Inapoi

Mulineta Formax Rivercraft Feeder 4000

Producator
SKU
FXRL-030400

Comenzi telefonice 031 433 44 44

390,00LEI

Stoc Magazin

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Mulineta Formax Rivercraft Feeder 4000

Formax Rivercraft Feeder este o mulineta folosita in pescuitul stationar, prezentand o calitate superioara in gama sa de pret. Aceasta se preteaza excelent in pescuitul la feeder, beneficiind de caracteristici specifice pentru aceasta disciplina. Este realizata in colaborare cu bine-cunoscutul pescar sarb Sasa Cuckic, in ideea de a crea o mulineta robusta, puternica si extrem de usoara.

Corpul din aliaj de magneziu, combinat cu tamburul metalic, ofera acestei mulinete o durabilitate crescuta, alaturi de o rezistenta remarcabila la socurile mecanice. Datorita durabilitatii, aceasta mulineta va functiona la fel de performant si dupa multiple folosiri.

Construita in jurul a 6+1 rulmenti, mulineta are un rulaj extrem de fin ce face ca experienta in drill sa fie deosebita. Acest sistem de rulaj, complimentat de rulmentii numerosi, va satisface pretentiile chiar si celor mai pretentiosi pescari de method feeder.

Manivela dispune de un knob cu design ergonomic, astfel ca pescarul are un confort sporit chiar si dupa multiple drill-uri dificile. Aceasta mulineta prezinta o frana sensibila, cu discuri de carbon, ce face posibila adaptarea fiecarui drill dupa nivelul de dificultate pe care acesta il prezinta.

Designul modern este estetic placut, clasic, urmarind ideea de sobrietate prin nuantele de negru. Formax Rivercraft Feeder este o mulineta performanta ce va oferi rezultate excelente in pescuitul stationar, iar raportul calitate/pret este unul excelent.

Caracteristici:

  • Corp din Magnesium Metal;
  • Tambur din aluminiu;
  • Knob ergonomic;
  • Frana cu discuri din carbon.

Specificatii:

  • Marime: 4000;
  • Nr. rulmenti: 6+1;
  • Raport recuperare: 4.6:1;
  • Capacitate tambur: 0.20mm/220m;
  • Greutate: 360g.

Descriere de produs dezvoltata de echipa TotalFishing.

Specificatii Mulineta Formax Rivercraft Feeder 4000

Frana fata/spate Frana fata
Raport de recuperare 4.5-4.9
Cu tambur de rezerva Nu
Baitrunner Nu
Marime 4000
Greutate mulinete 351-400 g
Producator Formax

Review-uri clienti

Nota: 5 (3)

100% of 100
Afiseaza pe pagina
  1. Super calitate

    100%
    Am achiziționat de foarte curând două bucăți ! am deja 3 partide cu ele .. doua pe lac comercial și una pe salbatic .. sunt super incantat de achiziție .. mulinetele îți dau încă de la prima tura de manivela, senzația de robustețe și siguranță .. rulează fin, iar knob-ul manivelei îți dă o senzație catifelata .. frana este rapida, poate prea rapidă, dar foarte sigura ! Una peste alta sunt super incantat de ele ! Calitate preț excelenta ! Ca și client sunt foarte mulțumit de toate interacțiunile cu magazinul TF, întotdeauna prompti și amabili ! Mulțumesc !

    Vlad ,

    Publicata pe

  2. Calitate

    100%
    Foate bun,robusta, recomand❗

    Gustav,

    Publicata pe

  3. best buy

    100%
    O mulineta exceptionala , usoara si robusta , rulmenti suficienti si plasati in puncte cheie . Este una din putinele mulinete ( din ce am desfacut eu ) care nu are holsuruburi , numai suruburi de inox ( dovada ca are carcasa metalica) , angrenajele din otel . Frana cu discuri de carbon care..... are o cursa cam scurta dar regleaza sigur . Pe ansamblu si detaliat nu veti gasi in suma aceasta alta mulineta ... nici macar sa o egaleze . La o cautare pe google gasiti si tamburi de rezerva .
    Ma declar multumit de alegerea facuta !!!

    Severin,

    Publicata pe

Afiseaza pe pagina
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:7

as dori sa stiu diametrul exterior al tamburilor

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Diametru exterior este de  50.96mm.

Va multumim!

credeti ca s-ar echilibra bine cu o lanseta feeder de 3.00 m si aprox. 200 gr ? sau este cam grea ?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Mulineta Rivercraft este o alegere perfecta. Pana acum am testat compatibilitatea cu o lanseta de lungime 3.30m, insa putem afirma cu incredere ca se va echilibra si pe o lungime de 3 metri.

Puteti plasa increzator o comanda pe acest produs, pe langa specificatiile ce aduc convingere pentru multi dintre pescarii ce aleg acest model, sistemul de franare este cel mai laudat.

Va multumim!

Credeți că este potrivită pentru "Lanseta Formax Tourmaster Feeder 3.60m/95g"? Întreb având în vedere greutatea celor două și distanta destul de redusa între tamburul (cu diametrul de app.6cm)mulinetei și primul inel... Ar mai fi "Mulineta Formax Elegance Feeder 3000"...,dar nu cred ca este același lucru... Eu folosesc fir textil 0,12 ..0,14mm ...deci este extrem de important și cum asaza firul. În speranța că nu sunt deranjant,aștept sugestiile dumneavoastră. Cu considerație, Mihai

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua, Cu siguranta alegerea cea mai buna este Elegance Feeder 3000. Se echilibreaza perfect, iar distanta dintre inel si tambur nu va face probleme, firul se va aseza corespunzator pe tambur. Pentru lungimea/puterea acestui model de lanseta feeder...

Doresc să cumpăr două mulinete"ELEGANCE PRO FEEDER 4000" si as vrea să știu dacă se pot aduce? Mulțumesc, O zi bună și multă sănătate!

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

In acest moment sunt disponibile suficiente bucati din acest produs pentru a plasa comanda dumneavoastra. Puteti suna la numarul 031 433 44 44 pentru a plasa o comanda telefonic.

Va multumim!

Îmi puteți spune ce clips are mulineta și dacă are unu sau 2. Va multumesc

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Rivercraft vine echipat cu doua clipsuri metalice, cu forma rotunda.

Va multumim!

Manivela este insurubabila si daca da se pliază?mulțumesc

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Nu, manivela nu se infileteaza prin insurubare. Da, se pliaza.

Va multumim !

Salut se potiveste aceasta mulineta pe un bat 3.90 m hevy 120 g sau este mica ?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Este prea mica marimea 4000 pentru a echilibra optim o lanseta cu specificatiile mentionate. Va recomandam un model de marime 5000/5500 pentru a detine un echipament potrivit. Un astfel de model este Mulineta feeder Okuma Custom Black Feeder 5500.

Va multumim !

Pune o intrebare despre Mulineta Formax Rivercraft Feeder 4000
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie