Inapoi

Savage Gear

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1751

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1751

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pasiunea pentru pescuitul modern la rapitori este esenta care a dus la aparitia brandului Savage Gear si dezvoltarea acestuia.

Savage Gear a fost infiintata de catre Mads Grosell in casa lui din Danemarca. Fiind pasionat de pescuit a inceput sa-si realizeze singur lansetele si nalucile inainte de a infiinta Savage Gear.

Intalnirea sa cu un mare distribuitor din Europa – Swendsen Sport a dus la succesul uimitor al brandului. Dupa vanzarea companiei Mads a ramas in cadrul ei ca manager de produs. Succesul pe care Savage Gear l-a avut in Europa a recomandat marca in SUA.

Nalucile Savage Gear sunt conceptul lui Mads Grosell iar fiecare prototip este pictat manual de catre acesta. Nalucile Savage Gear sunt realizate cu ajutorul tehnologiei 3D (3D Rad, 3D Hollow Duckling, 3D Hybrid Pike etc), din cele mai inovatoare materiale iar miscarile realiste pe care le au acestea le fac printre cele mai eficiente de pe piata.

Gama produselor Savage Gear s-a dezvoltat in timp si cuprinde lansete, fire, plastice moi, voblere, jiguri si accesorii pentru pescuitul la rapitori. De asemenea, bagajeria si gama de imbracaminte completeaza oferta produselor Savage Gear.

Lansetele concepute de Savage Gear sunt realizate cu componente de calitate, perfecte pentru pescuitul modern cu naluci. Finezze, Parrabellum, Custom, Black Savage sunt doar cateva din lansetele care reprezinta acest brand.

Toate produsele sunt realizate cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii pentru a oferi pescarilor de spinning cea mai buna experienta in timpul sesiunilor de pescuit.

Gama produselor Savage Gear este disponibila in oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania - Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur