Inapoi

Wychwood

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

56 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

56 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Wychwood este unul din producatorii de echipament de pescuit care ofera produse atat pentru pescarii de crap cat si pentru pescuitul la musca. Brandul  produce articole inovatoare si eficeiente realizate cu ajutorul materialelor performante si testate de o echipa de specialisti cu o vasta experienta in domeniul pescuitului.

O mare atentie este acordata designului, testarii si producerii articolelor pentru a asigura standardele de calitate dorite inainte de lansarea pe piata a produselor.

Avand o experienta de mai bine de 25 de ani Wychwood stie ca pescarii de crap provin din toate mediile sociale si indiferent de bugetul de care dispun, pentru acestia pescuitul este mai mult decat o pasiune, este un mod de viata.

Produsele realizate de Wichwood faciliteaza prinderea exemplarelor de mari dimensiuni si obtinerea unor amintiri frumoase din timpul sesiunilor de pescuit.

Echipa de specialisti Wychwood colaboreaza cu pescari experimentati pentru a dezvolta gama de produse si pentru a redefini echipamentul care va aduce rezultate bune si va oferi calitate fara compromis la preturi excelente. Lansetele din seria 301 sau mulinetele Riot Big Pit sunt doar cateva exemple in acest sens.

Conceptul Wychwood este ca indiferent de experienta in domeniul pescuitului, fiecare pescar trebuie sa se bucure de momentele petrecute in mijlocul naturii pentru ca aceasta este esenta pescuitului la crap. Iar produsele Wickwood sunt construite in acest spirit, de a permite pescarilor sa se bucure de fiecare moment la pescuit.

Gama produselor Wychwood este disponibila in oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur