Inapoi

Paturi pescuit

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 121

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 121

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Crap : echipament pescuit Fox
Urmareste filmul " Crap : echipament pescuit Fox"!

Ionel Iancu ne prezinta un set complet de pescuit la crap. Descoperim astazi functionalitatea produselor dezvoltate de britanicii de la Fox gandite sa acomodeze pescarii care prefera partide mai lungi de 24 de ore. Confortul ramane cap de afis, fiind urmat de modularitate si ergonomie. Pentru acele partide in care sunteti la vanatoare de exemplare capitale este important sa stergem de pe lista de "probleme" evolutia meteo in intervalul de timp ales pentru partida de pescuit. Un pescar protejat intotdeauna este un pescar mai atent la detalii. Sa nu uitam ca detaliile fac diferenta!.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Cand incep pregatirile pentru o iesire de vreo 2-3 zile la pescuit, in 90% din cazuri, mai mult de jumatate din portbagaj este ocupat de acele lucruri care ne mentin buna dispozitie mai bine decat orice: masuta pescuit, scaun de pescuit sau pat pescuit, lada frigorifica pescuit, gratar pescuit, beri pescuit etc.

Nu cred ca cineva va prefera ca 2 zile sa isi odihneasca oasele direct pe iarba sau pe pietre si nu isi cauta cel mai bun scaun de pescuit. Sau , ma rog, scaun pat, pat pliant pescuit, sezlong pescuit si alte variante, functie de doleantele si de posibilitatile fiecaruia. Unii vor spune ca nu e o problema daca dormi in masina. Da, dar un pat camping face cat 5 banchete . Nu mai conteaza daca este pat pescuit cu 8 picioare sau pat cu 6 picioare, este pat si oasele zic sar’na cand te asezi. 

Mai poti marge pe varianta scaune pliante camping, dar, prietene, doar de dimineata pana seara. Nani in scaun pliant nu prea e fain. Dormitul pe scaun face ochii rosii. Acum, sa gasesti patul visurilor sau cel mai bun scaun pescuit ever nu cred ca e asa de complicat. Cauti oferte, gasesti un magazine online cu preturi mici. Vrei si ieftine si de calitate. Sunt sanse. Iti poti asigura un somn linistit pe balta sau in camping in maxim 10 minute, daca merge netul prost.

Ce este un pat pentru pescuit ?

Un pat pentru pescuit este un sistem modular gandit sa acomodeze pescarul in partidele lungi in perioadele de repaus si somn. Intra la categoria bagajerie si poate fi folosit inclusiv in zona de camping. Se deosebeste de alte articole cu aceeasi adresabilitate prin faptul ca este mai lat, este gandit pentru un confort ridicat, usor de montat si usor de transportat.

Cum aleg un pat pentru pescuit bun ?

Pentru a alege un pat pentru pescuit bun, trebuie sa luam in calcul inaltimea si greutatea pescarului in primul rand. Apoi, este nevoie de atentie la numarul de picioare cu care este dotat ( minim 6, optim 8 ), posibilitatea de reglare pe inaltime a acestora si prezenta zonelor de contact ridicat prevazute cu materiale rezistente. Producatori consacrati sunt Anaconda, Fox, JRC, sau Carp Spirit.

Exista paturi de pescuit ieftine ?

Exista paturi de pescuit ieftine. Odata cu pretul scazut se va resimti lipsa unor elemente importante. Aici se evidentiaza numarul de picioare, straturile si materialele folosite pentru zona de sezut, lipsa pernei, latimea talpicilor picioarelor.

Ce inseamna scaun pat de pescuit ?

Prin scaun pat de pescuit se face referire la posibilitatea transformarii unui pat de pescuit in sezlong. In zona superioara, anumite paturi de pescuit pot avea sisteme de reglare pentru partea superioara a corpului ( asigurand o pozitie usor inclinata in timpul somnului ). Aceste roti de modificare a pozitiei in partea superioara pot asigura pozitii de tip sezlong.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur