Inapoi

Mulinete spinning, casting

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1443

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1443

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pasionatii pescuitului la spinning utilizarea mulinetei potrivite permite realizarea lansarilor repetate si recuperarii cu succes a exemplarelor prinse fara a sesiza oboseala acumulata pe parcursul intregii zile ide pescuit.

Puteti alege o mulineta de spinning realizata cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii performante care au aplicatii in industria producerii echipamentului pentru pescuitul la rapitori.

Sistemul frontal de franare, numarul de rulmenti, materialul din care este realizat corpul si tamburul mulinetei, componentele si tehnologiile incluse, alaturi de capacitatea tamburului si puterea de recuperare sunt doar cateva din specificatiile care conteaza in decizia de achizitionare a unei mulinete pentru pescuitul la spinning.

De asemenea, pentru cei care prefera castingul exista diferite modele de multiplicator dedicat acestui tip de pescuit.

Fiecare pescar poate alege modelul potrivit (existand modele diferite pentru mana dreapta sau stanga), pe care il poate utiliza atat pentru pescuitul de apa dulce cat si pentru cel marin datorita constructiei rezistente la coroziune. Cele mai noi tehnologii si materiale sunt utilizate pentru realizarea multiplicatoarelor si pentru a asigura reusita capturilor impresionate in timpul partidelor de pescuit.

Indiferent de tipul de mulineta pe care o alegeti, de spinning sau de casting, numeroase modele sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic iar specificatiile prezente pentru fiecare produs alaturi de sfaturile competente ale consultantilor ofera ocazia alegerii produsului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar de rapitor.

Gama variata de produse, multe purtand semnatura unor branduri renumite pentru performantele produselor lor in cadrul competitiilor internationale, se remarca prin calitate si preturi excelente iar ofertele ce insotesc cele mai multe produse sunt de nerefuzat.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur