Inapoi

Bass Assassin

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-60 produse din 291

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-60 produse din 291

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Bass Assassin este unul din cei mai importanti producatori de plastice moi pentru pescuitul rapitorilor. Cu o lunga traditie in domeniul producerii shad-urilor de mare impact, acestia au o gama variata de produse pentru pescuitul de apa dulce si cel marin.

Designul unic al nalucilor alaturi de procesul unic de turnare ce poate include mai multe culori si impregnarea materialului cu atractanti puternici ce vor rezista o perioada indelungata asigura succesul fiecarei zile de pescuit indiferent de experienta celor care le utilizeaza.

Chiar si in momentele in care pestii nu dau semne ca sunt in zona, nalucile Bass Assassin sunt recomandate si si-au dovedit eficienta in fata rapitorilor inactivi trezindu-le interesul prin miscarile naturale.

Pentru pescuitul de apa dulce Turbo Shad, Curly Shad, Walley Elite Shiner etc, se numara printre plasticele cu efect de durata asupra pradatorilor. Materialul este impregnat cu atractant eficient cu efect puternic indiferent de situatie sau locul de pescuit ales.

Shadurile din seria Turbo Shad sunt concepute pentru a genera miscari realiste si puternice. Paleta de mari dimensiuni produce vibratii care atrag pradatorii si ii fac sa iasa din locurile ascunse indiferent de viteza de recuperare si tehnica fiecarui pescar.

De asemenea, pescarii de rapitor cunosc brandul Bass Assassin pentru numeroasele modele de jiguri ce permit utilizarea cu diferite tipuri de naluci si gama atractantilor ce pot fi aplicati pe plastice pentru imbunatatirea efectului acestora.

Produse din gama Bass Assassin pot fi regasite in oferta celui mai mare magasin de pescuit din Romania - Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur
Search engine powered by ElasticSuite