Inapoi

Geaca Navitas Agent, marime XXL

Producator
SKU
TOJ029

Comenzi telefonice 031 433 44 44

549,00LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Geaca Navitas Agent, marime XXL

In zilele sfarsitului de sezon cu nopti lungi, friguroase si cu multa umezeala, confortul partidelor de pescuit depinde in mare masura de imbracaminte. Alegerea hainelor potrivite poate face diferenta intre o partida reconfortanta si relaxanta sau o partida ratata.
Producatorul Navitas pune la dispozitie o colectie de haine dedicata pescuitului din care se evidentiaza prin calitati gama Agent.
Geaca Navitas Agent iese in evidenta ca si design prin stilul simplu, cu o croiala lejera ce permite libertatea de miscare. Materialul din care este confectionata geaca, Nailon Taslon, 5000 rezistent la apa si 5000mm respirabilitate, cusaturile pe deplin lipite, precum si captusala fleece asigura confortul pe perioada partidei de pescuit.
In cazul in care temperaturile exterioare scad sub pragul de zero grade geaca, prin constructia ei cu un sistem dublu de fermoare permite atasarea, ca si izolatie suplimentara, a inca unei jachete fleece si anume Navitas Atlas.
Pe partea exteriora geaca este prevazuta cu sase buzunare generoase pentru depozitarea diverselor accesorii ce ne sunt necesare si dorim sa le avem la indemana. Pe interior mai sunt disponibile doua buzunare, din care unul securizat, ce pot depozita actele si telefonul mobil sau alte accesorii pe care dorim sa le ferim mai mult de umezeala.
Producatorul, pentru un plus de confort, a prevazut geaca Agent cu reglaje ce se pot adapta anatomiei fiecaruia, facand posibila ajustarea in partea superioara, la gluga, precum si in dreptul taliei.

Marimi disponibile pt acest model:
S: 40-42
M: 42-44
L: 44-46
XL: 46-49
XXL: 49-52
XXXL: 52-55

Specificatii Geaca Navitas Agent, marime XXL

Marime XXL
Producator Navitas
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Geaca Navitas Agent, marime XXL
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie