Inapoi

Leeda

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 68

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 68

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Leeda este o companie din domeniul producerii echipamentului de pescuit cu sediul in Milton Keynes, Marea Britanie. Aceasta ofera produse pentru toate tehnicile de pescuit asigurand portofoliul complet de produse pescarilor.

De la infiintarea sa in anii 80 Leeda a fost prezenta pe piata producatoare de echipament de pescuit cu produse ce ofereau un excelent raport calitate pret si performanta pe perioada indelungata pentru pescari.

Odata cu trecerea anilor au folosit experienta acumulata pentru dezvoltarea echipamentului si pentru a oferi pescarilor produsele dorite.

Investind in design, echipa, marketing si produse, Leeda ofera o gama variata si unica de articole ce acopera aproape toate sectoarele pietei de pescuit inclusiv pescuitul marin, rapitori si crap.

Rogue este o gama dedicata pescarilor de crap. Fiecare produs este conceput pentru a fi rezistent si versatil. Elementele Rogue dovedesc o performanta fara compromis oferind pescarilor indiferent de experienta si abilitati echipamentul pe care se pot baza.

Concept a fost gandit pentru toti pescarii, de la incepatori pana la cei cu o bogata experienta la pescuit. Oferind o gama completa de produse pentru pescuitul stationar si match inclusiv elemente de baza, lansete, mulinete, mincioage, manere si bagajerie, fiecare produs asigura cea mai buna calitate la un pret exceptional.

Icon este o serie cunoscuta pentru echipamentul destinat pescuitului marin. Lansetele Icon sunt recunoscute pentru putere, rezistenta, performanta, durabilitatea si fiabilitatea lor. In completarea lansetelor, Leeda lanseaza mulinetele Icon cu componente rezistente la coroziune.

Gama produselor Leeda se regaseste in oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur