Inapoi

Inele lanseta

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 410

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 410

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru a avea o experienta placuta la fiecare partida de pescuit indiferent de tehnica practicata o mare importanta o are calitatea echipamentului utilizat. Lanseta folosita si componentele acesteia constituie un ansamblu ce permite prinderea pestilor in cele mai dificile conditii. Inelele pentru lansete sunt o parte importanta a acestui ansamblu si mentinerea lor in stare optima permite trecerea usoara a firului pentru lansari reusite la distanta, fara a cauza deteriorarea acestuia in timp si folosirea lansetei preferate o perioada indelungata.

Inelele profesionale pentru lansete sunt disponibile intr-o gama variata de modele de la producatori binecunoscuti pentru calitatea si performantele realizate cu ajutorul produselor lor.

In functie de preferinte pescarii pot alege inele de varf, inele pentru lansete telescopice, pentru pasionatii pescuitului la crap sunt disponibile si inele de pornire de 50mm sau pentru pescarii ce doresc realizarea unei lansete personalizate sunt disponibile seturi de inele de la diferiti producatori.

In magazinul de pescuit online puteti comanda inele pentru lansete de diferite diametre, modele, materiale (SiC, Alconite, Titanium).

Inele pentru lansete sunt realizate din cele mai bune materiale de producatori renumiti (Fuji, Sea-Guide etc), sunt usoare si rezistente, facand fata cu usurinta provocarilor aparute in timpul sesiunilor de pescuit, indiferent de conditii, tehnica de pescuit locul ales sau betele de pescuit folosite.

Inelele pentru lansete alaturi de alte accesorii pentru pescuit sunt disponibile la numeroase oferte in portofoliul celui mai mare magazin online de pescuit din Romania sau in magazinul fizic la un raport calitate pret imbatabil, putand fi alese in functie de preferintele fiecarui pescar si de lanseta pe care o foloseste.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur