Inapoi

Lansete spinning, casting Savage Gear

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 140

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 140

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de rapitori Savage Gear

Fiecare pescar de rapitori, oricare ar fi tehnica pe care o practica, va obtine cele mai bune rezultate utilizand un echipament care sa ii permita deplasarea usoara si realizarea lansarilor precise in cautarea celor mai mari exemplare. Lanseta aleasa trebuie sa asigure performanta lansarii nalucii la locul dorit indiferent de distanta si recuperarea in siguranta a pestilor prinsi. Lansetele pentru rapitori Savage Gear sunt disponibile in numeroase variante pentru casting sau spinning oferind garantia calitatii pe care au demonstrat-o produsele brandului in randul pescarilor de rapitori. Dezvoltand in permanent noi modele care sa asigure performantele fiecarui pescar de spinning sau casting indiferent de experienta acestuia Savage Gear ofera produse de calitate superioara realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii si materiale.

Cum alegem o lanseta de rapitori Savage Gear

Lansetele de rapitori pot fi alese in functie de preferintele feicarui pescar, de tehnica practicata (spinning sau casting) sau de pestele dorit (stiuca, salau, biban etc). Naluca utilizata si caracteristicile acesteia (voblere, naluci metalice, plastice moi etc) alaturi de actiunea, puterea de aruncare si lungimea lansetei sunt detalii importante pentru alegerea modelului potrivit. Materialul din care este realizat blankul, elementele cu care este echipat acesta si finisajul sunt alte elemente de care se tine cont in alegerea lansetei  de rapitori. Lansetele de spinning sau casting sunt construite pe blank-uri din materiale moderne, rezistente cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, raspunzand nevoilor pescarilor profesionisti dar si a celor care acum descopera secretele pescuitului la rapitori. Finezze, Parabellum CC, Custom Predator, Black Savage, MPP2 sunt doar cateva din lansetele realizate de Savage Gear pentru spinning si casting.

De sa alegi o lanseta de rapitori Savage Gear de la Total Fishing

Numeroasele modele de lansete Savage Gear pentru rapitori care sunt disponibile la oferte si preturi avantajoase in magazinul de pescuit online si fizic asigura posibilitatea alegerii lansetelor potrivite pentru situatiile aparute in timpul sesiunilor de pescuit la rapitori.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur