Ultima modificare: 08/07/2025 de catre Radu Ionut Dascalescu

Pelete TotalFishing Micropelete Krill Impact

Pelete TotalFishing Micropelete Krill Impact este reteta de pelete ce poate fi utilizata pe intreaga durata a sezonului de pescuit atat la method cat si la momitor. Este un amestec bazat pe extrudarea unui mix de fainuri de peste si cereale extrem de fin. Reteta este complexa si ofera valori nutritionale ridicate. Acest amestec se poate pescui de sine statator fara probleme.

Specificatii TotalFishing Micropelete Krill Impact

Prezenta krill-ului in reteta le face ideale in partidele unde pestii sunt mofturosi. Acest ingredient este recunoscut pentru capacitatea ridicata de atractie pe care o ofera. In perioadele mai reci ofera un randament bun. Pentru o eficienta ridicata, peletii au fost supusi unui proces de colorare cu degajare lenta in apa. Astfel, culoarea rosie completeaza reteta pe partea de stimul vizual. Se pregatesc usor, iar timpii necesari variaza in functie de temperatura apei la care sunt supusi. Completeaza cu randament ridicat gama de nade TotalFishing Method Brown Boost, TotalFishing Method Krill Velvet sau TotalFishing Method Green HemPro.

Mod de utilizare Pelete Pelete TotalFishing Micropelete Krill Impact

Este indicat in perioadele in care temperatura apei sare de 10 grade Celsius. In pregatirea acestora se recomanda sa se apeleze la un atomizor pentru a activa doar invelisul ( stratul superior). Astfel, se activeza rolul mecanic. Prin pregatirea totala ( scufundarea in apa si nu mai mult de 90 de secunde), peletele vor trage partea lichida la valori maxime. Acest lucru le trannsforma textura. Apare tendinta de a fi purtate usor pe substrat. De apa pusa in miscare fie de pesti, fie de cursul natural al bazinului.

Acest mod de pregatire este indicat cand apa atinge valorile minime ca temperatura la care se pot utiliza peletele cu randament ridicat. De asemenea, in perioadele caniculare cand este nevoie de un plus pe vad, acelasi mod de pregatitre favorizeaza o absortie mai usoara.
Pregatirea la atomizor nu le modifica structura pastrandu-si greutatea si nivelul de deshidratare la valori ridicate. Astfel, se vor activa direct pe zona pescuita, transmitand semnale mai puternice catre crapii care pot inspecta vadurile.
Pentru o exploatare cat mai eficienta este recomandat ca amestecul sa fie depozitat la umbra si spatiu ventilat in urma pregatirii. In cazul in care din cauza temperaturii peletele isi modifica structura, se poate interveni cu un atomizor pentru a readuce la nivelul optim rolul mecanic initial.