Senzor Planet

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-48 produse din 416

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-48 produse din 416

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Remarcandu-se prin calitatea si eficienta retetelor utilizate, alaturi de prezentarea profesionala a produselor comercializate, Senzor Planet este un producator reprezentativ de nade si momeli in Romania fiind primul brand romanesc care a produs si comercializat nade si momeli pentru pescuitul crapului.

Scurta istorie Senzor Planet

Istoria Senzor incepe in 2003 cand Vladut Mateianu si Andrei Vladeanu, dublu vicecampioni mondiali la pescuitul crapului, pun bazele companiei care la inceput era specializata pe comercializarea articolelor de pescuit.

Incepand din 2008 brandul Senzor Planet este inregistrat la OSIM si se dezvolta devenind principal furnizor al marilor magazine de profil din Romania. Dezvoltarea Senzor Planet continua in urmatorii ani, gama de produse fiind diversificata pentru a raspunde cerintelor pescarilor indiferent de tehnica practicata. De asemenea, nada Senzor Planet este exportata in tari ca Spania, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Lituania, Slovenia, Germania, Austria. Cu o prezenta in peste 500 de magazine de profil din Romania si participant la numeroase expozitii din Romania si Austria, Senzor Planet este recunoscut prin calitatea ingredientelor utilizate si performantele obtinute cu ajutorul produselor brandului atat de pescarii profesionisti cat si de cei care abia descopera frumusestea pescuitului.

Senzor Planet ofera o gama completa de nade si momeli ( ICE, Feeder, Delta, Planet 1016, Impact VM), amestecuri de nadire, atractanti, pop-up-uri, boilies, pelete, momeli articifiale, porumb, seminte preparate sau antiseptice, pentru a veni in sprijinul pescarilor oriunde si oricand au nevoie de produse de calitate superioara pentru obtinerea unor rezultate impresionante.

Gama variata a produselor Senzor Planet este disponibila in portofoliul celui mai mare magazin de pescuit din Romania - Total Fishing la oferte si preturi avantajoase.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar