Inapoi

Cartea La Peste Vol.II

Producator
SKU
79998500

Comenzi telefonice 031 433 44 44

49,00LEI
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Indisponibil

 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Cartea La Peste Vol.II

Subiectele volumului II? Pescuitul la feeder (70 pagini), tehnica bologneza (55 pagini), lumea accesoriilor de pescuit (cu un accent special pe felul si gradul la care am ajuns astazi sa fim pacaliti de unele firme producatoare de fire de pescuit), informatii suplimentare (fata de vol. I) despre nade şi momeli (70 pagini), lumea concursurilor de stationar (50 pagini).
Cartea are cu 50 de pagini mai multe decat cele din volumul I si apare în aceleasi conditii de excelenta grafica, full color, cu care v-a rasfatat primul volum. Tot la fel ca în primul volum, “secretele” si micile trucuri care fac deliciul hobby-ului nostru sunt ilustrate de numele cele mai avizate din domeniu, începand cu vip-urile pescuitului britanic si terminand cu cele ale pescuitului romanesc.
Astfel, de la Benzar la Ringer, de la Dragos Popa şi Adrian Petrisor la Raison si Scotthorne, de la Van Schendel si Delannoy la Zsolt Szilagy, Stefan Szatmari Si Karoly Kralik (inventatorul plutelor Cralusso), de la Ferenc Vido la Nutu Sabau si Dorel Harsan, de la Marco Genovesi la Mario Molinarisi Nicolas Beroud, cartea strange între paginile ei crema pescuitului romanesc si european si aduna, cu ajutorul acestora, sinteza informatiilor actuale pe subiectele înainte amintite.
Indirect, cartea este si o reverenta îndreptata spre Occidentul Europei si spre felul în care, în materie de pescuit (si nu numai), oamenii acestei parti a Europei vad lucrurile. E o reverenta pe care tin sa o subliniez în vremurile actuale, în care tendinte meschine, orgolii provinciale si argumente prostesti întorc spatele spatiului şi civilizaţiei vestului Europei.
Vestul poate începe si de la noi, iar cartea aceasta este rezultatul unui efort în acest sens.

Specificatii Cartea La Peste Vol.II

Producator EnergoTeam
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:0

Pune o intrebare despre Cartea La Peste Vol.II
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie