Inapoi

Mulinete spinning, casting, accesorii Trabucco

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 91

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 91

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei mulinete de rapitori Trabucco

Fiecare pescar de rapitori cunoaste importanta utilizarii eleementelor de echipament potrivite caracteristicilor locului de pescuit ales pentru a obtine cele mai bune rezultate la fiecare sesiune de pescuit. Pentru mentinerea controlului perfect al nalucii in timpul aruncarilor la distanta dorita si pentru recuperarea in siguranta a pestilor prinsi indiferent de dimensiunile acestora se poate alege o mulineta de spinning care sa raspunda cerintelor si bugetului fiecarui pescar. Mulinetele Trabucco ies in evidenta prin designul modern,  constructie rezistenta, realizata cu ajutorul tehnologiilor inovatoare si a componentelor de calitate ce permit utilizarea indelungata in stare optima indiferent de situatiile dificile intalnite in timpul partidelor de pescuit.

Cum alegem o mulineta de rapitori Trabucco

Gama de mulinete Trabucco cuprinde modele ce acopera diferitele situatii intalnite la pescuitul rapitorilor si asigura standarde inalte de calitate la preturi avantajoase. Calitatea prin care se evidentiaza produsele Trabucco permite alegerea unei mulinete de spinning avand garantia performantei si rezistentei acesteia in fata celor mai dificile provocari aparute, astfel incat indiferent de intensitatea drillului rezultatele vor fi excelente. Tehnologiile si materialele utilizate la constructia mulinetelor pentru rapitori sunt imbunatatite permanent pentru asigurarea unor produse de calitate care raspund cerintelor noilor generatii de pescari de rapitori. Hydrus, Xanthos, Mantis, Venger, Lexan, Skorpion, Krius SW, Xenial SW, sunt doar cateva din modelele Trabucco concepute pentru pescuitul la spinning.

De ce sa alegi o mulineta Trabucco de la Total Fishing

Diferitele modele de mulinete de rapitori disponibile in magazinul online si fizic la oferte si preturi avantajoase, alaturi de garantia calitatii produselor si recomandarile consultantilor Total Fishing ofera oportunitatea alegerii mulinetei potrivite pentru cerintele fiecarui pescar de rapitori.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur