Varga Colmic Extreme XT 7m

SKU
CAEX71C

Comanda telefonic sau contacteaza-ne pentru detalii la 031 433 44 44

1.523,00 LEI Pret cu TVA

Disponibil

Detalii Varga Colmic Extreme XT 7m

Blank-ul realizat din Carbon super modular U.L.A.F M60-J, Pro Force asigura vergii rigiditate dar in acelasi timp, aceasta fiind foarte bine echilibrata, avand o mare putere de absorbtie a socurilor, chiar si in cazul specimenelor de talie mare.

De asemenea pentru a asigura performanta maxima, s-a utilizat sistemul de referinta, Joint Line, patentat de catre Colmic, ce permite pescarilor sa monteze tronsoanele telescopice, pastrand axul principal de rigiditate al elementelor, obtinand mai multa rezistenta.

Actiunea varfului tubular utilizat in constructia sa, impreuna cu greutatea redusa, de numai 212g, ofera posibilitatea de a utiliza varga in multiple situatii.

Detaliile tehnice, design-ul atragator si lungimea redusa la transport, fac din Colmic Extreme XT cea mai buna varianta pe care o puteti alege pentru un pescuit de finete reusit.

Tehnologii:

  • SST (Super Sliding Touch) - tehnologie ce presupune aplicarea unui tratament special asupra Carbonului, oferind un finisaj exceptional ce se va resimti de la prima atingere a blank-ului;
  • Pro Force U.L.A.F - proces special de stratificare a fibrelor de Carbon in trei directii diferite, rezultand un blank extrem de rezistent, usor, cu o putere mare de absorbtie a socurilor puternice. Aceasta tehnologie este utilizata in industria aeronautica.
  • Joint Line - sistem de referinta patentat de Colmic, prin care putem alinia tronsoanele telescopice pe axul principal de rigiditate al acestora. Un factor extrem de important in cazul vergilor, utlilizarea acestui sistem imbunatatind rigiditatea cu pana la 12%.


Specificatii:

  • Blank: Carbon Pro Force U.L.A.F;
  • Joint Line System;
  • Super Sliding Touch;
  • Diametru talon principal: 24.10mm;
  • Lungime la transport: 141cm;
  • Greutate: 212g.
  • Se livreaza impreuna cu husa din material textil.

Descriere de produs dezvoltata de echipa Total Fishing.

Specificatii Varga Colmic Extreme XT 7m

Lungime vergi 7.00 m
Producator Colmic
Intrebarile clientilor
Ati gasit ce cautati?
Alte produse din aceeasi categorie
Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar