P-Line

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-48 produse din 299

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-48 produse din 299

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

P-Line este unul din producatorii importanti de fire de pescuit. Aparitia brandului a fost legata de dorinta de a oferi cele mai bune fire pescarilor care doreau sa utilizeze fire foarte rezistente. Aparut pe piata din America de Nord in 1992 P-Line a atras imediat atentia atat pasionatilor pescuitului de apa dulce cat si pescuitului marin.

Realizate din materiale inovatoare si utilizand o tehnologie bazata pe copolimeri, firele P-line aveau numeroase avantaje (diametrul redus, suprafata neteda si rezistenta la abraziune sunt doar cateva din caracteristici). Trasaturile firelor P-Line asigurau o distanta de lansare imbunatatita, posibilitatea de a realiza numeroase prezentari eficiente pentru diferite naluci sau momeli si optimizau capacitatea tamburului.

Brandul s-a dezvoltat de-a lungul anilor deiversificandu-si gama de produse si mentinand standarde de calitate foarte ridicate. Astfel, in prezent fiecare pescar de competitie sau fara o experienta bogata la pescuit poate gasi in gama P-Line firul potrivit pentru fiecare situatie, indiferend de diametru, culoare sau tip cautat.

 Firele P-Line se remarca prin rezistenta deosebita la abraziune, la rupere si are caracteristici de lansare foarte bune datrorita materialelor de calitate superioara si tehnologiei utilizate.

Imbinand experienta dobandita in tehnologiile utilizate la fluorocarbon si copolimeri, P-Line ofera fire de calitate premium, care asigura cel mai inalt nivel al performantei.

P-Line isi adapteaza gama de fire in permanenta pentru a raspunde cerintelor pescarilor in privinta tehnicilor noi de pescuit, momelilor noi si aplicatiilor care necesita anumite caractersitici ale firelor.

Alaturi de fire gama produselor P-Line include voblere, pilkere, lingurite, plastice moi, accesorii si diferite instrumente pentru numeroase tehnici ale pescuitului de apa dulce si marin.

Gama produselor P-Line este disponibila in oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania- Total Fishing.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar