Inapoi

Mulineta Team Feeder By Dome Serie Gold 6000

Producator
SKU
2522-116

Comenzi telefonice 031 433 44 44

577,00LEI

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Mulineta Team Feeder By Dome Serie Gold 6000

Team Feeder By Dome Gold se ridica la standardele pescarilor de feeder, beneficiind de un nou design si  tehnologii inovatoare. Mulineta Team Feeder By Dome Gold Serie iese in evidenta prin designul unic si modern, insertiile aurii facand din aceasta un produs elegant, dar si foarte calitativ.

Disponibile in doua marimi diferite, 5000 si 6000, mulinetele de la Team Feeder By Dome isi vor regasi locul in echipamentul pescarului de feeder, creand impresii exceptionale in timpul partidei de pescuit.
Pescuitul la feeder este unul dintre cele mai populare stiluri de pescuit, de la noi din tara, acesta implicand o alegere exacta a fiecarei componente din echipamentul pescarului, Team Feeder By Dome Gold Serie fiind o alegere moderna si extrem de eficienta.

Ambele modele dispun de un corp foarte robust, realizat din carbon compozit, avand o greutate medie de aproximativ 405g, respectiv 375g. Modelul 5000 poate fi echilibrat optim cu lansetele de feeder cu lungimi de 3.90m, 4.20m.
Tamburul confectionat din aluminiu este un partener de nadejde al firelor de feeder, crescand nivelul de performanta in partidele de stationar. Rotorul acesteia se invarte cu o rata de recuperare de  4.6:1, putand cuprinde aproximativ 89 de centimetri de fir la fiecare rotire a manivelei. Angrenajul de tip wormshaft contribuie in mulinarea acesteia, firul fiind perfect asezat pe tamburul mulinetei, gata pregatit de lansare. Rulajul fin se datoreaza celor 11 rulmenti (10+1), strategic pozitionati.

Foarte usor de manevrat, conforabila si echipata cu un maner realizat din aluminiu, prevazut cu knob "soft touch", ce ii confera pescarului o priza ferma in timpul mulinarii, Team Feeder By Dome Gold Serie isi merita locul in echipamentul pescarului de feeder.

Modelul 5000, dar si cel de 6000, sunt o alegere potrivita in pescuitul carasului, crapului dar si cel al platicii. Acestea pot fi folosite atat pe lacuri naturale, cat si pe iazuri sau rauri.

Gold Serie face parte din gama de top de mulinete a renumitului pescar Dome Gabor, acestea benefiicind de un pret perfect proportionat pentru calitatile sale.

Specificatii:

  • Design modern, unic;
  • Corp din carbon compozit;
  • Tambur din aluminiu;
  • Wormshaft;
  • Maner din aluminiu;
  • Knob soft touch.

Caracteristici:

  • Raport recuperare: 4.6:1;
  • Greutate: 405g;
  • Nr. rulmenti: 10+1;
  • Capacitate tambur:  0.20mm/300m;
  • Recuperare fir/tura de manivela: 89cm;
  • Diametru tambur: 63mm.

Descriere de produs dezvoltata de echipa Total Fishing.

Specificatii Mulineta Team Feeder By Dome Serie Gold 6000

Frana fata/spate Frana fata
Raport de recuperare 4.5-4.9
Cu tambur de rezerva Da
Baitrunner Nu
Marime 6000
Greutate mulinete 401-450 g
Producator Team Feeder

Review-uri clienti

Nota: 5 (1)

100% of 100
Afiseaza pe pagina
  1. O mulineta foarte buna!

    100%
    Detin acest model inca de cand au aparut si pot sa ma declar multumit. Le-am imperecheat cu Team Feeder Master Carp Pro 4.20 si pot spune ca am facut alegerea corecta. Au tambur generos, aseaza firul foarte bine, nu au jocuri anormale, sunt destul de puternice iar frana este foarte precisa. Le recomand!

    Bogdan,

    Publicata pe

Afiseaza pe pagina
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:2

As dori sa stiu care este lățimea locasului din tambur pentru fir.(Diametrul este 63 cum este specificat si in descriere)Multumesc frumos!

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Lungimea tamburului este de 25mm.

Va multumim!

Cand va reintra pe stoc marimea 6000? Stiu de alerta stoc dar un interval aprox oare? Multumesc

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Din pacate nu detinem informatii despre termenul de livrare, acest produs lipseste in continuare din stocul furnizorului. Singura optiune ramane, din pacate, functia Alerta Stoc.

Va multumim !

Pune o intrebare despre Mulineta Team Feeder By Dome Serie Gold 6000
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie