Inapoi

Lansete spinning, casting Abu Garcia

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 104

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 104

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de rapitori Abu Garcia

Orice pescar pasionat al pescuitului la spinning cunoaste importanta utilizarii unui echipament de increderea care sa permita libertatea de miscare atat in timpul lansarilor cat si al drillului. Lanseta utilizata trebuie sa asigure performanta lansarii precise a nalucii la distanta si recuperarea in siguranta a exemplarelor prinse. Lansetele pentru rapitori Abu Garcia sunt disponibile intr-o gama variata ce cuprinde lansete de casting si spinning si sunt dovada calitatii demonstrate de produsele brandului in timp. Brandul Abu Garcia investeste in dezvoltarea tehnologiilor si materialelor utilizate la fabricarea lansetelor pentru obtinerea celor mai bune rezultate de catre fiecare pescar indiferent de exeperienta lui.

Cum alegem o lanseta de rapitori Abu Garcia

Lansetele de rapitori pot fi alese in functie de tehnica practicata (pescuitul la spinning sau casting etc) sau de pestele dorit((stiuca, buban, salau etc). De asemenea, tipul nalucii utilizate (voblere, linguri, shaduri etc) si greutatea acesteia, puterea de aruncare, actiunea si lungimea lansetei sunt caracteristici ce conteaza in momentul alegerii modelului potrivit.

Materialul blank-ului si elementele cu care este echipat (inele Fuji, mandrina Fuji ECS etc), finisajul manerului (pluta sau EVA) sunt alte detalii care conditioneaza alegerea lansetei potrivite. Lansetele de spinning sau casting sunt realizate pe blank-uri din materiale usoare si rexistente cu ajutorul celor mai noi tehnologii disponibile (3M Powerlux etc) fiind disponibile atat pentru pescarii profesionisti cat si pentru pescarii incepatori. Abu Garcia Svartzonker X, Vendetta, Volatile Pike, Venerate, Devil, Diplomat, Rocksweeper sunt doar cateva din seriile pentru spinning si casting care reprezinta brandul.

De sa alegi o lanseta de rapitori Abu Garcia de la Total Fishing

Numeroasele modele de lansete Abu Garcia pentru rapitori disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi avantajoase garanteaza alegerea modelelor potrivite oricaror cereri.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur