Inapoi

Lansete musca

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

59 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

59 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pasionatii pescuitul la musca ca si pentru ceilati pescari fiecare element al echipamentului de pescuit este foarte important, putand face diferenta intre o partida de pescuit reusita si o zi nereusita pe malul apei. Din acest motiv cei care practica pescuitul la musca au nevoie de lansete care sa nu-i dezamageasca. Utilizarea lansetei potrivite pentru pescuitul la musca mareste sansele reusitei in prinderea pestilor rapitori.

Cand vorbim despre alegerea unei lansete de musca tinem cont de clasa din care face parte, actiunea, tipul blank-ului, materialul din care este acesta realizat, greutatea si numarul de tronsoane sau lungimea lansetei la transport.

Blank-ul realizat din materiale de calitate, are calitati ce permit obtinerea unor capturi frumoase si un design  placut, modern.

Tipul inelelor cu care sunt echipate blank-urile conteaza pentru modul in care firul trece prin acestea in timpul lansarilor si recuperarii. O trecere usoara a firului prin inele (SIC sau din oxid de titaniu etc) nu cauzeaza in timp deteriorarea acestuia si garanteaza o utilizare indelungata in cele mai bune conditii.

Clasa din care face parte lanserta de musca este un element principal in alegerea unui model, la fel si actiunea lansetei.

Modele numeroase gasiti de la diferite branduri, unele dintre ele sunt renumite pentru producerea echipamentului specific pescuitului la musca. Acestea si-au castigat renumele prin calitatea produselor si seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor in producerea acestora.

Pe toate le gasiti in magazinul de pescuit online la diferite oferte si preturi, de la cele ieftine accesibile oricui indiferent de bugetul disponibil pana la cele din gama superioara de pret.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur