elementele prin care se remarca lansetele de feeder Benzar Mix.

Pentru pescuitul la feeder sunt disponibile si fire textile sau monofilament pentru legarea monturilor. De asemenea, pasionatii pescuitului stationar pot alege plutele waggler din gama Benzar Mix.

Pentru a asigura protectia pestilor gama produselor Benzar Mix este completata de produsele antiseptice care permit pastrarea exemplarelor prinse in stare perfecta de sanatate si eliberarea lor in  conditii optime.

Gama produselor Benzar Mix este disponibila la un raport calitate pret excelent, in oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur