Inapoi

Bride, clesti sertizare

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 65

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 65

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la stiuca pe lac nou, Naluci si Tehnica
Urmareste filmul "Pescuit la stiuca pe lac nou, Naluci si Tehnica!"

In acest scurt episod al seriei La Pescuit cu TotalFishing, Radu Dascalescu si Moga Mihai pleaca in recunoastere pe balta Creata 1 intr-o partida de pescuit la stiuca de pe mal. Fara sa detina informatii solide despre conformatia bazinului, cei doi pescari isi seteaza o strategie solida : naluci care evolueaza in suprafata. Atfel, se restrange aria de selectie a nalucilor pentru stiuca la reactive si plastice care intra la categoria “ naluci de agatatura “ .

Cei doi ne propun o serie de modalitati de a aborda partida in siguranta pentru a diminua pierderile de naluci cauzate de lipsa de informatii despre lac. Agataturile sub forma de cocioc, poate crengi de copac sau pietre pot produce avarii serioase trusei de naluci.

In aceasta idee, Radu si Mihai au luat la pas balta Creata 1, pentru a incerca nu numai un pescuit ci si o cartografiere a zonelor cu potential ridicat care pot tine exemplare de stiuca.

Glidere, naluci topwater sau shad-uri de mari dimensiuni armate pe jig-uri usoare s-au dovedit a fi o strategie castigatoare. Atat Radu cat si Mihai au reusit sa captureze exemplare frumoase de stiuca de pe acest lac.

Va invitam sa urmariti aventura celor doi pescari pentru a afla pe langa nalucile castigatoare, si ce fel de echipament ar trebui sa folositi. Asa cum ne-a obisnuit, Radu va aduce argumente in acest sens.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru pescarii care practica pescuitul la rapitor (stiuca, salau etc), strunele utilizate trebuie sa fie realizate din materiale rezistente, care sa asigure echipamentul in fata atacutrilor violente ale rapitorilor de mari dimensiuni.

Pentru realizarea strunelor se pot folosi bride rezistente la coroziune. Acestea sunt recomandate atat pentru pescuitul de apa dulce cat si pentru cel marin. Bridele impiedica rasucirea monturilor asigurand o buna prezentarea a acestora.

Exista bride de diferite diametre din Kevlar, otel, monofilament si fluorocarbon. Pentru prinderea sigura a bridelor pe strune, sunt disponibili clesti pentru sertizare. Exista diferite modele potrivite pentru bride de diferite dimensiuni. Acestia au maner din plastic, constructie rezistenta, ergonomica, care asigura o prindere usoara in timpul utilizarii si numeroase modele au culoare vizibila ce permite observarea rapida in orice conditii.

Cu ajutorul bridelor si clestilor de sertizare strunele sunt mai usor de realizat si asigura prinderea ferma a pestelui fara pericolul de a ceda in fata unui exemplar de mari dimensiuni.

Indiferent de modelul ales sau de tipul de peste pe care doriti sa il prindeti, puteti gasi in magazinul de pescuit online si cel fizic numeroase produse din aceasta gama la oferte si preturi mici, accesibile pentru orice pescar. Produsele sunt realizate din materiale de calitate, multe poarta numele unor branduri renumite pentru utilizarea celor mai noi tehnologii din domeniu fabricarii echipamentului de pescuit si pentru rezultatele bune obtinute cu ajutorul produselor lor in competitiile importante de pescuit la rapitor si nu numai.

Gama variata de bride si clesti de sertizare, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs ofera ocazia alegerii modelului potrivit pentru fiecare pescar de spinning.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur