Inapoi

Mulinete musca

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

51 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

51 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea unor capturi remarcabile in timpul partidelor de pescuit la musca se recomanda folosirea unor elemente de echipament concepute pentru aceasta tehnica. Pentru a raspunde cerintelor pescarilor pasionati de pescuitul la musca au fost dezvoltate game de produse dedicate acestora, de branduri renumite, unele avand o bogata traditie in producerea echipamentului folosit la acest tip de pescuit. Produsele includ lansete mulinete, fire, carlige, muste artificiale si alte alemente de echipament care faciliteaza atat pregatirea cat si desfasurarea fiecarei partide de pescuit.

Daca doriti sa gasiti mulineta de musca potrivita pentru lanseta pe care o folositi sau pentru locul de pescuit ales puteti cauta in magazinul de pescuit online unde veti gasi numeroase produse la oferte si preturi mici.

Tamburul din aluminiu, carcasa ce protejeaza sistemul de franare impotriva patrunderii impuritatilor garantand astfel utilizarea in cele mai bune conditii o perioada  indelungata, clasa, finisajul mat, capacitatea tamburului si greutatea, sunt doar cateva din elementele care conteaza in momentul achizitionarii unei mulinete pentru pescuitul la musca.

De asemenea, puteti alege un tambur de rezerva pentru mulineta aleasa, acestia fiind compatibili cu anumite modele de la acelasi brand.

Indiferent care este echipamentul pe care il utilizati, puteti gasi o mulineta potrivita alaturi de numeroase alte produse pentru pescuitul la musca in magazinul online la preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul de care dispuneti pana la cele din gama inalta de pret, realziate cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii disponibile in domeniu. Multe sunt realizate de branduri renumite pentru calitatea produselor si rezultatele remarcabile obtinute cu ajutorul acestora atat de catre pescarii cu axperienta cat si de catre cei care abia descopaera frumusetea acestui tip de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur