Inapoi

Lansete somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 242

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 242

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Visul oricarui pescar de somn este un selfie cu dopul baltii, tatal somnilor. Nu e o treaba asa usoara, avand in vedere ca respectivul nu a ajuns la dimensiunile alea gigantice pentru ca ar fi vreun fraier. Asadar ai nevoie sa fi mai smecher decat el. Dar inainte de orice trebuie sa ai in dotare o lanseta de somn care sa faca fata unui drill cu tatal lor. O lanseta de somn facuta cu simtul raspunderii.

Cand vorbim de lansete de somn, avem in vedere ca momelile folosite solicita lansetele,  acestea trebuie sa aiba puterea de aruncare mare. Functie de stilul de pescuit la somn, gasim oferte de lansete cu puteri de aruncare de la 100 – 150gr pana la 600gr. De asemenea , lungimile variaza, dupa cum un pescar de somn ar avea nevoie sa pescuiasca din barca sau de pa mal.

Oferte bune si cu preturi convenabile sunt si pentru lansete de somn dedicate fanilor pescuitului pe verticala. Acest tip de lansete de somn permite prezentarea momelii direct sub barca, iar un pescar de somn atent poate reactiona rapid chiar si la cele mai prudente muscaturi. Fiind lansete dintr-o singura bucata, ofera avantaj pescarului in lupta cu pestii mari care incearca sa intre sub barca. Adica nu ti-o face guler.

Toate lansetele de somn sunt concepute cu rezerve mari de putere si blank-uri extrem de puternice, din momentul conceperii pornindu-se de la idea ca, macar o data, tii in bat un dop al baltii, sau macar pe nepota-su.


De cate feluri sunt lansetele pentru somn ?

Lansetele pentru somn sunt de trei tipuri, in functie de tehnica de pescuit aleasa. Aici se includ lansete de spinning pentru somn, lansete de clonc pentru somn si lansete de stationar pentru somn.


Care sunt cele mai bune lansete pentru somn ?

Sunt foarte multi producatori cu experienta de lansete pentru somn. Fiecare dintre ei pune la dispozitie modele de lansete pentru somn care pot acomoda mai multe tipuri de momeli, naluci sau tehnici de pescuit.


Cum aleg o lanseta pentru pescuit la somn cu clonc ?

In general, lansetele de clonc pentru somn sunt gandite pe un varf rezistent care semnalizeaza trasatura foarte bine. Tehnica in sine presupune monitorizarea varfului lansetei pentru a sesiza trasatura. Este necesara vizita intr-un magazin de pescuit pentru a discuta cu un consultant specializat. Este recomandat sa cititi articole dedicate pescuitului la somn cu cloncul.


Exista lansete pentru somn telescopice ?

Nu exista astfel de lansete si nici nu este recomandat sa ne orientam catre aceasta gama de lansete. Nu sunt suficient de rezistente pentru a face fata unui drill cu un somn. Somnul este un peste extrem de energic in drill si necesita lansete special concepute.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur