Inapoi

Diverse accesorii monturi somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

48 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

48 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescuitul la somn implica folosirea elementelor de echiapment ce pot face fata recuperarii exemplarelor de mari dimensiuni chiar si in cele mai dificile conditii.

Pentru realizarea noilor capturi impresionante in timpul pescuitului la somn este necesara utilizarea accesoriilor concepute pentru monturile specifice.

In magazinul de pescuit online si cel fizic sunt disponibile diferite accesorii care faciliteaza efortul depus de pescari pentru pregatirea echipamentului, astfel incat fiecare pescar ce cauta un tub siliconic sau thermo, conectori, stoppere, zornaitoare ( rattle), inele despicate si multe alte accesorii pentru pescuitul somnului are o gama variata de produse din care poate alege.

De asemenea, bride pentru realizarea monturilor sau foarfeca pentru taierea firului sunt disponibile asigurand toate elementele necesare realizarii unei monturi rezistente chiar si in timpul celor mai violente atacuri.

Produsele sunt realizate din materiale de calitate cu ajutorul celor mai noi tehnologii si multe dintre acestea sunt fabricate de branduri renumite pentru gamele de produse dedicate pescuitului la somn pe care le dezvolta permanent pentru a imbunatati rezultatele obtinute atat de catre pescarii cu experienta cat si de catre cei care abia descopera frumusetea pescuitului la somn.

Indiferent de echipamentul pe care il utilizati sau locul de pescuit ales, daca sunteti in cautarea unor accesorii pentru monturile utilizate la pescuitul somnului le puteti gasi alaturi de multe alte produse in sectiunea dedicata din magazinul de pescuit online la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile fiecarui pescar indiferent de bugetul de care dispune pentru pescuit, pana la cele din gama inalta de pret, toate remarcandu-se prin calitate si rezistenta indiferent de conditii.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur