Lamiglas

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

7 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

7 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Lamiglas a adus inovatia in industria dezvoltarii blankurilor din 1949. Incepand ca producator de blankuri din fibra de sticla, Lamiglas a evoluat ca o companie de lansete si blankuri de prim rang oferind lansete pentru diferite tipuri de pescuit.

Revolutionand designul blankurilor din fibra de sticla, grafit si compozit Lamiglas si-a pastrat pozitia de top adaptandu-se rapid cerintelor si adaptand noile tehnologii pentru a realiza articolele rezistente si performante dorite de pescari.

Primul blank realizat de Lamiglas era destinat pescuitului la surf si avea 3.30m. Lamiglas a investit in angajarea inginerilor din industria aeronautica pentru a concepe blankuri cu design revolutionar. Aceasta dedicare pentru inovatie si design au cladit baza pe care se ridica si astazi brandul.

In timp, multi producatori s-au indepartat de blankurile fabricate din fibra de sticla. Lamiglas continua sa le utilizele alaturi de cele grafit si din carbon Hi-Modulus.

In acest moment gama produselor Lamiglas cuprinde lansete pentru pescuitul de apa dulce si pescuitul marin, pentru pescuitul la musca, blankuri pentru pescuitul de apa dulce si pentru cel marin, surf, bass etc. si articole de imbracaminte.

Cu o gama variata de lansete pentru pescuitul marin si de apa dulce Lamiglas urmareste in continuare sa produca lansete si blankuri de cea mai buna calitate continuand inovatia in designul blankurilor pentru a oferi pescarilor cele mai reusite momente la fiecare sesiune de pescuit indiferent de locul de pescuit preferat, tehnica practicata sau experienta.

Gama produselor Lamiglas este disponibila in oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar