Inapoi

Rod pod-uri

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 187

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 187

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
<
Pescuit la crap  cu Monica Badea
Urmareste filmul " Pescuit la crap cu Monica Badea!"

Va propunem sa inchidem anul 2020 in lumea pescuitului la crap. Alaturi de Radu Dascalescu este un invitat special. Monica Badea face parte din tabloul pescarilor de competitie de crap autohton. Pescuitul este un sport fara bariere. Va propunem 90 de minute in care vom descoperi pescuitul la crap prin ochii unei doamne, care lupta cot la cot cu barbatii in competitiile de profil !

Astazi ne va povesti despre cum a descoperit pescuitul si cum a ajuns sa detina titlul de campion national. Drumul a fost lung si plin de provocari. Vom afla cum a luat contact cu lumea pescuitului la crap, ce lacuri a pescuit si sub indrumarea cui s-a aflat in anii de “elev”.

Ne va prezenta montura in care are cea mai mare incredere si modul in care o realizeaza. De asemenea, Monica puncteaza cateva aspect importante despre pescuitul la distanta. Ne ofera date reale si este primul invitat care va da un raspuns complet intrebarii : “ la ce distanta ajungi ? “ . Ne ofera doua repere atat pe pamant cat si in apa cu montura. Le veti descoperi daca urmariti acest episod. Sunt de invidiat cifrele.

Discutia curge si mai aflam un aspect important care vizeaza pescuitul in agatatura. Monica puncteaza lucruri importante legate de presiunea prezentarii monturilor pe o suprafata mica. In acceptiunea ei, pescuitul la distanta se poate practica doar daca ai abilitatea de a plasa montura la punct fix ori de cate ori situatia o cere.

In ultima competitie la care a participat pe iazul Bila 2, a avut parte de concurenti care au ingreunat evolutia concursului. Cu alte cuvinte, Monica ne face recomandari legate de cantitatea de nada la care este bine sa apelam pe anotimp rece. Va mai scoate un secret din geanta si ne va prezenta un accesoriu care a facut diferenta in acel concurs.

Intr-o lume dominata de barbati, Monica Badea si colegele ei de lot care au adus acasa titlul de vicecampioni mondial la crap - feminin isi consolideaza pozitia de pescari cu drepturi depline!

Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase !Daca sunteti iubitori ai pescuitului la crap, nu ratati acest episod ! Aflati mai multe lucruri urmarind acest material video.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pescuitul crapului este un hobby foarte placut iar echipamentul potrivit pentru acesta il face modealitatea perfecta pentru a petrece timpul in fiecare weekend. Pentru asezarea lansetelor in asteptarea exemplarelor de mari dimensiuni este necesar un suport care sa permita fixarea lor in pozitia dorita. Acest suport poate fi rod pod-ul ce ofera posibilitatea fixarii mai multor lansete; poate fi ales in functie de numarul de lansete pe care le utilizati intr-o zi la pescuit. Exista modele de rod pod-uri echipate cu buzzbari de 2 posturi, 3, 4 sau chiar 5 posturi.

Un rod pod de pescuit va asigura pozitita lansetele in timp ce asteptati ca pestele sa apara in zona.

Rod pod-ul are o constructie stabilasi permite instalarea pe diferite tipuri de teren datorita materialului si formei picioarelor. De asemenea, exista si rod pod-uri cu talpici de mari dimensiuni ce asigura stabilitatea chiar daca terenul este acoperit cu noroi.

Sistemul simplu de instalare si reglare a inaltimii si lungimii in functie de preferinte reduce timpul dedicat pregatirii echipamentului si permite alegerea prezentarii perfecte a lansetelor.

Exista modele realizate din otel inoxidabil ce pot fi utilizate un timp indelungat fara pericolul de aparitie a coroziunii.

Cadrul robust al rod pod-ului si finisajul mat, pozitia ajustabila, greutatea redusa, modul facil de instalare alaturi de numarul de posturi si material sunt doar cateva din caracteristicile prin care se deosebesc modelele si permit alegerea produsului potrivit in functie de preferintele fiecarui pescar.

Indiferent de modelul dorit gasiti o gama larga de rod pod-uri la preturi avantajoase in magazinul de pescuit online. Aici, oferte la rod pod-uri de la diferite branduri sunt disponibile pentru a indeplini cererile pescarilor.


Care este cel mai bun rod pod pentru lansete ?

Prin cel mai bun rod pod pentru lansete se intelege un sistem de sustinere al lansetelor de pescuit in asteptare cat mai fix si rigid. Aceste doua calitati sunt urmate de nivelul de modularitate al acestuia ( pozitii si reglaje, inaltime maxima buzz bari generosi ) si materialul din care sunt confectionate ( inox, otel ). Vezi AICI gama completa de rod pod-uri crap.


De cate feluri sunt rod pod-urile pentru lansete ?

Exista mai multe tipuri de rod pod-uri pentru lansete. In functie de numarul de lansete pe care le pot sustine ( 3 sau 4 lansete ), baza acestora ( tripod sau “ capra “ ) compacte sau mari. Gama este variata si acomodeaza orice situatie in care pescarul se poate regasi. AICI poti vizualiza oferta completa de rod pod-uri cu 3 sau 4 posturi.


Care este cel mai stabil rod pod pentru lansetele de crap ?

In general cel mai stabil rod pod pentru lansetele de crap este cel confectionat din inox. Producatorul Solar este unul dintre cei mai importanti din piata de profil. Este urmat de Anaconda si Fox. Cu cat este mai greu materialul care sta la baza confectionarii unui rod pod, cu atat produsul finit este mai stabil prin greutate.


Cum este recomandat sa facem asezarea lansetelor pe rod pod ?

Asezarea lansetelor pe rod pod se face in functie de marimea mulinetelor. Este necesar ca cel mai lat buzz bar sa fie asignat mulinetelor. Nu este o problema daca in zona varfului, lansetele au tendinta sa stea mai apropiate. Nu afecteaza. Important este ca mulinetele sa nu fie greu de pus pe rod pod si sa fie suficient spatiu intre ele pentru acest pas.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur