Sebile

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Sebile este un brand cunoscut in intreaga lume pentru nalucile dedicate pescuitului la rapitori.

Compania Sebile Innovative Fishing a fost infiintata in 2006 de Patrick Sebile, pescar de origine franceza si detinator a peste 300 de recorduri IGFA la nivel national si european. Reprezentant IGFA si militant pentru protejarea speciilor si a habitatului acestora Patrick Sebile a scris numeroase carti si articole despre pescuit. Din 1984 a tinut evidenta recordurilor personale obtinute la diferite specii de apa dulce sau sarata, in 64 de tari. In Aprilie 2014 a prins al 734-lea exemplar, Vermillion Snapper, in timp ce pescuia in Insula Catalina, California.

Experienta, pasiunea sa si o buna cunoastere a numeroaselor specii de pesti si tehnici de pescuit i-au permis sa realizeze gama Sebile, caracterizata printr-un design realist si inovator.

Pasiunea sa pentru pescuit, alaturi de cunoasterea principiilor mecanicii si hidrodinamicii au permis proiectarea unor naluci eficiente cu miscari realiste si rezultate impresionante in fata pestilor rapitori. Structura unica si forma complexa sunt caracteristice nalucilor Sebile din seriile Magic Swimmer, Onduspoon, Flat Shad, Stick Shad etc.

Gama Sebile include linguri oscilante, swimbaits, voblere, frogs alaturi de accesoriile ce permit adaptarea nalucilor la caracteristicile locurilor de pescuit alese pentru obtinerea rezultatelor optime indiferent de experienta fiecarui pescar.

Materialele inovatoare insotite de designul revolutionar si finisajul perfect sunt caracteristici ale produselor Sebile care le definesc si ofera garantia unei experiente reusite la fiecare sesiune de pescuit.

Produsele Sebile sunt disponibile in oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar