pescuit la biban Slider Crappie

Ultima modificare: 26/08/2020 de catre Radu Ionut Dascalescu

Un pescuit la biban este cea mai simpla metoda de a scapa de stress. Nu implica mult bagaj si iti ofera mobilitate maxima. Atat stilul cat si pestele. Poti prinde in cateva ore zeci de exemplare. Si mai mici, si mai mari. Cand se hranesc, ataca agresiv nalucile. Dar nu pe toate. Si nu oricum.pescuit la biban culori naluci Slider

Nalucile sunt cheia unui pescuit la biban reusit

Multi cred ca bibanul este “ cel mai prost “ peste rapitor. Multi spun ca e cel mai usor rapitor de pacalit. Noi spunem ca este un rapitor tehnic, care, la fel ca toti pestii, are un model de comportament diferit in fiecare anotimp. In realitate, poti da gherle memorabile incercand sa prinzi acest peste “ prost “.
“ Prostia “ pestelui nu are treaba cu nepriceperea pescarului.pescuit la biban Slider alb glitter

Localizarea este dificila in ape pline de vegetatie

Un mic reglaj pe naluci in functie de sezon, este cheia misterului atunci cand vorbim de pescuit la biban. Pentru ca am intrat in toamna, am decis sa vorbim de plastice. Iarba inca nu s-a lasat. Apa inca este si va fi calda o buna perioada de timp. E greu sa evoluezi naluci pe langa aglomerarile de vegetatie. Pana si cu voblere de tip suspending poti avea probleme. Bibanul nu este un peste “ prost “ . Este un rapitor istet. Va sta ascuns in iarba, asteptand micii pestisori sau moluste trecand prin raza lui vizuala. Inainte de atac, va inspecta prada. Intr-un palc de iarba poti gasi uneori si 5 exemplare. Trebuie spus ca talia dicteaza numarul de indivizi intr-un banc.Crappie Slider verde

Dropshot cu plastice moi si viu colorate

In apele care intra in usoara racire, bibanii vor fi gasiti tot in vegetatie. Putem discuta de prezentari de tip dropshot. Sunt cele mai prinzatoare in astfel de situatii. Nu uitati ca inainte de atac, isi studiaza tinta. O poate urmari pana va decide sa aplice lovitura finala.

Slider s-a impus rapid si fara efort. Modelele acestui producator au facut ravagii in bancurile de bibani. Forma, evolutia si culorile in schimb, au decis pentru multi pescari soarta unor partide memorabile.

Modelele celor de Slider sunt numai bune pentru pescuit la biban. Forma si combinatia de culori sunt irezistibile. Indiferent de nivelul de claritate al apei, in gama Slider vei gasi o guma care sa iti dea o mana de ajutor mereu.

Content Creator la TotalFishing
Pescar cu experienta in disciplinile de pescuit de apa dulce de pe continent. Detine informatii solide in tehnicile de pescuit pesti pasnici si rapitori. Realizator al mai multor filme tematice cu si despre pescuitul cu monturi fine si nu numai al pestilor pasnici dar si pescuitul rapitorilor. Realizator al mai multor articole dedicate pescuitului la feeder, pescuitului la match, pescuitului la rubeziana, pescuitului la crap, pescuitului la rapitor.
Radu Ionut Dascalescu
Ultimele postari ale lui Radu Ionut Dascalescu (vezi toate)