Inapoi

Penn

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-60 produse din 84

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-60 produse din 84

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Penn este un brand care are o lunga traditie in domeniul mulinetelor si numeroase recorduri mondiale obtinute de produsele lor.

Compania Penn Fishing Tackle Manufacturing este infiintata in 1932 de catre Otto Henze la zece ani dupa ce acesta venise in SUA si lucrase ca masinist la Ocean City Reels Company in Philadelphia.

In 1933 incepe comercializarea primelor modele: Sea Hawk, Bayside si Long Beach.

In 1936 Penn a lansat cea mai cunoscuta mulineta “Senator”, modelul revulutionar avea capacitatea de a raspunde provocarilor celor mai mari exemplare.

In 1948 conducerea companiei a fost preluata de Martha Henze, sotia lui Otto, dupa moartea acestuia. Compania a continuat sa se dezvolte si sa produca modele noi.

In 1955 toate cele cinci noi premii pentru recorduri IGFA (Black Drum, Amberjack, Yellowtail, Wahoo, White Pointer Shark) au fost castigate de mulinetele Penn.

Penn a continuat sa dezvolte noi modele de mulinete astfel incat in 1959 producea 77 de modele diferite de mulinete pentru toate tipurile de pescuit.

In 1961 Penn intra pe piata pescuitului la spinning prin lansarea mulinetei Spinfisher 700, iar in 1966 lanseaza seria International.

Multiplicatorul Levematic Baitcasting este lansat in 1972, iar in 2004 Penn detinea 1400 de recorduri mondiale IGFA.

Dezvoltarea Penn a continuat pana in prezent, gama produselor s-a diversificat, s-au adaugat lansete (pentru pescuit din barca, surf, spinning) si instrumente pentru pescuit pentru a raspunde in continuare cerintelor diverse ale pescarilor care doresc echipament de calitate pe care se pot baza in timpul sesiunilor de pescuit.

Gama produselor Penn este disponibila in oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur
Search engine powered by ElasticSuite