Inapoi

Lansete spinning, casting Rapture

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 121

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 121

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de rapitori Rapture

Pentru pescuitul la rapitori fie ca vorbim de casting sau spinning este necesara folosirea unei lansete care sa ofere libertatea de miscare in cautarea pestilor de mari dimensiuni atat in timpul lansarilor repetate cat si in timpul recuperarii acestora. Lansetele pentru rapitori Rapture se regasesc inttr-o gama variata ce include modele penru spinning si casting si asigura standardele superioare de calitate in constructia si finisajul blank-ului. Dezvoltand in permanenta tehnologiile utilizate si construind blank-urile cu ajutorul celor mai noi materiale disponibile Rapture ofera pescarilor de rapitori lansete performante ce permit obtinerea cu usurinta a unor exemplare frumoase indiferent de experienta fiecarui pescar.

Cum alegem o lanseta de rapitori Rapture

Fiecare pescar isi poate alege lanseta in functie de mai multi factori: tehnica practicata (pescuitul la spinning sau casting), pestele pe care dorim sa il prindem (stiuca, salau, biban etc), tipul nalucii pe care o utilizam si caracteristicile acesteia (voblere, naluci metalice, plastice moi etc) actiunea, puterea de aruncare si lungimea lansetei. Toate acestea sunt caracteristici ce care conteaza in momentul alegerii modelului potrivit. Materialul din care este realizat blank-ul, elementele cu care este acesta echipat (inele, mandrina), sunt alte detalii importante pentru alegerea lansetei potrivite. City Game, Artiglio, Spectra, Drone LTX, Area Master, Aerial Nottom, Sothis, Acrux, Edge Master, Impreza, X-Ray Cast sunt doar cateva din seriile lansetelor Rapture pentru spinning si casting disponibile la un raport excelent calitate pret.

De sa alegi o lanseta de rapitori Rapture de la Total Fishing

Numeroasele modele de lansete Rapture pentru rapitori disponibile la oferte si preturi avantajoase in magazinul de pescuit online si fizic permit alegerea lansetei potrivite pentru cerintele fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur