Inapoi

Lansete spinning, casting Shakespeare

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei lansete pentru rapitori Shakespeare

Unul din principalele elemente care contribuie la reusita unei zile de pescuit este reprezentat de lanseta utilizata. Alegerea unei lansete pentru spinning realizata de Shakespeare ofera garantia calitatii produselor pe care a demonstrat-o in mai mult de 120 de ani de existenta brandul Shakespeare. Dezvoltarea noilor game de produse s-a facut intotdeauna aplicand noile tehnologii si materiale si pastrandu-se standardele inalte ale calitatii. Astfel indiferent de modelul cautat lansetele Shakespeare pot fi alegerea care va aduce rezultate excelente in timpul sesiunilor de pescuit la rapitori.

Cum alegem o lanseta de rapitori Shakespeare

Lanseta aleasa pentru pescuitul al rapitori trebuie sa raspunda solicitarilor pescarilor si sa permita controlul perfect al nalucii. Astfel, constructia este foarte importanta iar utilizarea celor mai noi tehnologii alaturi de experienta pe care Shakespeare o are in domeniul producerii echipamentului de pescuit au fost utilizate pentru realizarea seriilor de lansete dedicate pescuitului la rapitori. Finisajele atragatoare specifice lansetelor realizate de Shakespeare alaturi de utilizarea blank-urilor slim si finisajul manerului ce permite o priza sigura sunt doar cateva din detaliile prin care lansetele brandului se remarca pe piata de profil.

Echiparea blankului din carbon sau compozit cu inele puternice (ex AOG) asigura controlul perfect al lansarilor si recuperarii exemplarelor de rapitori de mari dimensiuni.

Lansetele Shakespeare pentru pescuitul la rapitori acopera o gama de aplicatii specifica pescuitului de apa dulce si cel marin atat de pe mal cat si din barca.

Seriile Shakespeare Omni Uptide, Omni Mackerel, cuprind lansete cu rezerve mari de putere realizate pe blank compozit ce se remanrca prin constructia robusta si elementele de calitate fiind disponibile la un pret excelent.

Shakespeare Agility Predator, Agility Drop Shot, Omni Spin, Ugly Stik, Elite Spin se remarca prin designul modern si constructia potrivita atat pentru pescuitul de apa dulce cat si cel marin.

Ugly Stik GX2 Kayak, realizate pe blank Ugly Tech raspunde solicitarilor pescarilor ce urmaresc trofeele de mari dimensiuni. Rezistenta si performantele blankului sunt completate de rezervele mari de putere.

De ce sa alegi o lanseta de rapitori Shakespeare de la Total Fishing

In oferta magazinului de pescuit online Total Fishing sunt disponibile numeroase modele de lansete Shakespeare la preturi mici astfel incat fiecare pescar pasionat al pescuitului la rapitori poate alege produsul dorit. Specificatiile care se regasesc pe site-ul magazinului si recomandarile consultantilor magazinului asigura gasirea cu usurinta a lansetei de spinning de 2.70m, 2.10 m sau a altor modele infunctie de preferitnele feicarui pescar de spinning.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur