Inapoi

Kit-uri monturi crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 281

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 281

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Cele mai vandute Kituri monturi crap:

Fox Edges Camo Leadcore Kwik Change Heli Rigs 50lb | Kit Fox Edges Camo Power Grip Lead Clip nr.7 | Kit plumb pierdut Fox Edges Naturals Power Grip Lead Clip | Kit Fox Edges Camo Angled Drop Off Run Ring | Kit monturi leadcore Fox Edges Naturals Submerge Heli Rig Leaders 30lb | Kit montura zig rig Fox Edges Naturals Zig Lead Clip Kit | Korda Heli-Safe System - Brown | Kit monturi leadcore Korda Lead Cilp Action Pack | Kit plumb pierdut Korda Leadcore Leader - Gravel | Korda Hybrid Lead Clip Silt | Carp Spirit Helicopter Sleeves&Beads Camfusion | Kit montura Nash Fused Leader Leadclip, 100cm/18.1kg, culoare Dark Silt | Carp Spirit Gravity Ready Leader UHL Loop/Swivel 45lbs/90cm

Alte branduri de Kituri monturi crap:

Kituri monturi crap Nash | Kituri monturi crap Korda | Kituri monturi crap ESP | Kituri monturi crap Gardern Tackle | Kituri monturi crap Mostiro | Kituri monturi crap Carp Spirit | Kituri monturi crap Prologic

 

Pescuit la crap cu Claudiu Costache , monturi, noutati
Urmareste filmul "Pescuit la crap cu Claudiu Costache, monturi, noutati!"

In prag de sarbatori, va invitam alaturi de Radu Dascalescu si Claudiu Costache in lumea crapului. Dezbatem astazi in cele 90 de minute subiecte interesante.

Ne concentram atentia pe monturi si auxiliare. Spre final, vom discuta si cateva noutati pe care in noul sezon le veti gasi in magazinul TotalFishing. Dam startul cu monturile de distanta.

Claudiu ne prezinta si confectioneaza o montura de tip elicopter. Mai mult, avem ocazia sa vedem montura clasica dar si interpretarea romaneasca a acestui tip de abordare pentru crap. Claudiu ne ofera foarte multe detalii si avantaje constructive ale acestei monturi.

Din distanta fugim pe monturile de selectie si descoperim care sunt factorii care te pot ajuta sa iti selectezi capturile. Exista o stransa legatura intre tipul carligului, lungimea forfacului si momeala pe care o vom folosi.

Plumbii sunt la fel de importanti. In zona monturilor inline, plumbii primesc ajustari pe lungimea tijei. Sunt optimizati pentru o aerodinamica ridicata si implicit pentru lansari la distante extreme. Monturile elicopter au la baza ca fir principal pentru carlig fluorocarbonul. Claudiu ne propune prin testele si experienta sa, lungimi precise de forfac pentru a ne asigura o captura in minciog.

Este adeptul firelor de carlig semirigide. Mai exact, firele de monturi cu camasa. Ne si ofera explicatii tehnice , avantajele unei astfel de prezentari si carligele ce le foloseste.

Ne-a pregatit si un test care vizeaza importanta plumbilor si greutatile pe care trebuie sa le folosim.Daca veti urmari pana la final acest episod, veti avea ocazia sa aflati lucruri importante despre cum va ajuta nada in apa. Ph-ul este subiectul acestei mini discutii, in care Radu pune pe masa o logica asupra modului in care ar trebui sa va alegeti atat nadele cat si momelile.

Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase !Daca sunteti iubitori ai pescuitului la crap, nu ratati acest episod ! Aflati mai multe lucruri urmarind acest material video.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul pescuitului la crap trebuie folosite monturi care sa nu cedeze in momentul trasaturii puternice sau al agatarii accidentale si sa aiba o prezentare care sa atraga atentia pestelui.

Monturile (montura plumb pierdut, plumb culisant etc) pot fi realizate de catre fiecare pescar cu ajutorul accesoriilor potrivite care sa asigure eficienta acestora in timpul partidei de pescuit.

Exista varianta achizitionarii diferitelor kituri de monturi pentru pescuitul crapului (kit safety clip, heli-chod, running rig, zig-rig etc) astfel incat tot ce ramane de facut este sa alegeti tipul monturii, culoarea componentelor si brandul preferat, in cel mai potrivit loc pentru acest lucru: magazinul de pescuit online sau fizic. Aici gasiti oferte si preturi mici pentru o gama variata de modele in care exista unul potrivit pentru cerintele fiecarui pescar.

Kiturile sunt disponibile in seturi ce contin componentele necesare pentru mai multe monturi.

Tipul monturii pentru pescuitul crapului este ales de fiecare pescar dupa echipamentul utilizat,  locul de pescuit ales, experienta si preferintele acestuia.

Culoarea componentelor unui kit pentru montura de crap conteaza pentru camuflarea buna a acesteia pe substrat. 

Diferite modele de kituri de monturi concepute pentru pescuitul crapului puteti gasi de la branduri renumite pentru calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul anilor si investitia permanenta in dezvoltarea gamelor noi de modele. Acestea sunt concepute pentru imbunatatirea performantelor obtinute de catre pescarii de crap atat in timpul partidelor de pescuit desfasurate in compania prietenilor cat si in timpul competitiilor, cand utilizeaza cele mai performante elemente de echipament pentru obtinerea trofeului dorit si a dobandirii statutului de campion.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur