Balti de pescuit langa Bucuresti

0
87561

Ultima modificare: 19/03/2024 de catre Radu Ionut Dascalescu

Balti de pescuit langa Bucuresti – recomandari pentru pescari

Daca va intrebati cum puteti evada din haosul Bucurestiului si care sunt cateva lacuri sau balti de pescuit, trebuie sa stiti ca exista cateva locuri pe langa Bucuresti, special amenajate unde se poate pescui contra cost.

Cuprins

Balti de pescuit langa Bucuresti 2024

Sezonul 2024 isi intra in drepturi, motiv pentru care ne indreptam atentia spre balti de pescuit langa Bucuresti unde putem accesa o gama variata de servicii. Fie ca sunt balti de pescuit cu retinere sau care practica un sistem sportiv fara retinere, avem optiuni!

Informatii generale

Unde pescuim, este poate cea mai intalnita intrebare adresata intre pescari. Este greu sa te decizi. Pescuitul nu este o stiinta exacta. Mai degraba o chestiune care tine de intuitie, sansa si momentul potrivit. Orice balta de pescuit are secretele ei. Timpul este scurt, si in multe randuri nu este suficient sa le poti descifra. Sunt multe lacuri de pescuit care merita incercate. Investesti timp in speranta ca la final, poti pleca cu ceva capturi.balti de pescuit la feeder

Din fericire, sunt multe lacuri de pescuit unde putem arunca momeala. Pentru o escapade de week-end, avem la dispozitie multe optiuni. Mai ales ca sunt multe balti de pescuit langa Bucuresti.
Este suficient sa ne setam o locatie, sa ajungem la destinatie si apoi sa ne decidem undem pescuim. Cu toate astea, majoritatea pescarilor se orienteaza catre balti de pescuit recomandate.
Cine le recomnada si pe ce criteria ramane sa deslusim in cele ce urmeaza.

Balti de pescuit fara plata ( gratis ) 2024

Daca sunteti interesati sa mergeti la o partida de pescuit pe un lac fara taxa ( apa publica necontractata ), va trebui sa detineti un permis de pescuit ANPA 2022. Pe site-ul institutiei, puteti vizualiza lista apelor publice necontractate unde puteti pescui numai cu un pemis de pescuit ANPA 2022. In cazul in care balta de pescuit se afla in zona de frontiera a tarii, este obligatoriu sa detineti si un aviz de frontiera ( PG ).

Mai multe detalii despre permisele necesare gasiti aici :

Permis pescuit ANPA 2024

Permis de pescuit zona de frontiera ( PG )

Balti de pescuit cu casute ( cazare ) langa Bucuresti 2024

Daca sunteti in cautare de o partida de pescuit cu o durata mai lunga si unde sa aveti conditii de cazare, exista astfel de locatii la care puteti merge. Sunt ideale aceste balti de pescuit daca doriti sa mergeti insotiti de familie.

Pe langa comfortul cazarii, unde mentionam case construite pe malul lacului, administratorii de lacuri de pescuit pun la dispozitie servicii conexe : locuri de joaca pentru copii sau echitatie ( in anumite cazuri ).

La capitolul dotari gasiti apa calda, cabine de dus, aer conditionat, televizor, internet sau piscina. Astfel de locatii sunt ideale pentru mini vacante alaturi de familie, in mijlocul naturii.

Balta de pescuit Solacolu

“Relaxeaza-te pe tot timpul vacantei tale. Fie ca este vorba de pescuit, sau de relaxat pe sezlong si inotand in piscina noastra. Filtrarea si dezinfectarea apei se face cu sterilizatoare speciale pe baza de sare si nu pe baza de clor.”

Localizare si descriere balta Solacolu

Lacul de pescuit Solacolu este situat in comuna Sarulesti, sat Solacolu : https://goo.gl/maps/vbC18erkA4y4FnWr8 . Amenajarea dispune de 8 casute si patru camere, dotate si utilate cu: aer conditionat, incalzire, dus, articole de toaleta gratuite, toaleta, TV si canale prin satelit , chicineta, frigider, cuptor cu microunde, plita electrica , bucatarie dotata cu vesela.

Casutele sunt proiectate pentru familii cu copii, sunt construite in 2014, datorita cererii mare de cazare din partea familiilor. De asemenea, se adreseaza si pescarilor care vin in grupuri si doresc sa imbine comfortul oferit de casute cu placerea de a pescui.

balti de pescuit 2021 Solacolu capturi

Balta a fost populata in mod constant cu exemplare de crap si cteno in 2009, 2010, 2011, 2012 ,2013 ,2014, 2015, 2016, 2017, 2018 si 2019 si popularile vor continua. Pentru pescuitul nocturn, pe toata suprafata baltii de pescuit sunt amplasati stalpi de iluminat, dotati cu prize, ce se pot folosi pentru alimentarea cu energie electrica in standul de pescuit.

Tarife balta Solacolu

In functie de tipul de servicii pe care le doriti, puteti opta pentru mai multe variante. De mentionat este ca in cazul in care doriti sa va si cazati, sunteti obligati sa achitati si taxa standului de pescuit aferent casutei, pe toata durata inchirierii. Asta insa nu va obliga sa si pescuiti. Ramane la aprecierea fiecaruia.

Pescuit balta Solacolu

Sunt disponibile doua tipuri de pescuit sportiv : cu retinere si eliberare. Pachetele difera in functie de durata partidei de pescuit pentru care optati. Astfel, in regim “prinde si elibereaza ( Catch&Release ), administratia va pune la dispozitie partide de 12 sau 24 de ore. Preturile sunt de 80 de lei pentru 12 ore si 160 de lei pentru partidele de pescuit de 24 de ore.

Daca doriti sa ajungeti acasa cu pestele capturat, puteti pescui exclusiv 12 ore la un pret de 160 de lei si aveti dreptul sa retineti 5 Kg de crap si 5 Kg de caras. Mare atentie ! In timpul partidei de pescuit nu puteti schimba regimul pentru care ati optat. Asadar, va recomnadam sa va ganditi bine inainte de a achita contravaloarea taxei de pescuit.

Pe week-end, indiferent de durata partidei de pescuit, va trebui sa achitati suplimentar 20 de lei pentru taxa de foisor. Tot la capitolul suplimentar, se percepe o taxa de 30 de lei pentru 12 ore si vizeaza un insotitor. Nu se numeste insotitor sotia sau copiii.

Cazare balta Solacolu

Casele disponibile se inchiriaza pe durata a 24 de ore MINIM. Exista doua planuri tarifare astfel : Duminica – Joi si Vineri – Sambata. Aveti la dispozitie camera in cladirea principala, caute mici, casute medii si casutele mari. In functie de alegerea facuta, preturile variaza.Mai multe detalii gasiti AICIbalti de pescuit 2024 Solacolu

 

Regulament balta Solacolu

Regulamentul este indicat a fi parcurs inainte sa ajungeti pe malul baltii de pescuit. Este strict si administratia pune accent pe regulile stabilite. Orice abatare se poate finaliza cu parasirea incintei. Exista limitari in talia exemplarelor ce se pot retine, dar si posibilitatea de a achita separat kilogramele capturate suplimentar bonului de pescuit daca se doreste. Regulamentul poate fi consultat AICI

Balta de pescuit Laguna Verde

“Daca planuiesti o vacanta relaxanta si distractiva cu prietenii sau familia, o aventura de week-end ca sa uiti putin de problemele de zi cu zi sau un eveniment corporate, alege Laguna Verde ca locatie, un complex turistic care cu siguranta se va ridica la inaltimea asteptarilor tale!”

Localizare si descriere balta Laguna Verde

Complexul Laguna Verde este situat in localitatea Balotesti-Fieni :https://g.page/receptie-laguna-verde?share .
Pe langa pescuit, Laguna Verde ofera posibilitatea de a inchiria pontoane, casute, foisoare sau vile. Sunt situate pe marginea lacului, la fel ca si restaurantul complexului .Capacitatea de 400 de persoane pe terasa si 140 in interior face ca restaurantul sa iasa in evidenta.balti de pescuit 2021 Laguna Verde

Serviciile la care puteti apela sunt mult mai multe. Cele patru mari categorii pe care le puteti accesa sunt restaurant, agrement, cazare si pescuit. Aici se remarca plimbari cu hidrobicileta, caiacul sau echitatie. Pentru cei mici, spatiul de joaca este complex si generos.

In ce priveste cazarea, administratia complexului se lauda cu peste 40 de locuri disponibile.Lacul ofera posibilitatea de a pescui la crap, cteno, caras, stiuca, novac, somn si salau.

Tarife balta Laguna Verde

Cazarea este tarifata in functie de nivelul de comfort la care apelati. Variaza intre 310 lei si 400 de lei pe un regim de 24 de ore. De asemnenea, puteti opta pentru lectii de echitatie sau plimbari calare. Preturile variaza in functie de tipul serviciului si durata acestuia. Lectiile pentru incepatori pot fi de 30 de minute, 45 sau 60 de minute. Exista posibilitatea de achizitionare pachet de sedinte. Preturile variaza intre 20 de lei si 100 de lei.

Pescuit balta Laguna Verde

Regimul de pescuit permis este de 12 ore atat ziua cat si noaptea. Pretul unei astfel de partide de pescuit este de 100 de lei. In acesti bani, aveti dreptul la un insotitor.

In cazul in care decideti ca doriti sa mergeti cu mai multi prieteni, va trebui sa platiti suplimentar o taxa de 20 lei pentru 12 ore pentru orice adult, suplimentar. Acest lucru nu ii permite sa si pescuiasca! Lacul este dotat cu 20 de pontoane iluminate si ofera spre inchiriere si barci.

Cazare balta Laguna Verde

Vilele sunt prevazute la parter cu 2 camere si intrari separate iar mansardele sunt constituite ca apartament. Ca dotari, mansardele au fost echipate cu jaccuzzi orientate cu vedere spre lac, terasa, living si dormitor.balti de pescuit 2021 servicii Laguna Verde

Nu lipsesc aerul conditionat, frigider, TV, mobilier modern si bai cu cabine de dus. Pretul este de 360 de lei pentru 24 de ore pentru o camera la parter, in vreme ce mansarda poate fi ocupata pe aceeasi durata cu suma de 400 de lei. Casutele VIP, normale si rulotele rustice se pot inchiria pentru suma de 310 lei / 24 de ore. Fiecare constructie detine si un ponton care este iluminat pe durata noptii.

Regulament balta Laguna Verde

La acest moment, pe site-ul complexului nu este afisat un regulament care vizeaza conduita si regulile pentru pescuit. Totusi, se pot obtine informatii suplimentare prin formularul de contact sau la numarul de telefon care este disponibil pe site.

Balta de pescuit Gruiu

“Din anul 2014, un an foarte important pentru noi, am decis sa fim alaturi de orice pescar ne trece ușa. Echipa “Balta Gruiu” si-a propus inca de la inceput sa promoveze pescuitul sportiv, dar si cel recreativ, intru-un mediu special creat, pe placul tuturor, in care orice pescar se poate simti sustinut de catre o echipa minunata.”Balti de pescuit 2021 Lacul Gruiu

Localizare si descriere balta Gruiu

Balta Gruiu este situata pe soseaua Bucuresti- Oltenita, la Km 34 : https://goo.gl/maps/G6qVZZ1jo2MeGzfh7
Infiintata in anul 2014, locatia propune o abordare mult mai aproape de familie pentru timpul liber. Complexul pune la dispozitie o ferma de animale ca punct de atractie principal pentru familiile cu copii. De asemenea, exista si restaurant cu posibilitatea de servire pe malul apei.

Daca va decideti sa ajungeti pentru un sejur la Gruiu, va veti bucura si de o parcare privata pazita. Cabanele ofera un spatiu locuibil de 49 mp, includ un dormitor, dus si uscator de par. De asemenea exita televiziune prin satelit si WI-FI.

Domeniul Gruiu este dotat si cu un restaurant, o terasa si un bar. Terenul de tenis nu poate fi omis. Contra cost, administratia ofera si deplasare catre aeroport in caz de necesitate. Se poate dialoga in mai multe limbi de circulatie inetrnationala.

Tarife balta Gruiu

Oricare din cele 8 cabane poate fi inchiriata pentru suma de 400 de lei. Pe site-ul complexului este mentionat faptul ca nu se poate pescui fara a inchiria o cabana. Taxa de pescuit se adauga costului de inchiere a cabanei. Durata partidei este de 24 de ore. Pentru sezonul 2024, se poate pescui in zona foisoarelor contra sumei de 150 de lei si pe o durata de 12 ore.

Pescuit balta Gruiu

Pescuitul se practica exclusiv in regim “prinde si elibereaza” ( Catch&Release). Lacul Gruiu se aliniaza astfel acelor balti de pescuit care pun accentul pe sportivitate si relaxare. Puteti lua apartul foto pentru capturi nemuritoare in schimb, si amintiri valoroase. Aveti dreptul de a pescui cu 4 lansete si o undita.la crap la Gruiu

Cazare balta Gruiu

Cabanele sunt gandite sa acomodeze cupluri sau familii cu copii intr-un mediu cat mai aproape de natura. Design-ul pune in centrul atentiei lemnul, imbinat cu placi de gresie si faianta in acelasi ton de culoare.

Sunt cochete si te ajuta sa te integrezi in peisaj foarte repede. Sunt dotate cu ponton si terasa. De retinut este ca dupa ora 20.00, locatia nu mai poate fi parasita decat in conditii de extrema urgenta. Exista servicii de room service, meniuri cu diete speciale si multe altele. Puteti studia oferta disponibila AICI

Regulament balta Gruiu

Numarul de scule de pescuit permis este de maxim 4. Nu se poate retine peste de pe aceste lacuri pentru consum. Pescuitul se poate practica atat ziua cat si noaptea. Preturile aminitite mai sus sunt pentru 12 ore sau 24 in costul cabanei. MAi multe detalii despre regulament gasiti AICI

Balta de pescuit Pescarium Corbeanca

“PESCARIUM este un nou complex de pescuit situat pe malul lacului Corbeanca, care ofera servicii de cazare si pescuit dar si un loc special amenajat unde va puteti prepara pestele proaspat prins, dupa retetele proprii.
Beneficiati de confortul unei case de vacanta exact pe malul lacului, inconjurati de frumusetea naturii, unde o zi obisnuita de pescuit se va transforma in clipe memorabile alaturi de prieteni si familie.”Balti de pescuit 2021 Lacul Pescarium Corbeanca

Localizare si descriere balta Pescarium Corbeanca

Lacul este situat in Corbeanca, la numai 15 km de Bucuresti : https://goo.gl/maps/eZhwLEoJVmcJeiJD9
Suprafata lacului este de 22 de hectare si variaza ca adancime intre 3 si 10 metri. Locatia este superba si merita vizitata. Fondul piscicol detine exemplare capitale de somn si crap. Recordurile actuale sunt de 80 Kg la specia somn si 19.7 Kg la specia crap.

In mod frecvent se captureaza exemplare de crap intre 3 si 9 Kg. Drumul special amenajat este practicabil indefernt de conditiile meteo, facilitand accesul catre zona de pescuit, casute sau pontoanele existente.

Tarife balta Pescarium Corbeanca

Exista mai multe regimuri pentru care se poate opta. Administratia pune la dispozitie pachete de servicii care pot include sau nu cele 11 case existente. Totusi, se remarca doua planuri tarifare importante. Sunt diferentiate de zilele care se constituie sarbatori legale. Intervalele de pret sunt Luni – Joi si Vineri – Duminica.Regulament balti de pescuit 2021 Pescarium Corbeanca

Durata unei partide platite este de 12 ore. Pretul caselor include insa o partida de 24 de ore. Preturile variaza intre 310 lei si 350 de lei daca doriti sa inchiriati una din cele 11 case. Altfel, in functie de zielele in care mergeti, taxa de pescuit fara casa este intre 80 si 100 de lei.

Se percep taxe separate pentru insotitori in functie de durata partidei de pescuit. Pentru 12 ore taxa este de 30 de lei, iar pentru 24 de ore, are valoarea de 200 de lei. Daca doriti sa plantati, aveti de achitat 30 de lei pentru partidele de 12 ore si 50 de lei pentru cele de 24 de ore.

Pescuit balta Pescarium Corbeanca

Exceptand zona caselor ce pot fi inchiriate, administratia lacului pune la dispozitie pe o suprafata de 300 de metri liniari 11 pontoane dotate cu foisor, masa si scaune. Exista montate pe malul lacului felinare dotate cu prize pentru pescuitul nocturn. Este permis si pescuitul plantat pe aceasta locatie.

Cazare balta Pescarium Corbeanca

Costurile suplimentare mentionate anterior nu se adreseaza pescarilor insotiti de copii cu varsta pana in 12 ani sau sotie ( taxa insotitor ). Casele sunt utilate complet, detin bucatarie, grup sanitar , TV, aer conditionat si frigider. Fiecare din cele 11 case are in dotare masa, gratar si terasa exterioara.

Regulament balta Pescarium Corbeanca

Salaul si stiuca trebuiesc eliberate imediat daca sunt capturate accidental. Ca atare, pescuitul la aceste specii este interzis. In regim special se poate pescui la somn. Se poate efectua un pescuit la somn doar de pe standurile care includ casute.

Se pot retine exemplarele intre 5 si 20 de Kg. Daca totusi se captureaza un exemplar mai mare, se poate retine contra unei taxe de 20 de lei / Kg. Regulamentul este unul riguros si poate fi consultat AICI.

Balti de pescuit in Bucuresti 2024

Daca sunteti amatori pentru un pescuit in capitala, va puteti incerca sansele pe cateva lacuri. Unele dintre ele sunt in parcuri si trebuie sa luati in calcul ca nu veti fi departe de aglomeratie. Din pacate, nu exista informatii despre regimul in care se poate pescui.

Singura optiune este sa vizitati paginile de pe facebook, unde va puteti face o idee atat despre capturi cat si despre locatie. Puteti adresa intrebari prin serviciul de mesagerie sau daca veti gasi un numar de telefon afisat.

Lacul de pescuit Grivita

Balti de pescuit 2021 Lacul GrivitaLacul are o suprafata mare si este delimitat de Bulevardul Bucurestii Noi in amonte si Soseaua Straulesti in aval. Este situat in sectorul 1 al orasului. Accesul se poate face din mai multe locuri pe acest lac. https://goo.gl/maps/gd1RzmGj91iPpLbEA

Lacul de pescuit Baneasa

Balti de pescuit 2021 Lacul BaneasaEste o alta balta unde puteti pescui. Se continua dupa lacul Grivita, avand granita in partea superioara cu acesta in zona Universitatea Bioterra ( ca punct de reper ). Lacul este situat tot in sectorul 1. Drumul E60 este limita inferioara a lacul ( zona pod Baneasa ). https://goo.gl/maps/aFWXkZV5GnE6cHPJ8

Lacul de pescuit Herastrau

Balti de pescuit 2021 Lacul HerastrauRaul Colentina isi continua drumul in Bucuresti prin lacul Herastrau. Ca suprafata se intinde de la pod Baneasa pana la Bulevardul Beijing. Aceleasi specii de pesti care pot fi gasite in balta Grivita si balta Baneasa sunt prezente si aici. Predomina crapul pin populari, iar ca specii “locale” , puteti gasi salau si somn. https://goo.gl/maps/NAaapW7HJ57jbTneA

Balti de pescuit la crap 2024

Sezonul de pescuit 2024 este in curs de pregatire. Daca va propuneti un calendar de vacanta care sa includa si expeditii in cautarea crapilor capitali, aveti de unde alege. La nivel national, exista carpodroame unde beneficiati de conditii si sanse mari de a prinde un crap de poveste.

Lacul Cetariu

Balti de pescuit 2021 Lacul Cetariu“Lacul Cetariu este o balta de 300 m latime, cu iarba si cosuri de gunoi, cu grupuri sanitare. Malul este foarte bun. Exista si un dig de unde se poate pescuit. Se pescuieste pe ambele maluri, si doar in partea opusa digului este interzis, este o zona cu stuf si este peste mic acolo. Malul opus este chiar la liziera padurii, unde sunt locuri foarte frumoase de campare.”

Localizare si descriere balta Cetariu

Lacul este in apropiere de Oradea . Se iese din Oradea pe Dj 767F Paleu – Cetariu.
https://goo.gl/maps/gnSf2VrHto5kh9bz5
Suprafata lacului este de 33 de hectare, pe o configuratie de tip canal cu o lungime de 300 de metri. Pescuitul se poate desfasura pe ambele maluri. Latimile bazinului variaza de la 100 de metri la peste 220 de metri in punctul cel mai lat.

Standurile sunt amenajate astfel incat pescarii sa nu se poata intersecta cu monturile in apa. Lacul este populat cu crap, caras, cteno, somn, biban, platica si salau.

Tarife balta Cetariu

Se pot practica atat pescuitul cu retinere cat si cel de tip “prinde si elibereaza” ( Catch&Release ). Taxa de pescuit variaza in functie de tipul partidei de pescuit pentru care optati. Astfel, daca doriti sa pescuiti cu retinere, aveti limitare la speciile de pesti si in acelasi timp doar anumite standuri de pescuit unde puteti sa va asezati.

Pentru 12 ore, taxa este de 80 de lei in cazul in care doriti sa retineti peste.Pentru pescuitul la crap, taxa este de 150 de lei pentru 24 de ore. Atentie la regulament pentru ca este strict si penalizarile aplicabile sunt severe. Exista restrictii atat de nada cat si de interval in care se poate nadi.

Regulament balta Cetariu

Se poate pescui cu un numar total de 4 lansete dotate cu monturi dedicate pescuitului la crap. Obligatoriu un singur carlig si sisteme de eliberare a pestelui in cazul in care linia cedeaza in drill.
Intrarea se face in stand la ora 14.00 iar parasirea acestuia in intervalul 12.00 – 14.00 .
Mai multe detalii gasiti AICI.

Lacul Sacosu Turcesc – bazinul 2

Balti de pescuit 2021 Sacosul Turcesc“Ne straduim sa va punem la dispozitie un loc de pescuit asa cum sperati. Ne-am adaptat conform sugestiilor celor mai exigenti pescari. Nu ne vom opri aici si vom face tot posibilul sa imbunatatim continuu conditiile de pescuit.”

Localizare si descriere balta Sacosu Turcesc – bazinul 2

Lacul este situat in apropiere de Timisoara : https://goo.gl/maps/wQY59f3yE6pQvHGD6
Bazinul 2 este gandit pe profil de tip carpodrom. Bazinul este dreptunghiular si se poate pescui de pe mabele maluri. Drumurile sunt pietruite si accesul cu autoturismul se face lejer in conditii de ploaie. Pescuitul se practica de Marti pana Duminica. In ziua de Luni, locatia nu este deschisa, efectuandu-se lucrari de intretinere / amenajare / curatenie. Amenajarea este supravegheata video !

Tarife balta Sacosu Turcesc – bazinul 2

Aveti la dispozitie 30 de standuri unde va puteti incerca sansele in capturarea exemplarelor capitale. Taxa este de 500 de lei pentru un stand iar durata minima de pescuit acceptata este de 48 de ore MINIM. In acest pret, pot pescui 2 pescari cu drepturi egale. In ziua de Joi se accepta partide de 72 de ore.

Regulament balta Sacosu Turcesc – bazinul 2

Regulile sunt stricte si pe aceasta locatie. Puteti pescui cu 4 lansete si monturi cu un singur carlig. Sunteti obligati sa aveti saci menajeri de 60 de litri in dotare. Nu este permis pescuitul plantat, indiferent de forma acestuia. Sunt acceptate semintele fierte pentru nadire si doar anumite boilies-uri. Mai multe detalii despre regulament gasiti AICI

Lacul Doripesco bazinul 4

“Intr-un peisaj superb, fiind inconjurata de munti, Balta 4 este una dintre cele mai importante balti competitionale din Romania. Aici se desfasoară importante concursuri de pescuit sportiv.”

Localizare si descriere balta Doriesco bazinul 4

Lacul este situat in apropiere de Brasov : https://goo.gl/maps/93BfJ5kVrL5dYSkx9
Bazinul 4 este un bazin cu istoric in lumea pescuitului la crap. Multe competii de profil importante se desfasoara pe aceasta balta de pescuit in fiecare an.balti de pescuit 2021 Doripesco bazinul 4

Anul 2012, a insemnat pentru balta Doripesco 4 recordul mondial si national, echipe si individual, cu o captură totala de 24.744,80 kg (8.671 pesti), locul I totalizand 2.011,40 kg/echipa.

Tarife balta Doripesco bazinul 4

Fiind un bazin dedicat competitiilor, pescuitul se desfasoara dupa anumite reguli. Antrenamentele pentru 12 ore sunt taxate cu 120 de lei. Accesul se face doar cu 30 de zile inaintea competitiilor in baza listei organizatorului. Membrii clubului Doripesco pot efectua partide de pescuit cu 4 lansete de 12 ore contra taxei de 70 de lei. Mai multe detalii gasiti AICI

Regulament balta Doripesco bazinul 4

Pe un stand nu este permisa prezenta a mai mult de 3 pescari. Se poate ajunge cu masina si lasa in parcarile special amenajate. Se practica exclusiv “prinde si elibereaza” ( Catch&Release ). Administratia poate intrerupe orice partida de pescuit in caz de vreme nefavorabila. Aveti dreptul de a pescui doar cu 4 lansete. Mai multe detalii gasiti AICI .

Lacul Dyno Lake

“Pescuit si relaxare in cele mai bune conditii. Un proiect unic in Romania, Dyno Lake isi propune sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale celor mai iscusiti pescari.”

Localizare si descriere balta Dyno Lake

balti de pescuit 2021 lacul Dyno LakeLacul este situat in apropiere de Bucuresti, comuna Frumusani : https://g.page/dyno-lake?share . Este un proiect nou, cu investitii importante care si-a deschis portile recent pescarilor. Complexul este sectorizat, iar fiecare portiune de balta permite practicarea anumitor discipline din care amintim : pescuit La feeder, pescuit la crap, pescuit la spinning.

Pe absolut toate cele 5 sectoare de lac A, B, C, D ,E se pescuieste in regim “prinde si elibereaza” ( Catch&Release ). Accesul este facil gratie eforturilor depuse de administratie in acest sens.

Urmariti filmul partidei echipei TotalFishing pe Dyno Lake

Tarife balta Dyno Lake

Pescuitul la crap prin metoda clasica variaza ca pret in functie de sector. Astfel, pentru sectoarele A si B accesand pagina de rezervari veti descoperi noile preturi si standuri disponibile.

Daca va propuneti o partida de pescuit la feeder, aceleasi sectoare sunt disponibile contra sumelor afisate in rubrica rezervari. Spinning-ul are un regim aparte.

Regulament balta Dyno Lake

Trebuie sa stiti ca exista restrictii pentru modul in care pescuiti la spinning. Anumite sectoare pot fi pescuite doar din barca, in vreme ce altele doar de pe mal. Nu exista barci de inchiriat. Luati in calcul acest aspect.

Incintele sunt supravegheate video! Nu este permis accesul in stare de ebrietate. Focul deschis nu este permis. Mai multe detalii importante despre regulament gasiti AICI.

Lacul Floarea Popestiului

“Cei care cauta un loc unde sa pescuiasca si sa se relaxeze,il puteti gasi chiar aici pe balta Floarea Popestiului. Va asteptam!”

Localizare si descriere balta Floarea Popestiului

Lacul este situat langa Bucuresti : https://goo.gl/maps/VGUkMJnP9pURbsuV9
Este un lac cu peste 10 ani de istoric. De-a lungul timpului a gazduit si concursuri atat la crap cat si la feeder. Este mic, cochet, amenajat cu gazon si copaci. Balta are un aer englezesc si ascunde exemplare capitale de crap.balti de pescuit 2021 lacul Floarea Popestiului

Tarife balta Floarea Popestiului

Se poate pescui si cu retinere dar si in regim “ prinde si elibereaza ” ( Catch&Release ). Taxele variaza in functie de metoda preferata. Durata unei partide este de 12 ore. La crap, fara retinere, taxa este de 120 de lei si este permis pescuitul cu 4 lansete. O partida de pescuit la feeder cu doua lansete in acelasi regim va costa 100 de lei si avem voie cu doua lansete.

Daca doriti sa plecati acasa cu 5 Kg de crap , pretul partidei este de 200 de lei.

Pescuitul plantat este permis contra sumei de 50 de lei. Foisoarele existente se pot inchiria. Pretul acestuia este de 50 de lei indiferent de ziua saptamanii in care mergeti.

Si in acest sezon exista posibilitatea pescuitului sub forma de abonament! 1000 de lei este taxa pentru 10 partide la crap in regim “prinde si eibereaza”. Daca sunteti pescari de feeder, acelasi numar de partide in acelasi regim are pretul de 800 de lei!

Regulament balta Floarea Popestiului

Ca oricare carpodrom care se respecta, vom gasi atat reguli de bun simt cat si obligativitati care pot duce la evacuarea pescarilor de pe lac daca nu sunt indeplinite.Se poate pescui cu 4 lansete. Masina se va parca in zonele special amenajate. Mai multe detalii, gasiti AICI.

Balti de pescuit la spinning langa Bucuresti 2024

Cand nalucile sunt pregatite, dar timpul este o problema, aveti cateva balti de pescuit la spinning in apropierea capitalei unde puteti ajunge. Salau, stiuca, biban sau somn sunt pesti prezenti in bazinele pe care le veti descoperi in cele ce urmeaza.

Lacul de pescuit Baltatu

“Sentimentul de relaxare, liniste şi satisfactia unei capturi mari pe care ti-l ofera pescuitul nu se compara cu nici un alt sport. Eco Pesca Tour va pune la dispoziţie cele mai frumoase peisaje ale lacului Fundeni – Baltatu, o locaţie excelenta pentru a va bucura de o zi de pescuit.”

Localizare si descriere balta Baltatu

Balta Baltatu se afla in apropiere de Bucuresti : https://goo.gl/maps/vGsUmA36fM3dfwf46 . Lacul este semi salbatic, se intinde pe o suprafata de 50 de hectare si este presarat cu plauri si stuf. Cele 100 de locuri de pescuit disponibile se regasesc pe 30 % din suprafata lacului. Adancimea medie este de 2 metri , insa are si gropi de peste 8 metri. Fauna este diversa. Stiucile se gasesc in numar mare si deseori se pot captura exemplare mari.

Urmariti filmul partidei echipei TotalFishing pe balta Baltatu

Tarife balta Baltatu

Nu exista actualizari disponibile pe site legat de preturi. Totusi, se poate contacta administratia la numarul de telefon de pe pagina de Facebook 

Regulament balta Baltatu

lacul Fundeni BaltatuPescuitul se practica la rapitor in regim de partida de pescuit de 12 ore. Se poate pescui atat cu retinere cat si in regim prinde si elibereaza. Exista limitari la numarul de exemplare ce se pot retine. La fel, tot de pe pagina de Facebook va trebui sa sunati administratia pentru mai multe lamuriri.

Lacul de pescuit Creata 1

Lacul Creata 1 este un lac unde poti avea parte de surprize placute. Presarat cu labirinturi de stuf, este casa multor exemplare de crap si stiuci de dimensiuni impresionante. Daca vrei sa faci pasul intr-un pesisaj de poveste, lacul Creata 1 iti ofera aceasta sansa.balti de pescuit 2021 lacul Creata 1

Localizare si descriere balta Creata 1

Lacul se afla la 30 de km de Bucuresti : https://goo.gl/maps/3padK9Bf7b3uurQg7
Accesul pe lac se face pe langa parcul de dezmembrari auto. Sunt mai multe posibilitati de acces si exista marcaje in acest sens. Este un lac cu adancimi variabile intre 1.5 metri si 5 metri in cel mai adanc punct.

Este un lac salbatic, fara standuri amenajate unde predomina stuful sub forma de insule sau plauri. Drumul in jurul lacului este practicabil si in conditii de ploaie. Substratul este complex si este plin de cocioc. Speciile de interes din lac sunt crapul comun, cteno, caras si stiuca.

Urmariti filmul partidei echipei TotalFishing pe balta Creata 1

Tarife balta Creata 1

Pentru tarife, va trebui sa accesati pagina de Facebook a locatiei. Se poate pescui si cu retinere dar si in regim ” prinde si elibereaza “ ( Catch&Release ). Exista limitari in ce priveste atat cantitatea totala cat si talia exemplarelor ce pot fi retinute.

Regulament balta Creata 1

Regulamentul lacului se poate obtine tot in acelasi mod : pagina de facebook. Se poate contacta administratia in acest mod si se pot solicita informatii suplimentare cu privire la regulament si conduita pe malul lacului.

Lacul Delta Gruiului

“Suntem in cautare de „exemplare reusite” de pescari. Pentru ca vrem sa ne bucuram de fiecare data cand vii la pescuit in Delta Gruiului, asa cum ne straduim sa te bucuri si tu!”balti de pescuit 2021 lacul Delta Gruiului

Localizare si descriere balta Delta Gruiului

Lacul Delta Gruiului este situat la 30 Km de Bucuresti : https://goo.gl/maps/JmhBFXYNRV7Cy7tF9 . Accesul este facil. Complexul este format dintr-un bazin principal cu o suprafata de 13 hectare si mici bazine adiacente.Se poate pescui la stiuca, iar in sezonul rece la pastrav inclusiv. Exista o micro ferma care este un punct de atractie pentru copii.

Tarife balta Delta Gruiului

Pescuitul la stiuca se practica achitand o taxa de 35 de lei. De asemenea, insotitorii vor avea de achitat taxe in functie de anumite optiuni. Mai multe detalii pe pagina oficiala a lacului.

Regulament balta Delta Gruiului

Bazinele disponibile acomodeaza un numar de 10 pescari maxim. Pescuitul la stiuca se practica in regim “prinde si elibereaza” ( Catch&Release). Pentru a va asigura ca exista un loc disponibil, este recomandat sa luati legatura telefonic cu administratia.

Nu este permis pescuitul cu naluci care vin echipate cu ancore. Se pescuieste cu naluci moi, jig-uri de minim 4/0 si strune. Este permis numai minciogul. Mai multe detalii veti gasi accesand regulamentul.

Lacul Dyno Lake spinning

Detalii despre lac gasiti mai sus in articol, in sectiunea balti de pescuit la crap. Nu toate sectoarele sunt disponibile pentru astfel de partide de pescuit. Consultati site-ul lacului pentru mai multe informatii.

Localizare si descriere balta Dyno Lake spinning

Pentru pescuit la rapitori, sunt disponibile anumite sectoare balti de pescuit 2021 Lacul Dyno Lake spinning

Tarife balta Dyno Lake spinning

Costul unei partide, indiferent de sector este de 70 de lei pentru 12 ore. Singurul sector unde puteti pescui de pe mal este sectorul C. Plata se poate face si in regim electronic, direct pe site-ul locatiei.

Regulament balta Dyno Lake spinning

Sectoarele D si E se pot pescui exclusiv din barca. Mare atentie, administratia nu pune la dispozitie barci. Este acceptat NUMAI motorul electric. Sectorul C se poate pescui EXCLUSIV cu monturi de tip “off set”. Este acceptata DOAR struna metalica. Carligele trebuie sa fie debarbetate. Este acceptat NUMAI minciogul!

Balti de pescuit la method feeder crap 2024

Partidele scurte in tehnica method feeder la crap sunt din ce in ce mai cautate. Sunt disponibile mai multe locatii la nivel national unde puteti merge la pescuit. O parte din cele mai importante lacuri dedicate si acestui stil de pescuit, le vom descoperi in cele ce urmeaza.

Balta de pescuit La Marcellino

Un nou lac intra in atentia pescarilor cu monturi fine incepand cu acest sezon, 2022. Bazinul mic din cadrul complexului Marcellino este destinat exclusiv pescarilor de method feeder. Aici se pun bazele unei piste cu 40 de locuri si cu o densitate a fondului piscicol peste media bazinului. Se pescuieste doar in regim “ prinde si elibereaza”.balta de pescuit La Marcellino

Localizare si descriere Balta La Marcellino

Balta de pescuit se afla in aproierea localitatii Nana: https://goo.gl/maps/8JG9AKip81JYqHxY6. Drumul este pietruit integral pana la intrarea pe lac. Se poate ajunge in orice conditii de vreme fara probleme. Bazinul este dotat cu wi-fi gratuit, fiind instalate doua astfel de puncte pe malul lacului. Nu exista semnal gsm ( telefonul nu functioneaza). Prezenta internetului (si este de calitate) nu te rupe de contactul cu cei dragi sau importanti.

Suprafata totala a bazinului este de 2.5 hectare. Standurile sunt amplasate la o distanta de 10 metri unul fata de altul. Se pescuieste de pe un singur mal. Partea opusa este bine semnalizata prin pancarte, astfel incat portiunea corespunzatoare fiecarui stand sa fie vizibila ca directie. Populatia de crap prezenta in bazin are o medie de 2.5 Kg si insumeaza aproximativ 6 tone.

Tarife Balta La Marcellino

Pe balta de pescuit La Marcellino este permis accesul doar pe timp de zi. Intervalul orar in care pescarul poate pescui este 06.00:18.00. Se practica doua regimuri de taxa, conditionate de zilele saptamanii. Astfel, de Luni pana Joi inclusiv, bonul de pescuit are valoarea de 40 de lei. In intervalul Vineri – Duminica, costul unei partide este de 60 de lei.

Balta Pescaria la Micutu

Lacul se afla de 4 ani intr-o administrare noua. Avantajul este ca cel ce se ocupa de fondul piscicol este si pescar sportiv. Astfel, dupa eforturi considerabile de la preluare, in anul 2019, acest lac a devenit un punct de interes pentru pescarii de feeder.balti de pescuit la feeder La Micutu

Localizare si descriere balta Pescaria la Micutu

Lacul de pescuit la feeder se afla in apropiere de Cluj Napoca: https://goo.gl/maps/fp9HicLxU5SYwuhJ7
Profilul baltii de pescuit este de tip canal, avand o lungime de 600 de metri si o latime de 90 de metri. Suprafata totala este de 6 hectare luciu de apa exploatabil. Pe intreaga lungime vom gasi 50 de pontoane, in configuratia 2 metri lungime pe 2 metri latime. Distanta intre pontoane este de 12 metri.
Predomina crapul in proportie de 90 %. Bazinul detine si exemplare de salau, stiuca si caras.

Tarife balta Pescaria la Micutu

In sezonul de pescuit 2022, administratia pune la dispozitie o serie de pachete gandite sa acomodeze profilul oricarui pescar de feeder. Se poate pune problema de abonament anual, cu partide pe timp de zi, in regim nelimitat. Costul este de 1000 de lei.

Pentru o partida de 12 ore, de la ora 07.00 am pana la ora 19.00 pm avem doua tarife. In timpul saptamanii, intervalul Luni – Vineri platim 50 de lei si primim in acest tarif un kilogram de pelete. Sambata si Duminica, acelasi interval orar, kilogramul de pelete inclus, iar taxa este de 60 de lei.ponton balta La Micutu

Rezervarea unui ponton aduce un cost suplimentar de 10 lei. Partidele de 24 de ore incep la ora 07.00 am. Costul este de 100 de lei si primim 2 kilograme de pelete.

Regulament balta Pescaria La Micutu

Pe acest bazin practicam exclusiv pescuitul Catch&Release. Achitarea taxei reprezinta si accesul pe malul lacului. Altfel nu aveti acest drept. Masina va fi stationata in parcarea special amenajata dupa descarcarea bagajelor.

In taxa de pescuit aveti dreptul la maxim 3 scule de pescuit. Sunt admise doar monturile culisante fara opritor superior sau cele cu plumb pierdut. Singura montura elasticata permisa este cea de la Guru : X-Safe! Este permis pescuitul cu un singur carlig.balti de pescuit 2021 Pescaria La Micutu

Locatia este supravegheata video. Este obligatoriu sa aveti un spray antiseptic. Minciogul din nylon este interzis. Mai multe detalii aflati daca vizitati pagina de facebook la sectiunea informatii.

Balta de pescuit Valea lui Mihai

Judetul Alba ascunde o locatie superba pentru pasionatii de pescuit la method feeder in cautarea crapului. Este vorba de complexul piscicol Valea lui Mihai. Din cele 3 bazine disponibile, numai doua fac obiectul discutiei. Unul este alocat competitiilor, iar cel de-al doilea pescuitului cu retinere in aceasta disciplina.

Localizare si descriere balta Valea lui Mihai

Balta de pescuit se afla in apropierea orasului Alba Iulia. https://goo.gl/maps/66ngC6wbKa3AnNY97

Muresul curge agale in apropierea bazinelor din complexul piscicol Valea lui Mihai. Fiecare din cele doua bazine are o suprafata de cate 3 hectare. Fiecare bazin are o lungime de 300 de metri, pe o latime de 100 de metri. Adancimile variaza de la 2 metri pana la 3,5 metri in anumite cazuri.balti de pescuit 2021 la feeder Valea lui Mihai

Ca fond piscicol, vom intalni exemplare de crap, caras, salau si sturion. Profilul bazinelor este de tip balastiera. Media crapilor existenti in bazine este situata la 2.5 Kg. Putem intalni si exemplare de 17 Kilograme.

Tarife balta Valea lui Mihai

Planul tarifar este prietenos cu pescarii. O partida de pescuit in regim Catch&Release pe bazinul de competitie se poate practica contra sumei de 45 de lei. In acest cost veti primi si o saltea de primire de tip “cradle” ( cadita ).

balta de feeder Valea lui MihaiDaca doriti totusi sa plecati acasa cu o parte din captura, bazinul doi va sta la dispozitie. Taxa este de 50 de lei si aveti dreptul sa retineti 3 kilograme de crap sau cteno. A doua posibilitate este sa optati pentru 5 kilograme de caras si fitofag.

Regulament balta Valea lui Mihai

Trebuie sa stiti ca pe bazinul de competitie nu este permis juvelnicul. Este obligatoriu sa detineti spray antiseptic,. Salteaua de primire este inclusa in taxa de pescuit. Durata partidei de pescuit este de 12 ore. Este permis inaintasul textil. Pescuitul se practica de la 07.00 la 19.00 . Incinta este ingradita si supravegheata video.

Balta de pescuit Pescaria Radesti

“O pescarie veche, un vechi brat mort al Muresului , regenerat de oameni iubitori de natura si indreptati spre o afacere de succes care sa aduca bucurii comunitatii in zona din care face parte si nu numai!”

Localizare si descriere balta Pescaria Radesti

Complexul se afla situat in apropierea localitatii Radesti din judetul Alba: https://goo.gl/maps/8Sgom9qFWgTujBgm7

balti de pescuit 2021 la feeder Pescaria RadestiCele doua bazine au profiluri diferite. Bazinul 1 adaposteste exemplare mari de crap dar si rapitori de multi centimetri. Aici punctam stiuci, salai si somni.

Lungimea bazinului este de 680 de metri si variaza ca latime intre 35 si 60 de metri. Adancimea in cel mai mic punct bifeaza 1 metru, iar valoarea maxima nu depaseste 3 metri. Bazinul 2 este cel dedicat pescuitului la feeder.

Este destinat exclusiv competitiilor. Se intinde pe o suprafata de 678 de metri, pe o latime ce variaza intre 35 si 78 de metri. Cel mai adanc punct al bazinului masoara 4 metri. Vom gasi un fond piscicol mixt format din crap, caras, lin, platica dar si babusca, rosioara sau obleti.

Tarife balta Pescaria Radesti

Administratia propune doua taxe diferite, aplicabile in zile diferite. Astfel, o partida de pescuit de 12 ore in intervalul Luni – Joi se poate practica contra sumei de 50 de lei. Suma include si un kilogram de pelete. Vom plati 60 de lei pentru intervalul Vineri – Duminica. La fel, primi un kilogram de pelete din partea administratiei.

balti de pescuit 2021 la feeder RadestiSe poate pune problema si de varianta de abonament anual. Costul este de 1000 de lei, partide nelimitate pe durata a 12 ore / partida. Conditia este sa se faca rezervare pentru fiecare partida ce urmeaza a fi facuta. Tarifele se aplica pe oricare din cele doua bazine !

Regulament balta Pescaria Radesti

Trebuie sa stiti ca incinta este supravegheata video. Ambele bazine se pescuiesc in sistem Catch&Release. Juvelnicul este interzis. Spray-ul antiseptic si salteaua de tip cadita sunt obligatorii in dotarea pescarului. Se accepta doar monturi cu un carlig. Nu este permis inaintasul. Mare atentie!

Balta de pescuit Valcroft

lacul de pescuit la feeder Valcroft“Valcroft este un complex de pescuit sportiv destinat celor care iubesc natura și activitatile in aer liber. Este o locatie perfecta pentru cei ce vor sa se rupa de stresul cotidian al orasului si sa petreaca o zi in mijlocul naturii.”

Localizare si descriere balta Valcroft

Locatia se afla in apropierea orasului Timisoara: https://goo.gl/maps/Nbi5PP3x3MgUQ2pKA. Lacul se intinde pe o suprafata de 2.4 hectare luciu de apa. Variaza ca adancime intre 2.2 metri si 3.7 metri. Sunt disponibile 60 de pontoane care sunt sectorizate in functie de stilul de pescuit preferat: feeder sau stationar. Cu precadere, zona din apropierea malului are o adancime de 1.8 metri.balti de pescuit 2021 la feeder Balta Valcroft

Tarife balta Valcroft

Pescuitul este permis si taxat in formatul de 12 ore. De la 07.00 la 19.00 seara. Partidele nocturne sunt permise si se deruleaza de la 19.00 la ora 07.00 dimineata. Pentru acest tip de pescuit trebuie facuta rezervare cu 24 de ore inainte.method feeder pe Valcroft

Costul unei partide este de 50 de lei si suplimentar de 10 lei pentru un insotitor. Se poate retine spre consum pestele care nu depaseste 3 kilograme si se va achita separat la administratia lacului. Pretul pestelui variaza in functie de specie.

Regulament balta Valcroft

feeder la ValcroftExista doua tipuri de regulament in functie de perioada in care se va desfasura partida : ziua sau noaptea. De mentionat este limitarea cantitatii de nada pe timp de zi la 17 litri! Noaptea vom pescui doar in lunile Iule si August si doar Sambata. Mai multe detalii gaisiti AICI

Balta de pescuit Dyno Lake pescuit la feeder

balti de pescuit 2021 Dyno Lake feederRevenim pe malurile acestui proiect tanar, unic si ambitios pentru a descoperi oferta adresata pescarilor de feeder. Mai multe detalii veti gasi in articol, in sectiunea de balti de pescuit dedicate crapului in stilul clasic.

Localizare si descriere balta Dyno Lake pescuit la feeder

Este un complex aflat in apropierea capitalei. Drumul de acces este foarte bun. Investitiile administratiei in aceasta zona isi fac simtita prezenta. Ca reper major localitatea Frumusani este punctul de interes.

Tarife balta Dyno Lake pescuit la feeder

Se poate pescui pe patru sectoare, dupa cum urmeaza : A, B, C, E. Noutatea sezonului este deschiderea bazinelor A si B iubitorilor pescuitului la feeder. Pescuitul ce se poate practica este de tip Catch&Release EXCLUSIV. Se practica tarife diferite in functie de sector. Taxa pentru C si E este de 70 de lei. Sectoarele A si B se pot pescui contra sumei de 120 de leimethod feeder pe Dyno Lake

Regulament balta Dyno Lake pescuit la feeder

Sunt permise doar doua lansete in apa in acelasi timp. Sunt acceptate doar carligele de crap. Marimea 8 este indicata ca reper. Atentie, marimea 8 in standardele de crap, nu de feeder. Firul principal nu poate fi mai subtire de 0.25 milimetri. Inaintasul textil nu este acceptat.

balta de pescuit la feeder Dyno LakeSuntem avertizati de conditii de deplasare cu nivel tehnic ridicat pe sectorul E in urma ploilor. Este recomandat sa ne deplasam cu masini care sunt dotate cu tractiune integrala. In cazul in care nu aveti in dotare un astfel de autoturism, administratia pune la dispozitie o masina in anumite situatii intr-un interval de timo rezonabil.

Balta de pescuit la feeder Nucetu

balti de pescuit 2021 Nucetu la feeder

“Curatenie, liniste, mult peste” . Astfel ne invita administratia la o partida de pescuit la feeder pe acest lac. Este un angajament, sau, o promisiune. Ramane sa descoperiti cand veti decide sa ajungeti pe aceasta locatie. A intrat in atentia pescarilor de feeder in anul 2019 si a devenit in scurt timp una din baltile de interes major pentru aceasta comunitate.

Localizare si descriere balta de pescuit la feeder Nucetu

Lacul este pozitionat in judetul Calarasi, in vecinatatea satului Nucetu : https://g.page/Lac-Pescuit-Nucetu?share  Accesul este la indemana, majoritatea distantei putand fi parcursa pe autostrada A2. Drumul de acces catre lac este bun, fiind monitorizat de administratia lacului de la sosea pana la malul apei. Nu exista pericolul de a ramane impotmoliti. Este practicabil pe orice tip de vreme si cu orice tip de tractiune cu care este dotat autoturismul ( fata, spate sau integrala ).Drum acces balta de pescuit la feeder Nucetu
Avem la dispozitie o suprafata de 11 hectare luciu de apa si 41 de standuri de pescuit mixte ( atat pontoane cat si mal natural ). Vom gasi aici o populatie piscicola demna de invidiat. Administratia estimeaza 20 de tone din specia crap comun si crap oglinda, 2 tone de cteno si in jur de 5 tone de caras. Exemplarele de rapitor sunt rare si pescuitul catre aceste specii interzis. Populatia este compusa din salau, stiuca si somn.

Tarife balta de pescuit la feeder Nucetu

Bazinul ofera doua tipuri de pescuit sportiv. Cu retinere sau Catch&Release. Evident, taxele difera. Sunt disponibile doua module in ceea ce priveste taxele si sunt influentate de perioada din saptamana in care decideti sa faceti partida de pescuit. Astfel, in intervalul Luni – Joi, platim 60 de lei pentru o partida fara retinere de peste.balta de pescuit la feeder Nucetu

Daca totusi doriti sa ajungeti acasa cu o parte din captura, bonul de pescuit are valoarea de 120 de lei. Prin captura, aveti dreptul la 5 Kg de crap si 5 Kg de caras.
Similar se aplica conditiile si in intervalul Vineri – Duminica. Se modifica taxele astfel : pescuit fara retinere : 80 de lei si pescuit cu retinere : 150 de lei.

Regulament balta de pescuit la feeder Nucetu

Exista doua tipuri de partide aici. De 12 ore sau 24 de ore. Intervalul este 06.00 : 18.00 ( partida 12 ore ) si 18.00 : 18.00 ( partida 24 de ore ). Daca depasiti cantitatea acceptata prin bonul de pescuit, puteti retine surplusul la un pret de 30 lei / Kg pentru crap si 12 lei / Kg pentru caras.
Mai multe detalii despre regulament gasiti AICI

Cele mai bune balti de pescuit de langa Bucuresti 2024

Unde sa arunci mai repede momeala dupa o iarna lunga de asteptare ?Mai ales in perioada de prohibitie. Un prim pas in aceasta directie este sa ne stabilim corect scopul.
Din capul locului, balti de pescuit recomandate sunt cele unde se practica regimul prinde si elibereaza. Acestea mai poarta denumirea si de carpodrom. Carpodromul este o balta de pescuit extrem de bine populata. Detine un stoc de peste impresionant atat ca numar cat si greutate individuala a exemplarelor existente.harta balti de pescuit langa Bucuresti

Regulile sunt clare si paza pe masura. Este normal. Protejarea fondului piscicol existent este reteta unei balti de pescuit de succes.
Sunt cateva astfel de lacuri de pescuit langa Bucuresti. Nu multe, dar suficiente. Distractia este garantata si asigurata. Se prind pesti mari si multi. Conditia este sa eliberam exemplarele capturate inapoi in balta. Ne alegem fie cu o sedinta foto , fie cu o filmare de exceptie.

O a doua categorie sunt lacurile de pescuit care care pun la dispozitie pescarilor regimul de retinere a unei anumite cantitati din pestele prins in functie de regulamentul amenajarii.

Lacul de pescuit Iazul Bila 2

Pescuitul Una din baltile de pescuit care la momentul actual este la mare cautare. Gazduieste anual etape din campionatul national de pescuit la crap. De asemenea, competitii private importante se desfasoara pe aceasta balta de pescuit in fiecare sezon. Specia majoritara prezenta in bazin este crapul. Nu sunt de neglijat nici exemplarele de caras a caror medie depaseste 400 de grame. Drumul este asfaltat pana la intrarea pe lac, fiind continuat de un drum pietruit pe intregul mal pescuibil.

Localizare si descriere balta Iazul Bila 2

Pescuitul Lacul Iazul Bila 2 se afla in apropierea satului Naipu: https://maps.app.goo.gl/2nkUEvfZ7UyBegob7 . Se afla sub actuala administrare din anul 2016. Este un bazin cu o suprafata de 26 de hectare luciu de ap ace propune 27 de standuri de pescuit cu o distanta de 30 de metri intre ele. Se practica pescuitul in regim sportiv. Pentru specii precum carasul sau exemplarele de crap cu o greutate de sub 3 Kg se poate pescui cu retinere, taxele fiind diferite. Adancimea medie a bazinului este 1,8 metri. Substratul este simplu, fara structure submerse. Stratul de namol variaza si ca suprafata si ca adancime. Pe alocuri se gasesc si portiuni cu un fund nisipos. Se poate pescui de pe un singur mal. Ambele maluri sunt inconjurate de stuf. Ofera protectie pestelui si intimidate pescarului. Distanta medie a bazinului ( ca latime) este de 130 de metri.

Tarife balta Iazul Bila 2

Pescuitul Bazinul ofera posibilitatea unui pescuit cu retinere in anumite conditii. O parte din locurile de pescuit existente au primit si cazare sub forma de case. In functie de locul dorit zona de case sau zona de pontoane, taxele difera. Aici aveti toate detaliile legate de taxele de pescuit si regimul ce se poate practica

Regulament balta Iazul Bila 2

Pescuitul Balta de pescuit Iazul Bila 2 are un regulament bine definit. Nu lasa loc de interpretari si vine ca o masura de conservare a investitiei facute pana la acest moment. Exista serviciu de paza si monitorizare non stop, cu apelare directa in orice moment. Mai multe informatii gasiti aici

In sezonul 2020, se remarca doua noi locatii care pun la dispozitie pescarilor amenajari ce merita vizitate. 

Balta de pescuit  Lacul Lazuri 5

O noua balta de pescuit care se aliniaza standardelor moderne de pescuit la crap. Nu foarte departe de capitala, Lazuri 5 propune exclusiv sistemul Catch&Release. Aici gasim pontoane, case ce pot fi inchiriate, un cafe bar si o parcare monitorizata video si pazita. De asemenea, administratia pune la dispozitie dusuri si un magazin cu articole de pescuit, nade si momeli.

balti de pescuit Lazuri

Localizare

Situat in judetul Dambovita, lacul de pescuit Lazuri 5 este usor de gasit. Exista trei drumuri care ne duc pe malul apei. Cele trei rute care au ca start capitala, ne indruma prin Chitila, Mogosoaia sau Otopeni. Durata estimata a calatoriei se incadreaza sub doua ore. In oricare din situatii, drumul este bun si usor de parcurs.

Tarife

Durata minima a unei partide este de 24 de ore. Putem face o rezervare pe maxim 96 de ore ( 4 zile). In functie de cum planificati expeditia, puteti accesa mai multe pachete de servicii.

Astfel, pentru o partida de pescuit cu durata de 24 de ore, taxa este de 140 de lei. In cazul in care doriti sa petreceti doua zile pe malul acestui lac de pescuit, aveti de achitat 250 de lei.

Pescarii cu experienta si in cautare de capturi, stiu ca o partida minima de pescuit la crap dureaza 72 de ore. Costul unei astfel de aventuri este de 350 de lei. Daca va propuneti ” o sapatamna ” de pescuit, administratia va ofera posibilitatea sa petreceti 4 zile contra sumei de 400 de lei. O expeditie de week end, poate alaturi de familie, se poate rezerva la pretul de 350 de lei. Include 48 de ore de pescuit si o casuta.

Mai multe detalii despre serviciile acestei locatii gasiti parcurgand regulamentul.

regulament balti de pescuit

Balta de pescuit  Lacul Nicmar Clinceni

Poate cea mai apropiata balta de pescuit de langa Bucuresti. Si-a deschis portile in mijlocul sezonului de pescuit 2020 din cauza restrictiilor sanitare aplicate pe intreg teritoriul tarii. Asa cum se identifica si din denumirea lacului, amenajarea se pozitioneaza in vecinatatea orasului Clinceni. O fosta exploatare de materiale conexe constructiilor ( balastiera), prinde contur sub forma unei locatii de pescuit accesibila, ingrijita si plina de pesti.

balti de pescuit : Nicmar

Localizare

La doar 3 kilometri de capitala, in judetul Ilfov, lacul Nicmar Clinceni va asteapta cu portile deschise pentru mai multe tipuri de pescuit. Exista pachete de servicii gandite de administratie in functie de preferintele pescarilor. Accesul se face prin Bragadiru, iar iesirea din Bucuresti prin Soseaua Alexandriei. Drumul se incadreaza in functie de trafic intre 30 si 45 de minute.

Tarife

Partidele de pescuit pe aceasta locatie au durata de minim 12 ore si maxim 24. Se practica atat pescuitul cu retinere cat si cel in regim Catch&Release. Pe lanfa pescuitul clasic la crap, aici puteti incerca o partida la feeder sau la undita.

In functie de optiune, taxele variaza de la 60 de lei pana la 190 de lei. Astfel, pentru o sesiune de 12 ore in regim prinde si elibereaza, avem de platit 60 de lei. Pentru 24 de ore, scoatem din buzunar 100 de lei. Daca sunteti interesati sa plecati acasa cu o parte din capturi, trebuie sa luati in calcul limitele impuse prin regulament.

regulament balti de pescuit Nicmar Clinceni

Balta de pescuit Lacul Moara Vlasiei 2

Una dintre baltile de pescuit cele mai renumite din jurul Bucurestiului. A fost primul lac care a intrat in atentia pescarilor pentru stocul impresionant de crap existent. O balta de pescuit cu traditie in concursurile de pescuit. A fost si este gazda unor turnee sau concursuri de pescuit nationale importante.

Moara Vlasiei 2 este unul din acele lacuri de pescuit pe care nu trebuie sa il ratati. In afara perioadei competitionale, acest lac este deschis tututor pescarilor. Avem un regulament de respectat si peste de prins pe care il vom elibera. Clar aceasta balta de pescuit este o destinatie unde pescuim la sigur!

Aici, crapul comun este la putere. Actualul record al lacului la crap este un superb exemplar de 32,250 kg!
Suprafata totala pescuibila este de 17 hectare. Adancimile variaza intre 2 si 4 metri.
Este bine de stiut ca pe aceasta balta de pescuit, puteti utiliza un singur mal. Nu se pescuieiste pe ambele maluri.

Localizare

Moara Vlasiei 2 este o balta de pescuit situata pe Valea Cociovalistei. Faptul ca se alimenteaza din acest rau, este un plus. Aportul mare de oxigen este benefic pestilor care inoata in apele acestui lac.

Este un lac de pescuit la care se ajunge foarte usor. Ruta nu este complicata. Avem mai multe optiuni. DN1 sau autostrada A 3.

Prin DN 1 facem dreapta catre Balotesti, mentinem cursul prin Caciulati si apoi intram in Moara Vlasiei.
Prin A3, iesim din Bucuresti pe Strada Petricani si parasim autostrada in localitatea Caciulati. De aici ne incadram catre Moara Vlasiei.

Tarife

Sezon 2024

Balta de pescuit Lacul Tancabesti 1

O alta balta de pescuit apreciata in randul pescarilor de competitie si nu numai. Este un lac cu traditie si istoric puternic. Multe personalitati din lumea pescuitului la crap au ajuns si au pescuit pe malurile acestui lac. Vedete de talie internationala si-au aruncat momelile in aceasta balta de pescuit.

Tancabest 1 a fost si este gazda unor concursuri de pescuit consecrate. Este un lac care ademeneste pescarii care sunt in cautare de trofee atat de crap cat si de somn.

Este un lucru stiut ca aceasta balta de pescuit ascunde pesti foarte mari. A fost si este o locatie unde multi pescari realizeaza emisiuni de profil.
Este unica daca ne raportam la peisaj. Tancabesti 1 este una din acele balti de pescuit langa Bucuresti unde te vei simti ca in Delta.
Uneori, standurile de pescuit sunt vizitate de iepuri si fazani. Interactiunea cu natua pe acest lac de pescuit este la cele mai inalte cote.

Localizare

Accesul catre Lacul Tancabesti se face prin DN1. Dupa Saftica urmeaza localitatea Tancabesti. In directia de deplasare pe partea dreapta se vede Lacul Tancabesti 2 aflat la sosea. In spatele lui ( in amonte ) este lacul tinta : Tancabesti 1.

Imediat ce ati intrat in Tancabesti, la intersectia cu indicatorul de Peris, faceti o intoarcere de 180 de grade si va incadrati pe DN1 spre directia Bucuresti. In cateva sute de metri faceti dreapta pe drumul parallel cu Lacul Tancabesti 2 si veti ajunge la una din cele mai frumoase balti de pescuit de langa Bucuresti.

Tarife

Sezon 2024

Lacul Hermes Peris

O aparitie noua in zona de balti de pescuit de langa Bucuresti. Hermes Peris este definitia visului devenit realitate. Acest proiect a plecat de la zero. A fost nevoie de 2 ani de zile pentru executia unor lucrari masive de dragare. Acest lucru a facut posibila aparitia unui lac de pescuit demn de invidiat.

Hermes Peris este un carpodrom tanar, dar care a fost preluat imediat in circuitul competitional. Si-a deschis portile in anul 2014. Exemplarele de crap din acest lac de pescuit sunt mari. Media lor este la 15-17 Kg. Recordul actual al lacului este un crap comun de 28 de kilograme !

Adancimile sunt intre 1,6 si 4 metri. Exista suficiente structuri subacvatice care tin exemplare capital ale acestui lac. Pescuitul pe acest lac se practica de pe un singur mal.

Localizare

Lacul este situat la marginea localitatii Peris (jud. Ilfov). Accesul la balta este extrem de usor, datorita pozitionarii langa drumul principal din localitate.

Accesul se face prin DN1. Imediat dupa intrarea in Tancabesti, se va observa o bretea cu schimbarea directiei la dreapta. Acolo exista un indicator catre Peris. Se urmeaza drumul in cauza pana cand va veti intersecta cu balta de pescuit.

Tarife

Sezon 2024

Balta de pescuit Lacul Varlaam

O balta de pescuit aparte. Lacul Varlaam este o capodopera umana. Acest lac s-a format pe fundatia unei balastiere. Asadar, este un lac de pescuit artificial. In anul 1995, zona in cauza a fost data in exploatare sub forma de balastiera.

Cand in urma excavatiilor s-a atins panza freatica, au aparut primele picaturi de apa care sunt baza acestui lac. Pe vreme ce lucrarile au inaintat, s-a format baza lacului care astazi este o destinatie preferata de multi pescari. Aceasta balta de pescuit de langa Bucuresti pune la dispozitie o suprafata totala de 31 de hectare. Aici putem pescui NUMAI in regim prinde si elibereaza.

Avem ocazia sa pescuim un lac artificial care “colcaie”de superbe exemplare de crap comun si oglinda. Tota aici, vom gasi si o populatie de rapitori formata din stiuca, biban si salau.
Este un lac echilibrat din acest punct de vedere, unde, selectia naturala functioneaza perfect.

Localizare

Lacul Varlaam intra cu siguranta in categoria de balti de pescuit recomandate pentru 2019. Se afla pozitionat la 25 de Km de Bucuresti, la marginea satului Varlaam. Satul apartine de comuna Adunatii Copaceni din judetul Giurgiu.

Iesirea pe care trebuie sa plecam din Bucuresti este spre Giurgiu. Se trece de comunele Jilava si 1 Decembrie. Veti ajunge la un anumit moment sa traversati un pod peste raul Arges. Urmeaza un sens giratoriu unde vom merge catre Adunatii Copaceni prin drumul judetean 5A . Este a treia iesire din giratoriu.

Pentru a ajunge la aceasta balta de pescuit, in satul Varlaam, la aproximativ 700 de metri de la intrare, faceti stanga pe strada Valea Argesului. In capatul starzii se va termina asfaltul si vom intra pe o zona cu drum pietruit. Odata ajunsi pe malul Argesului facem stanga si mai avem de mers circa 1.3 kilometri pentru a ajunge la destinatie.

Tarife

Sezon 2024

Content Creator la TotalFishing
Pescar cu experienta in disciplinile de pescuit de apa dulce de pe continent. Detine informatii solide in tehnicile de pescuit pesti pasnici si rapitori. Realizator al mai multor filme tematice cu si despre pescuitul cu monturi fine si nu numai al pestilor pasnici dar si pescuitul rapitorilor. Realizator al mai multor articole dedicate pescuitului la feeder, pescuitului la match, pescuitului la rubeziana, pescuitului la crap, pescuitului la rapitor.
Radu Ionut Dascalescu
Ultimele postari ale lui Radu Ionut Dascalescu (vezi toate)