Inapoi

Mepps

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-60 produse din 129

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-60 produse din 129

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Mepps este un nume reprezentativ in domeniul pescuitului la rapitori pentru lingurile oscilante si rotative cu o bogata traditie dobandita datoria calitatii materialelor utilizate si designului care si-a dovedit eficienta pentru diferite tipuri de pesti.

Numele Mepps este aconimul titulaturii franceze “Manufacturier D’Engins de Precision pour Peches Sportives”.

Inginerul francez Andre Meulnart a inventat lingura Mepps in 1939 fara sa anticipeze succesul pe care avea sa il obtina si faptul ca urma sa revolutioneze piata de profil.

In 1951 Todd Sheldon, proprietar al unui magazin de succes de echipament pentru pescuit din Antigo, Wisconsin a incercat o lingurita Mepps pe care o avea de la un prieten. Aceasta s-a dovedit eficienta si Sheldon a inceput sa comercializele lingurile Mepps. Pentru ca cererea era mai mare decat capacitatea de aprovizionare de la diferiti furnizori, Sheldon a inceput sa cumpere produsele Mepps de la fabrica lui Meulnart.

Lingurile Mepps au devenit tot mai cunoscute pe masura inmultirii rezultatelor spectaculoase obtinute de pescari.

In 1956 Sheldon si-a inchis magazinul pentru a se ocupa de importuri prin noua companie Sheldons INC. Brandul Mepps a inregistrat vanzari record in SUA iar in acest moment Sheldons detine Mepps si Mister Twister, companie ce comercializeaza plastice moi de calitate premium.

Cea mai cunoscuta lingurita Mepps este Aglia, rotativa cu design francez original, cu tija rezistenta din otel si lama ovala. Lama este disponibila in diferite culori, iar actiunea ei in recuperare produce vibratii si flashuri care atrag rapitorii si rezultatele impresionante.

In prezent Mepps produce mai mult de 4000 de linguri oscilante si rotative diferite tinand cont de toate marimile, culorile si tipul de ancora cu care sunt echipate.

Produsele Mepps sunt disponibile in ofera celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur
Search engine powered by ElasticSuite