Inapoi

FeederX

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 86

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 86

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

FeederX a aparut pe piata de nade si momeli din Romania pentru a raspunde cererii pescarilor de feeder. Produsele FederX au o compozitie echilibrata, adaptata apelor comerciale si salbatice autohtone.

Brandul FeederX a aparut la initiativa lui Fiat Lucian pe baza experientei acumulate de acesta in sute de competitii desfasurate pe plan local sau international la care a participat si a rezultatelor obtinute. Pasionat al pescuitului la feeder, cu o experienta de zeci de ani in acest domeniu si capitan al echipei nationale de pescuit la feeder, acesta a pus in aplicare cunostinele si experienta proprie pentru a aduce pe piata romaneasca produse de calitate accesibile oricarui pescar indiferent de buget sau experienta.

FederX este o gama de nade si momeli dezvoltata cu ajutorul retetelor a caror eficienta a fost testata pe ape de diferite tipuri si temperaturi iar rezultatele nu au intarziat sa apara, fie ca este vorba de pescuitul la crap, caras, platica sau mreana. O paleta larga de produse de la nade, pelete, dumbell la pesmet si arome este disponibila pentru imbunatatirea rezultatelor obtinute de iubitorii pescuitului la feeder in timpul competitiilor si nu numai.

FederX ofera o nada realizata cu ajutorul celor mai bune ingrediente si un continut proteic echilibrat, conceputa pentru specificul apelor din Romania. Astfel FeederX Wild Carp, FiatX Carp Magnet, Super Carp Green, Original Parmezan, Super Scobar, FiatX Krill sunt tipuri de nada care se adapteaza diferitelor cerinte ale pescarilor si pot fi alese in functie de pestele dorit sau locul de pescuit preferat.

Peletele de carlig FederX au un continut crescut de uleiuri si fainuri de peste dovedindu-si eficienta la temperaturi medii si ridicate (Halibut, Krill, Crab).

Micropeletele FeederX au ingrediente atent selectionate si o compozitie echilibrata a proteinelor vegetale si animale, asigurand rezultate bune pe diferite tipuri de ape.

Gama Method Feeder Mini Dumbell sunt rezultatul a peste doi ani de testare iar aromele, forma, marimea si aspectul reprezinta cea mai eficienta alegere. In timp ce culoarea permite utilizarea indiferent de vizibilitatea sau adancimea apei, forma acestora ofera posibilitatea de le folosi cu montura preferata. De asememea, varietatea aromelor permit alegerea momelii potrivite: Usturoi, Sweet Corn, Coconut&Betain, Strawberry&Betain, Pineapple& Betain, Krill&Amino.

FeederX Zero Gravity este o gama de momeli de carlig caracterizata de o flotabilitare redusa cu rezultate bune la method feeder.( Coconut, Mr. X, Strawberry, Garlic, Sweet Corn, Chocolate, Mr. X Orange etc).

Aroma lichida FederX Fluo Cloud (Cocos, Caramel, Squid&Octopus, Sweet Corn) este un aditiv care formeaza un nor ce atrage interesul pestilor in zona nadita, crescand sansele prinderii unui exemplar impersionant.

Gama produselor FeederX este disponibila in portofoliul celui mai mare magazin de pescuit sportiv din Romania – Total Fishing.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur