Lineaeffe

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-48 produse din 260

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-48 produse din 260

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Lineaeffe este unul din producatorii importanti de echipament de pescuit din Italia, lider in design si productie cu 40 de ani de experienta in domeniu.

De la aparitia bradului in 1980, Lineaeffe s-a dezvoltat in permanenta pentru a raspunde cererilor pescarilor ce practica diferite stiluri de pescuit si datorita cercetarii, inovatiilor si materialelor performante pe care le utilizeaza la producerea gamelor de articole, compania si-a castigat o reputatie buna in randul pescarilor. Folosind experienta si tehnologia moderna in sprijinul ideilor proprii, Lineaeffe a reusit sa aduca pe piata produse calitative la preturi mici, accesibile oricarui pescar.

In acest moment Lineaeffe este un brand cunoscut la nivel global fiind foarte apreciat atat in Europa cat si in America sau Africa astfel incat peste 60% din productia Lineaeffe este exportata in toata lumea.

Lineaeffe ofera o gama completa de produse, de la lansete, mulinete, mincioge, juvelnice, bagajerie si accesorii, asrticole de imbracaminte, toate realizate cu materiale performante care sa raspunda cerintelor pescarilor si sa le asigure confortul pentru a-si putea concentra atentia aspura potentialelor capturi impresionante.

Materialele rezistente si performante utilizate la fabricarea vargilor si lansetelor folosite pentru diferite tipuri de pescuit ( pescuitul la crap, bolognesa, spinning, surf), alaturi de cele mai noi tehnologii computerizate cu ajutorul carora sunt construite mulinetele Lineaeffe, impreuna de echipa de specialisti cu o bogata experienta care proiecteaza si testeaza produsele asigura rezistenta si performanta produselor in orice conditii.

Gama produselor Lineaeffe este disponibila in oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Totala Fishing.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar