Ultima modificare: 26/08/2020 de catre Radu Ionut Dascalescu

Sunt momente in sezon cand orice am face, orice am incerca, nu reusim sa ne imbogatim palmaresul si sa impresionam prin capturile care ar trebui inregistrate in urma expeditiilor in cautarea pestilor rapitori. Montura dropshot poate fi solutia castigatoare.

De departe salaul este cel mai tehnic rapitor de apa dulce . Camuflat, atent si gata de atac este dificil sa il localizezi.

Il tradeaza in schimb arealul tipic si asta este poate singura bresa pe care o putem exploata. Se simte in siguranta in zonele cu agatatura excesiva, ori in cee ce se numeste prag ( diferente de adancime in albia bazinului ).

Agatatura excesiva pot insemna bolovani, copaci scufundati, radacini. Tot ceea ce pescarul evita in mod normal. Ei bine, unde e mai rau pentru noi este cel mai bine pentru el.

Pe parcursul anului, pot aparea exceptii si putem gasi exemplare capitale uneori pe intinsuri, ape mici, foarte aproape de mal. Alegerile pe care le facem in ce priveste nalucile si gramajele, tipul evolutiei vor fi factori decesivi in partida noastra.

Daca va propuneti sa iesiti din rutina, o montura dropshot este ceea ce aveti nevoie. Se realizeaza usor, se pescuieste la fel de usor si va poate aduce la mal pesti fabulosi. Carligele sunt speciale, plumbii la fel, iar gumele la care putem apela sunt numeroase.

Shadul Z-Man MinnowZ este o naluca de top ce imita pefect miscarile naturale, mult mai bine decat orice naluca asemanatoare disponibila pe piata. Tehnologia de fabricare are la baza materialul ElaZtech. Le confera o rezistenta de pana la 10 ori mai mare  decat a plasticelor obisnuite. Culorile au fost atent selectate pentru bazinul Tancabesti. Populatia de rapitori a acestor ape detine pe langa salau, stiuca, somn, biban si BASS.

Dar pentru ca nu stim niciodata ce ne rezerva partida, am pregatit si o varianta de la Bass Assassin Walleye mai exact.elemente montura dropshot

Lunker City nu ar trebui sa lipseasca din trusa nimanui. Este asul din maneca cand vine vorba de salau.

Daca ati planuit noi expeditii in cautarea rapitorilor, va asteptam in magazin sa descoperiti tehnica de dropshot si nalucile ideale pentru acest tip de montaj.

 

Content Creator la TotalFishing
Pescar cu experienta in disciplinile de pescuit de apa dulce de pe continent. Detine informatii solide in tehnicile de pescuit pesti pasnici si rapitori. Realizator al mai multor filme tematice cu si despre pescuitul cu monturi fine si nu numai al pestilor pasnici dar si pescuitul rapitorilor. Realizator al mai multor articole dedicate pescuitului la feeder, pescuitului la match, pescuitului la rubeziana, pescuitului la crap, pescuitului la rapitor.
Radu Ionut Dascalescu
Ultimele postari ale lui Radu Ionut Dascalescu (vezi toate)