rapala - count down

Ultima modificare: 26/08/2020 de catre Radu Ionut Dascalescu

Rapala este mai mult decat un nume sau o naluca. Este un mod de viata care inspira si a fost inspirat de pescarii din intreaga lume .

Cea mai mare si arzatoare dorinta a oricarui pescar de rapitori este sa poata pescui cu o singura naluca cat mai multe specii si in cat mai multe situatii. Fara a fi nevoit sa schimbe forma sau modelul. Doar gramajul.

Rapala Count Down ocupa o pozitie fruntasa in topul preferintelor pescarilor.

Indeplineste aceste cerinte fara probleme. O naluca versatila care prin dimensiunile in care vine pe rafturile magazinului rezolva ecuatia de mai sus cu usurinta.rapala xrap

Cand pui un CD pe apa, totul si orice este posibil.

De la clean la biban, de la pastrav la avat, de la salau sau stiuca la somn, acest wobler este de departe lider in alegerile pescarilor. Si au toate motivele.

Familia pe care o voi denumi generic CD are un aliat puternic : Rapala Countdown X-Rap .

Sunt mai bine de 10 ani de cand acest model are un loc bine conturat si generos in trusa mea. Si asa va ramane.captura rapala count down 5 cmIn sezonul cald este pentru mine prima optiune in pescuitul bibanului pe zonele cu vegetatie abundenta unde sunt limitat ca adancime de evolutie, ori pe Dunare in scurtele sesiuni la avat.
rapala count downNu il neglijez nici cand vine vorba de salai, in acele momente cand ii gasesc pe ape mici.Cred cu tarie in avantajele acestei naluci. Nu m-a dezamagit niciodata. Am multe amintiri frumoase datorate acestui model.

 

 

Content Creator la TotalFishing
Pescar cu experienta in disciplinile de pescuit de apa dulce de pe continent. Detine informatii solide in tehnicile de pescuit pesti pasnici si rapitori. Realizator al mai multor filme tematice cu si despre pescuitul cu monturi fine si nu numai al pestilor pasnici dar si pescuitul rapitorilor. Realizator al mai multor articole dedicate pescuitului la feeder, pescuitului la match, pescuitului la rubeziana, pescuitului la crap, pescuitului la rapitor.
Radu Ionut Dascalescu
Ultimele postari ale lui Radu Ionut Dascalescu (vezi toate)