pescuit urban cu Spro FreeStyle

Ultima modificare: 26/08/2020 de catre TotalFishing

Pescuitul urban este un nou mod de a pescui cateva ore in oras, foarte aproape de locul de munca sau de chiar de casa. Daca avem cateva ore libere seara sau in week-end, este locul cel mai potrivit pentru o scurta sesiune de pescuit la rapitor. Pescuit urban (cu Spro Freestyle Concept ) “de strada”, socializare si nu de putine ori partide frumoase cu pesti multi scosi pe mal. Uneori, capturi neasteptate ne surprind placut.pescuit urban

Spro Freestyle Concept pescuit urban

FreeStyle este un concept dezvoltat de SPRO care isi intareste pozitia din piata inclusiv in acest segment. Au conceput o gama de lansete, mulinete, accesorii si naluci destinate pescuitului urban. Produse de calitate, produse care sa ne aduca comfortul, satisfactia si increderea de care avem nevoie pentru o partida reusita.naluci pescuit urban cu Spro FreeStyle

Divizia Freestyle asigura o gama variata de naluci sub forma de shad-uri si creaturi gandite pentru rapitorii pe care ii gasim de obicei in apele ce le pescuim in orase. Am reusit sa pescuiesc modelele acestei game despre care voi puncta cateva aspecte in cele ce urmeaza.

Naluci Pescuit urban cu Spro Freestyle Concept

Urban Prey Curl pescuit urban cu Spro Freestyle Concept 

Masurand numai 5,5 centimetri, Urban Prey Curl este o astfel de naluca pentru pescuitul rapitorilor.O guma cu bataie fina si irezistibila.Foarte buna cand pestii sunt mai maraiti. Ideala pentru biban si salau.

Creaturile sunt un alt capitol pe care cei de la SPRO nu l-au neglijat. Stim foarte bine ca atat bibanii cat si salaii nu spun niciodata “NU” imitatiilor de raci. creaturi pescuit urban cu Spro FreeStyleSunt realizate dintr-un material de tip “superfloating”. Gasim doua variante : 5,5, respectiv 7 cm. Ambele dau rezultate foarte bune, personal testandu-le cu succes!

Urban Prey Slug Shad

Urban Prey Slug Shad este o naluca de raspuns rapid chiar si atunci cand pestii sunt apatici.Cea mai mica dintre ele masoara 3,7 cm si o greutate de numai 0,65 grame. Dezvolta o bataie marunta si agresiva, tipar ce a dovedit ca starneste foarte bine bibanii, salaii si chiar babustile pe tot parcursul anului! Este o guma flotanta! Agresivitatea este data de corpul suplu si caudala destul de lata pentru dimensiunea acestei gume.pescuit urban cu Spro FreeStyle

Ca si restul nalucilor din gama Freestyle, o gasim in 8 culori diferite: Glitter Roach, Camo Perch, Citrus Disco,  Watermelon, Cray, X-Virgin, Goby si Pink Noise.Culori atractive pentru toate perioadele anului sau nivelul de claritate al apei. Sunt naluci realizate dintr-un silicon foarte moale, aspect important in ziua de azi, ca preferinta a pescarilor.

Slug-ul de 7,3 cm este o naluca supla destinata salailor in principiu. Putin mai agresiva decat varianta de 3,7 cm. Cantareste doar 2,08 grame! Bibanii rasariti si somnii insa nu o refuza. Poate fi pescuita in mai multe stiluri. Cel mai bine mi-a dat rezultate pe stilul drop-shot si cel cu jig articulat-cheburaska. Se mai poate pescui si pe jig-a-rig, texas sau carolina.

Sunt naluci care pot satisface orice pescar. Sunt unul dintre cei ce practica foarte mult pescuitul de strada si am incercat foarte multe gume de-a lungul timpului. Nalucile de la FREESTYLE insa, m-au cucerit “din prima”!

Trebuie doar sa le incercati si va asigur ca nu vor mai lipsi din trusele voastre !

Magazinul TotalFishing va pune la dispozitie peste 700 mp in care puteti gasi peste 70.000 de produse selectate cu grija din multitudinea de produse de pescuit existente pe piata. Aceste produse sunt furnizate de producatori cunoscuti pe plan mondial, si se afla intr-un procent mare in stocul propriu.
Echipa TotalFishing