Inapoi

Fir textil Sunline Super PE White 6lb/300m

Producator
SKU
NOSKU-85982

Comenzi telefonice 031 433 44 44

156,00LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Fir textil Sunline Super PE White 6lb/300m

Sunline doveste inca o data de ce este numarul 1 pe cea mai performanta piata de pescuit sportiv din lume: Japonia. Cea mai noua creatie Sunline se numeste SUPER PE (PE venind de la poli-etilena) si este un multifilamentul obtinut din microfibre din polietilena de inalta densitate moleculara Dyneema este de 2,5 ori mai rezistent decat nailonul obisnuit.
Ceea ce frapeaza la acest fir este diametru incredibil de mic in raport cu rezistenta la rupere - comparati un SUPER PE de 15 lbs. cu orice alt fir textil de orice provenienta, inclusiv americana, si veti ramane uimiti de subtirimea sa. Diferenta este impresionanta si se vede cu ochiul liber! Experienta pescuitului cu un SUPER PE de 6 lbs. va va lasa fara cuvinte - cel mai subtire fir din aceasta serie va lasa impresia ca pescuiti cu un 0.12 din nailon!
Factorul de elongatie este de numai 5%, ceea ce inseamna ca SUPER PE are o senzitivitate excelenta, pentru a va telegrafia instantaneu tot ceea ce se intampla sub apa, la celalalt capat al... firului.
Rezistenta la nod super-inalta inseamna ca, de acum inainte, veti putea folosi un fir mai subtire ca niciodata, insa in conditii de siguranta maxima, eliminand riscul de a scapa capturile supra-dimensionate... deoarece acest fir este facut sa tina!
In plus, greutatea specifica (0.97) permite lanseuri mai lungi, inlcusiv cu echipament de baitcasting, oferindu-va control maxim asupra lanseurilor - tamburul unei mulinete de baitcasting umplut cu SUPER PE va fi mai usor decat unul umplut cu nailon sau fluorocarbon, deci inertia in faza incipienta a lanseului va fi mai mica, ajutandu-va sa lansati naluci cu greutate scazuta (rezultatele pot diferi in functie de gradul de performanta al mulinetei utilizate - greutatea tamburului, calitatea rulmentilor si eficienta sistemului de franare).
Suprafata speciala a firului are un coeficient foarte redus de frecare in contact cu inelele, avantajele clare fiind zgomot redus in lanseu, rezistenta crescuta in timp si, bineinteles, distanta de lansare mai mare. Rezistenta la abraziune este suficient de mare pentru a oferi un pescuit linistit chiar si in cele mai dificile structuri.
Datorita tehnologiei proprietare de impletire Sunline, SUPER PE nu absoarbe deloc apa (factor de absoptie: zero!!!), deci are o durabilitate crescuta pentru perioada indelungate de timp.
Culorile alese pentru SUPER PE au fost indelung testate si discutate impreuna de Sunline cu partenerii din intreaga lume, inclusiv cu Abrevis, iar rezultatul la care s-a ajuns in final multumeste pe toata lumea: albul este vizibil indiferent de conditiile de luminozitate iar verdele-fluo ofera control vizual maxim chiar si pe valuri.
Rezistenta:3kg/6lb. test
Rola: 300m.

Specificatii Fir textil Sunline Super PE White 6lb/300m

Diametru fire Nespecificat
Culoare fire textile spinning Alte culori
Lungime fire spinning Peste 300 m
Producator Sunline
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Fir textil Sunline Super PE White 6lb/300m
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie