Inapoi

Lansete spinning, casting Sportex

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 405

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 405

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de rapitori Sportex

Pescarii de rapitori au nevoie de lansete care sa le permita libertatea de miscare, aruncarea usoara la locul dorit si recuperarea pestilor fara un efort suplimentar. Alegerea unei lansete de rapitori Sportex ofera garantia calitatii si performantei pentru care este cunoscut brandul german astfel incat singura grija a pescarului ramane alegerea nalucii potrivite pestelui pe care doreste sa il prinda. Garantia de 10 ani oferita de producator pentru lansetele Sportex este o dovada a calitatii si rezistentei ce caracterizeaza produsele bandului german. Lansetele Sportex sunt concepute pentru a avea succes in fata celor mai dificile sarcini si pentru a asigura controlul perfect al nalucilor utilizate.

Cum alegem o lanseta de rapitori Sportex

Gama lansetelor de rapitori Sportex cuprinde lansete de spinning si casting acoperind toate situatiile aparute de la pescuitul de finete pana la lansetele pentru exemplarele puternice. Constructia rezistenta a lansetelor de spinning realizate cu ajutorul materialelor performante (Carbon HM, inele Fuji SiC, mandrina Fuji Vss etc.) si a celor mai noi tehnologii disponibile in doemeniu (Helicore Blank Technology, X4 Cross Technology, HT Cross Winding etc) permit asigurarea unei garantii de 10 ani de catre producator. Sportex Magnific, Black Pearl, Carboflex Turbo, Styx V, Carat Spin, Absolut Nova Twitch, Hydra Speed, Kevlar Pike sunt doar cateva din lansetele pentru pescuitul rapitorilor ce fac parte din oferta Sportex.

De ce sa alegi o lanseta de crap Sportex de la Total Fishing

Gama variata a lansetelor de rapitori Sportex care sunt disponibile la oferte si preturi excelente in magazinul online si cel fizic ofera oportunitatea fiecarui pescar de a gasi modelul potrivit cerintelor sale.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur